Искам да кажа ... (7)

• 32 529
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
Един гълъб се е настанил пред прозореца на стаята на детето.
Стои си там вече няколко часа, гледа едно такова. Почуквам, не мърда, не трепва.
Не мога да отворя прозореца, защото ще го бутна и ако не може да лети, ще го претрепя.
Съседите гърмяха фойервейки, пак - не мръдна.
Още е там, спи. Един такъв кафяв, качулат.
Котки, катерици, лисици преминават, птички си летят всякакви, но така да ни седне на перваза и да не мърда с часове, много странно.
Аз дори не обичам птици, нямам фобия, някак са ми безразлични, пък го мисля сега пустата му гадинка.
Дано утре да е отлетял..

Таис, между форум и книга, избирам...леглото, та при вас минало полунощ..
Лека

# 121
  • Пловдив
Добър е филмът за Дракула. А главният герой Люк Евънс действително е много готин. Heart Eyes Жалко, че е гей... Всъщност, не е жалко за мен, защото не го познавам. Laughing

Е де, ама защо всички хубави мъжа минават под дъгата  newsm78 И в Пловдив тази година наблюдавам много гейове, по принцип не ми правят впечатление, но вече взимам да се потрисам  Sick

И който желае да подкрепи тази книга другата седмица да е -50%, моля да хареса снимката  Praynig

# 122
  • София
Zlatna tolumbа, плс, намини утре да кажеш как е гълъбът, че сега и аз ще го мисля. Лека  Simple Smile

Ше си лягам и аз. Току-що направих нещо, което от години не ми се беше случвало: кифленски тест. В този случай, какъв аромат ми подхожда. Въпросите и възможните отговори са осакатяващо-тъпи, но издържах докрая, че ми беше любопитно. Оказах се авантюрист по душа, което е истина всъщност. Но от парфюмите, които ми предлага тестът, Poison и Alien са ми омразни, а третият не ми е познат (Intense, D&G).

# 123
  • Ямбол
Ех, най-после е петък.
А другата седмица ще работя само 4 дни.  Party
На мен не ми пречи зимата, стига да не е много мокра.

# 124
  • при моите деца .....
Ех, най-после е петък.
А другата седмица ще работя само 4 дни.  Party
На мен не ми пречи зимата, стига да не е много мокра.
И аз....
Другата седмица ще работя 4 дни, но тази ще работя и през уикенда.... на втора работа....

# 125
  • Ямбол
То и аз временно ходя да работя в неделя, но поне знам за какво ходя.

# 126
Децата се хранят като по учебник за здравословно хранене.
Голямото със събуждането каза, че иска боровинки. През лятото купихме от Родопите десетина килограма и ги сложихме във фризера. Покрай баткото и малкият яде такива неща.
Изядоха по една чаша и дребното пожела елда. Та сега и това ядат.
Предвид това, че аз сутрин го карам на кафета и цигари, а баща им по цял ден не яде нищо, за да се натъпче еднократно към полунощ с пържоли с гарнитура кебапчета, мисля, че постигнахме голям успех.
И аз се радвам, че е петък, но  не мога оптимистично като за българка да не кажа, че почти не усещам кога минават събота и неделя Simple Smile

# 127
  • Варна
Един гълъб беше си харесал нашата тераса за "лобно" място, т.е. да изкара там последните си часове. Това го осъзнах в последствие. Спомням си, че беше идвал няколко пъти на инспекция и просто така си стоеше на пода, не изяде трохите, после си отлетя...докато един ден не го открих починал под един кашон, покрит с едно "покривало". Мисля си, че е същият гълъб...

.............................................................................

Аз нямах желание да се включвам в круизната агитка, но за италианската банда ме бройте  Mr. Green

# 128
Търсих една песен,  за да я пусна на децата и случайно попаднах на това https://www.youtube.com/watch?v=I7ZpHBRQbwU
Заприлича ми на това, което преживяват повечето ми познати, които са на възрастта на Недялко Йорданов и Ивана Джеджева. Хареса ми много.

# 129
Студ и слънце при нас...чудесно. Ще излезем с малкия по къкно да вземем сестра му от училище. 

Напоследък не мога да се наспивам. Събуждам се схваната...и като пребита.

# 130
Добро петъчно утро!
Как се радвам само!
Мирама, моята коса остана на 1/3 от това, което беше.
Скрит текст:
Взела съм мерки с едни ампули на Рене Фюртерер. Косопадът драстично намаля.
Жаки, то твоят мъж като моят. И той не винаги различава мъжки от женски Simple Smile

# 131
  • sofia
Току що ми хрумна, че екипна работа е всеки от екипа да чака другия да свърши работата  Joy
Мотивация нула!

Косата ми е почти до кръста и от два месеца се каня да отида на фризьор.

# 132
Вчера една позната се подстрига драстично. В името на онкоболни.
Много благородно от нейна страна!

Възхищавам се на Лиляна за упоритостта й да защитава своето различно мнение в една друга тема. Браво   bouquet

# 133
Аз гледах снимки на една дама във фейс....с ужасно увредена коса, която я подстрига в името на онкоболни. Само не разбрах как това нещо изобщо ще се използва,  но хайде...

# 134
  • sofia
Моята е само разцъфтяла, никога не е боядисвана, но аз смятам да отрежа не повече от 10 см. Няма да се правя къса, защото ще трябва да ходя много често за оформяне.

Общи условия

Активация на акаунт