Искам да кажа ... (7)

• 32 475
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Нямам време да се връщам назад и да попитам какво стана с гълъба?
Взех,че и аз се одертих за него. Confused

# 226
  • Варна
Бронте, благодаря! Ще се изпробва!

Гълъбът офейкал жив и здрав Simple Smile Бил домашен, загубил връзка със сателита, но като се окопитил, намерил пътя към дома Simple Smile

# 227
  • София
Бронте, да преговорим за последно. Даваш тонзилотрен, цинабсин и инфлуцид профилактично всяка вечер по едно?
Понеже у нас винаги има и от трите, но досега не съм си изработила някаква твърда схема и настава лек хаос, а обичам установените неща.  Grinning

# 228
  • Бургас
Благодаря!  bouquet
Олекна ми! Laughing

# 229
Правя сладкиш негърче....но ще слагам маскарпоне и шоколадови пръчици отгоре. Simple Smile
Мислех за крем карамел, но децата не го ядат...ще остане за утре.

Времето пак е гнусно...

# 230
  • В мечтите
Правя сладкиш негърче....но ще слагам маскарпоне и шоколадови пръчици отгоре. Simple Smile
Мислех за крем карамел, но децата не го ядат...ще остане за утре.

Времето пак е гнусно...
тъкмо това съм замислила да правя утре,добре звучи с маскарпоне,колко слагаш...времето си е направо депресарско

# 231
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Бронте, да преговорим за последно. Даваш тонзилотрен, цинабсин и инфлуцид профилактично всяка вечер по едно?
Понеже у нас винаги има и от трите, но досега не съм си изработила някаква твърда схема и настава лек хаос, а обичам установените неща.  Grinning

Да, всяка  божа вечер Simple Smile Не е много  гадно  на вкус, пък е ефективно, така че  Кати  сигурно  няма  да подскочи  възмутено, ако  й го предложиш Laughing

Да  допълня  само, че преди  да  открия  тази комбинация, нашият педиатър  и изписваше  разнообразни зрънца  на  Боарон, от които  имам цяла  колекция, но  които, уви, бяха  толкова   неефектимни  за   дребната, че редовно  стигаше  до усложнения  от нищо и  никакви  настинка.

# 232
А аз ще се подстрижа днес, обадих се на фризьорката и имам час. Не се боядисвам вече, докато не проимам бели коси, съм решила да си ходя с естествен цвят.
Преди 2 години ми опада косата от стрес, направо ме болеше целият скалп, но после се възстанови. Помня колко щастлива бях, когато открих къси нови косъмчета, наболи като на млад таралеж Simple Smile Мисля че беше заради проблем с щитовидната. Сега ми е добре и косата ми е добре. Който иска да му се заздрави косата, може да я мие с отвара от корени чемерика, коприва или репей.

# 233
А аз ще се подстрижа днес, обадих се на фризьорката и имам час. Не се боядисвам вече, докато не проимам бели коси, съм решила да си ходя с естествен цвят.
Преди 2 години ми опада косата от стрес, направо ме болеше целият скалп, но после се възстанови. Помня колко щастлива бях, когато открих къси нови косъмчета, наболи като на млад таралеж Simple Smile Мисля че беше заради проблем с щитовидната. Сега ми е добре и косата ми е добре. Който иска да му се заздрави косата, може да я мие с отвара от корени чемерика, коприва или репей.

И аз имах такъв период  и се мажех с тривитаминол,  но освен, че  душата  ми  се усмърдя, друго  не постигнах. Добре , че забременях и  хормоните  си  свършиха  работата- по плешивините  покара  коса  и  сега  пак  си имам  достатъчно, но  не е , както  беше. Старост- нерадост Tired

# 234
  • София
Да, всяка  божа вечер Simple Smile Не е много  гадно  на вкус, пък е ефективно, така че  Кати  сигурно  няма  да подскочи  възмутено, ако  й го предложиш Laughing
Оф, моята кукувичка много обича всякакви хомеопатични хапченца са смучене, сиропи за кашлица, витамин С на ампули, спрейове и капки за нос...  Crazy Нали е с трета сливица и все разни хреми влачи зимно време. Знае ги всички лекарства горкото, но аз най-вече хомеопатични давам, а за носа - от най-безобидните спрейове, които са за носна хигиена. В момента обаче, заради по-обилната хрема, й слагам капки Виброцил.

# 235
Искам да кажа, че гледам сега във фейсбук едно момиченце, моя приятелка, че е пуснала някаква песен "Искам те пак" се казва, комбинирано с емотикон с тъжна муцунка.
Има малко бебе, мъжът и казал, че я напуска. Не му било добре, тя била глезена  Shocked като знам какво е преживяло това момиче и като я познавам и се чудя тоя тъпунгер не можа ли нещо по-приемливо да си изсмуче от пръстите.
Миналата седмица друга наша позната и приятелка, с още по-малко бебе ни сподели, че нейният я напуснал, не му била сексуално привлекателна  Shocked  
Кво има става на тия техните мъже!? Дрисльовци.

# 236
Оф, моята кукувичка много обича всякакви хомеопатични хапченца са смучене, сиропи за кашлица, витамин С на ампули, спрейове и капки за нос...  Crazy Нали е с трета сливица и все разни хреми влачи зимно време. Знае ги всички лекарства горкото, но аз най-вече хомеопатични давам, а за носа - от най-безобидните спрейове, които са за носна хигиена. В момента обаче, заради по-обилната хрема, й слагам капки Виброцил.

Добре, че  позволява  да  й слагаш. При  нас,  за  да пръсна  доза  Стеримар, са уговорки и увещания  поне  половин час ooooh! Към края  така  се  изнервям, че  ми идва  да  я стисна  по -якичко и  да  й  го  впръскам  насила Twisted Evil
Дава  да й  сложа, чак   когато  кажа: "О-о-о, като  не искаш, няма  да ти слагам. Ти  ще  се мъчиш със запушен нос, не  аз" и  се врътна, уж да излизам, все едно  съм смертелно  безразлична. Още минава номера, но  докога-не знам...

# 237
Belloslava, карам на око. Simple Smile Смесвам обаче маскарпонето с натурален крем за мазане...ако искам да има много отгоре, 1опаковка маскарпоне с 1опаковка крем за мазане, или заквасена сметана, каквото имам под ръка.

Децата ми отказват да пият всякакви лекарства. С каката беше така, сега малкият е същия. Направо ме побъркват като се разболеят.

Като се омъжих, мислех че няма да изкараме и 1година с мъжа ми. Познавайки себе си.
Сега познавайки него....абе не му е лесно. Караме 7ма година...

# 238
  • София
Ох, давала съм ги и аз тия хомеопатии, ама то в тях няма нищо бе, хора.
Спряла съм вече всякакви такива, то и с тях и без тях, все тая.

# 239
  • Пловдив
Към края  така  се  изнервям, че  ми идва  да  я стисна  по -якичко и  да  й  го  впръскам  насила Twisted Evil
Ако ми писне да уговарям, хващам бързо, пръсвам и офейквам. В края на краищата понякога е по-безболезнено от многословните уговорки.

Общи условия

Активация на акаунт