Искам да кажа ... (7)

• 32 434
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
Таис, дано да  е нещо безобидно, може наистина да е преяла, бабите се грижат за това.

Искам да ви кажа, че според малкият ми син вълшебните думички, когато искаш да ти дадат нещо са: "Ние сме войници!"
 Mr. Green
 Laughing
Аз днес махнах летните дрехи и направо се уплаших какво остана в гардероба... най-лошото е, че не виждам кога ще ми остане време за обикаляне по магазините, а и ми се струва, че имам нужда от почти всичко ooooh!  А на този етап има и по-важни разходи.....
Съвсем бях забравила, че миналата година бая дрехи изхвърлих с идеята, че ще си купувам нови неща.
Имам и леки притеснения, че малкият дава индикации, че може и да се разболее. А преди две седмици бях в болнични и ми е адски неудобно пак....

# 631
Аз при баба ми не съм повръщала, само веднъж годишно ми се случваше и това беше нощта на 14-ти срещу 15-ти септември. Познайте защо Simple Smile После колко пъти опитвах да заболея като нормалните хора, за да си остана вкъщи на легло, вместо да ходя на училище, но така и никога не ми удаде за всички години в училище да отсъствам по болест. Като ми беше зле, майка ми просто ми слагаше една носна кърпичка в джоба и толкова. И суров картоф съм яла преди едно контролно по история, не е вярно, че се вдига температура.

# 632
И суров картоф съм яла преди едно контролно по история, не е вярно, че се вдига температура.
И от тебешир не се вдига.

# 633
Искам да кажа, че..
Много съм подредена. Вечно нареждам, прибирам. Все влагам ред навсякъде.
Обаче...
Не си намирам нещата.
Явно прекалявам с прибирането и дори за не мога да намеря нищо.
Ей на...
От две години ми липсват едни ботуши.
Днес не си намирам два чифта боти.
Не знам къде ми е един пръстен и една гривна  Embarassed

# 634
  • София
Таис, има такъв грип. Преди 2-3 седмици голямата го изкара и толкова много ме изплаши и посреднощ ходихме в Токуда, аз бях писала тук. Хубавото е, че бързо се кара. Дано не е това де.
Жаки, как е малката?
Мен баба ми ме гонеше с чинията по двора като малка. сега, като се поналях, особено последните няколко месеца хич не ме гони с чинията. чувствам се дискриминирана. И да се похваля, че след драконовата диета, почти всичко качено напоследък е свалено. Остава ми още малко, ама за сега-толкова. Малко като позадържа - пак. Някак се чувствам много по-добре със себе си.
 И забравих да питам - клипчето на Пиксар, което вчера гледахме тук, вечерта една приятелка го е качила във ФБ. Я веднага споделяйте коя ми е дружката от Фейсбук  Laughing

# 635
  • Русе
Искам да кажа, че ми е студено, тегаво и ми се плаче по неизвестна причина. И се ядосвам на МП, защото ми обеща, че днес ще спим до обяд и после цял ден ще си мързелуваме двамата задно с котараците, но... изпълни се само първата част, тоест спането. А му се ядосвам, защото напоследък го виждам само по време на вечеря и после вече го виждам заспал. Не се и сърдя вече, ама много ми тежи понякога, че не мога и да поприказвам с него.
МРЪН!

# 636
И бебето оповръща всичко, май някакви храчки я давят, нали прихвана от сестра си. Окъпахме я, търкаля се тука сега до мен. Свиха му се баджаците бая на горкото.

# 637
  • Пазете Гор
Днеска се напъхах в един мол и после половин час не можах да си намеря колата. Кифла същинска. Хората написали по колоните разни букви за ориентация, ама кой да гледа, кой да ги помни. Крачих из бетоновите им преизподни, въртях се, чудих се, добре че при отключване пищи - обикалях и натисках, та по едно време се обади.

После се загледах, че има още 3 нива паркинги, та пак добре, че си помнех нивото, инак имаше да обикалям до мръкнало.

# 638
  • София
Благодаря, момичета  Hug

Може и да е вирус, и аз знам, че има такъв - с повръщане и разстройство. Но според мен по-скоро е от преяждане..вчера при майка ми е яла като за последно: палачинки, гювеч, плодове, пак палачинки. То колко и е стомахчето, нали тежи 13 кила мокра. Сега заспа, утре няма да ходи на градина.

Аз съм повръщала от преяждане с пъстърва при едната ми баба, но бях по-голяма.

В Пирогов казаха да не и даваме мусака (аз ги питах), язък, че ММ днес прави. Само хляб, картофи и пилешко. Та утре ще правя пилешка супа.

# 639
И суров картоф съм яла преди едно контролно по история, не е вярно, че се вдига температура.
Хахах. Не се вдига ами. И това съм го пробвала. 3 (три броя) сурови картофа средно големи изядох и нищо...прай му сметката госпожата по химия що за чудовище е била...
И понеже не вдигнах температура чисто и просто избягах от час.

# 640
 hahaha Куркума Една колежка така си търси колата в един МОЛ, ама бая време, че нивото не нацелила и сега има фобия.

# 641
Аз пък веднъж обърках изхода на един мол, и обиколих цялата сграда  дрънчейки с препълнена количка с покупки от Карфур.  Колата се оказа на противоположния изход. /Молът е в Русе и паркингът не е подземен/.

# 642
  • София
Винаги си записвам в телефона разните му буквички и цифрички от паркинга в мола, особено в Сердика.
Куку, не куку, това е положението.

# 643
Аз пък направо я снимам колата, така че да се виждат разните там номера в паркинга.

# 644
Бърди, не си куку, аз съм способна и в собствения ни двор да се загубя. Ако не съм уверена, че в МОЛа ще се ориентирам на паркинга, даже си снимам  номера и нивото  Wink

Ая  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт