Номинации - проучване

• 45 602
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 135
"Знам какво направи миналото лято" - за двойките, които си ходят по петите.

"Как да разкараме гаджето за 10 дни" - за "заядливците", които все апострофират някого за нещо.

"Много шум за нищо" - вариация на Драма Куин.

"Дневника на един дръндьо" - за новаците и техните теми. Simple Smile

# 136
  • Пазете Гор
" Бриджит Джоунс - на ръба на разума" ? -за кралица на драмата.

"Последният император" или "Адмирал" - ново име за неконкурсната категория "Личен Оскар".

# 137
"Офицер и джентълмен" - за мъжкото съсловие и любим съфорумец. Ако все пак решите да има отделна категория за мъжете във форума.

"Джурасик парк " или "Планетата на маймуните" - за всички ония, които не са харесвани или са недолюбвани.

"Реджеп Иведик" - за странно и нестандартно чувство за хумор.

Последна редакция: сб, 01 ное 2014, 11:55 от Фафла с чуден крем

# 138
  • Пазете Гор
Аз съм против такава категория. Няма какво да се оценява в нея, мъжовството не е сравнителна величина. Практически няма и кого. Опитайте да си я представите в женски вариант.

# 139
  • София
Първо измисляте имената, а после ще мислите категориите за номинациите, така ли? Sunglasses

# 140
  • Пазете Гор
Не, двете неща се случват видимо едновременно.

Това са предложения, Лиляна се е наела да ги систематизира и обобщи.

# 141
Степфордски съпруги - за перфектните съфорумки (на ви една леко отрицателна, като толкова искате)
Любимец 13 - за любим/а съфорумец/ка, без гласуване, само номинации. Тук можете да включите и липсите
Усмивки от старите ленти - стари, но златни и любими теми, пак без гласуване, само изброяване с линк към тях
Танго и Кеш - за двойките, които се гонят от тема в тема
Хистерия - за по-емоционалните съфорумци, които често губят спокойния тон на дебата (пак леко отрицателна)
От нищо нещо или Много шум за нищо - драма куин
Ниагара - за логорея
Изгубени в превода - за най-неадекватна, погрешно зададена, неразбираема за останалите тема. Само номинации, без гласуване.

Последна редакция: сб, 01 ное 2014, 12:19 от Как` Сийка

# 142
  • Ямбол
...

Това са предложения, Лиляна се е наела да ги систематизира и обобщи.
Да, така ще направя. Като никой не иска да даде всички накуп, ще ги подредя в еднакви и ще изберем накрая най-подходящите. Нека още ден-два да се съберат достатъчно предложения и после ще ги събера и ще решим, кои от тях да пуснем в обща тема.

# 143
  • Пазете Гор
Ограничи бройката по твоя преценка. Над 10, максимум 12 категории е разпиляно, припокриващо се, разконцентриращо, излишно.

И питай модераторите да ти съдействат, пък и да ти пратят някой миксер по пощата за компенсация на усилията. Покрай такива усилия ще ядат бял хляб, че и с масло тия, дето им се плаща за клик. Mr. Green

# 144
  • Ямбол
 Joy
На мен ми стига само това, колко хора ще ги е яд, че някого му плащат за клик.

Сетих се за категория Шепот от отвъдното за онези, на които звездите, Вселената и още доста неща им говорят, излизат от телата си и разни такива екземпляри населяващи алтернативния и пропълзяващи от време навреме с някоя изтървана тема за врачки, баячки и магии.

# 145
  • София
Аз доколкото разбрах - повечето искат всичко да е тук, на едно място и да се поканят в останалите подфоруми да дойдат да дадат своите предложения и глас.
Аз също продължавам да съм ЗА това. Надали много ще тръгнат да обикалят по подфорумите за да гласуват там.

# 146
За какво да гласувам? Да речем, в Красива мама не влизам, коя е най-добрата "гримьорка", не мога да кажа, вътрешно пишещите там си се познават и могат да се номинират най-правдиво. Ние, масовите потребители в Клюкарника ще номинираме обичайната Елфичка, ще се появят още двадесет и пет, които ще кажат, че има потребителки по-готини и от нея и пр. бла-бла.
А чувала съм, в темата за гримирането имало корифеи.
Една пише стихове, една бродира, една рисува .... не са еквивалентни неща, нали?

# 147
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Идеята с филмови формулировки на номинациите е свежа, както и предложените дотук заглавия. Ето още няколко от мен:
Всемогъщият Брус- за потребител-ветеран, чийто глас още разтърсва форумните дебри

Блясъкът на чистия ум- за витиеват стил на изразяване, но и за съдържателни и обогатяващи изказвания

Тя е толкова прекрасна- закъде без красавица на форума Grinning

Да разлаем кучетата- за остроумно-саркастичен потребител, умеещ да раздвижва ленивите форумни води

Аз, моя милост и Айрийн- шеговита категория за форумен хамелеон

Сън в лятна нощ- тема на годината (положителна категория)

Странният случай на Бенджамин Бътън- най-абсурдна тема за последните 12 месеца

Светлините на рампата- като ще има тематични категории, предлагам такава за киноман номер 1 на форума

Крадецът на книги- читател на годината

и специално за Лиляна, понеже явно не може без аватарките Laughing
Божествени създания- за естетика на форумната визия

Дано заелите се с организацията тази година се справят по-добре от своите предшественици   bouquet

# 148
  • Once there was a Hushpuppy...
До кога ще се вълнуваме от другия форум се чудя...
Който пише и там и тук - не е забравен, няма какво да коментираме.
Който си пише само там/в другия форум/ - нас какво ни интересува? Нито ми липсва, нито ми е мъчно.
Мъчно ми е за хора, с които се засичам в темите и не ги видя няколко дена.
Какво сме седнали да се вълнуваме от разделение, разцепление и тн.т. на форума.
Нито този е идеален, нито онзи.
Аз на пример съм тук, заради хората и по сантиментални причини свързани с раждането и гледането на бебета.

# 149
  • Пловдив
До кога ще се вълнуваме от другия форум се чудя...
Къде става въпрос за друг форум?!!?

Общи условия

Активация на акаунт