Прахосмукачка робот - 6

• 94 774
  • 789
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, от къде мога да сваля зип файла за ъпдейт а софтуера на ЛГ? Нещо не откривам в сайта newsm78

# 346
  • на малък остров в океана
Като влезеш в бг сайта и си откриеш продукта, отиваш на подръжка на продукта и там са инструкцията и софтуерния ъпдейт.

# 347
Толкова да съм кьорава  ooooh! Мерси, намерих го! Само че за прахосмукачки робот виждам само модела с червения капак, а нашия е с черен.
Така и не мога да разбера кой точно модел е нашия  newsm78 Пише само хомбот3

# 348
  И аз днес взех LGто от София на цената от 799лв, във вторник ще е при мен /пратих познат да го вземе/
Нямам търпение да дойде!

М/у временно пробвах Бравата на функция метла, не повярвах, след като бях чистила и тя ми пода след мен, за след 5-6 часа като като я пуснах да "мете" колко се зацапа кърпата и мъх+дълги мой коси събра, влюбена съм вече в нея!!! Simple Smile

Взех да усещам как се вманиячавам и като видя по-късно боклуче и въобще, че го виждам и ме дразни сега Simple Smile) Поне е чисто почти постоянно!

# 349
  • Пловдив
Моята Брава е в Технополис.ДОРИ ОТКАЗАХА ДА Я ПОГЛЕДНАТ-БИЛА СПЕЦИАЛЕН УРЕД.
Казаха ,че до седмица ще има резултат,макар че се съмнявам.

# 350
  • There I was on a July morning
Здравейте, дами!
Записвам се в темата с интерес главно към роботчетата за измиване на прозорци. Става въпрос за този модел
Гледах ги на тазгодишото изложение Стройко в НДК. Търсих отзиви в нета, но няма много такива. От това, което видях, не можах да преценя дали чистят добре, тъй като стъклата там са тъмни. Продължавам да ви чета.  Hug

Последна редакция: нд, 30 ное 2014, 20:51 от Скубиду

# 351
 М/у временно пробвах Бравата на функция метла, не повярвах, след като бях чистила и тя ми пода след мен, за след 5-6 часа като като я пуснах да "мете" колко се зацапа кърпата и мъх+дълги мой коси събра, влюбена съм вече в нея!!! Simple Smile

Да, това исках препоръчам на всички, които накупихте брава или ЛГ с моп, пробвайте веднъж със сухия парцал преди да казвате и смятате, че няма смисъл Simple Smile

# 352
  • Пловдив
О определено има.Аз имам една Виледа ,която е толкова нисък клас-от онези дето са с еднократни кърпички.Ами вчера чистих -имам Рейнбоу,после пуснах Бравата да мие.Днес Пуснах Виледата и то в спалнята-ами пак имаше по кърпичката.
Затова взех от двата вида ЛГ,ама при мен площа е много

# 353
  • Пловдив
Гледам в амазона са написали, че до 8 ми ще дойдат роботчетата.  newsm44

# 354
Здравейте, дами!
Записвам се в темата с интерес главно към роботчетата за измиване на прозорци. Става въпрос за този модел
Гледах ги на тазгодишото изложение Стройко в НДК. Търсих отзиви в нета, но няма много такива. От това, което видях, не можах да преценя дали чистят добре, тъй като стъклата там са тъмни. Продължавам да ви чета.  Hug

На 599лв. е в един сайта им за БГ, ако някой има отзиви и аз се интерсувам. /Изглежда добре на клипчетата, който се намират в нет-а/
Как го представиха на изложението в НДК ?

# 355
  • There I was on a July morning
еНиТа, бяха го пуснали да чисти на едно от стъклата. Но там те са с тъмен цвят и не можах да преценя добре ефективността на роботчето. Предварително се напръсква прозореца с препарат за почистване или само с вода, след това се пуска. Тези, сините кърпи се подменят през някакъв период от време. Имаше и отстъпка по време на изложението 10 %, така че, щеше да стане около 550 лв. От тогава го мисля това роботче  Laughing
Като търсих информация, прочетох, че става и за почистване на фаянсови плочки, но явно е сравнително нов продукт на пазара и чакам и аз повече отзиви за него. Peace

Последна редакция: пн, 01 дек 2014, 12:53 от Скубиду

# 356
  • гр.Добрич
     Здравейте. Виждам, че темичките вървят много по-бързо, отколкото преди 4 години. Тъкмо купих нова батерия на моята Румба 530 и сега постоянно ми дава някаква грешка - да отворя кутията с четките и да ги почистя. Отварям, чистя и пак така. Къде точно трябва да отворя. Отделно нещо постоянно трака. Дали да не сменя наново цялото отделение заедно с нови четки?

# 357
  • Русе
От къде си взела ново отделение за четките? и каква е цената ако не е тайна. Зацапват се вътрешните зъбчатки - набиват се с косми и .... незнам къде е при теб проблема. моята тракаше с новите четки защото не бяха оригинални и на пасваха точно. А четките въртят ли ти?

# 358
  • гр.Добрич
elan, не съм взела отделение за четките, но ако това е проблема, ще купя от Ибей. Просто се чудя къде може да е проблема, а не ми се изпраща до София. Тези вътрешните веднъж съм ги сменяла, в оная синята кутийка. Сега чувам звука някъде отдолу, но къде точно. newsm78

# 359
  • Русе
elan, не съм взела отделение за четките, но ако това е проблема, ще купя от Ибей. Просто се чудя къде може да е проблема, а не ми се изпраща до София. Тези вътрешните веднъж съм ги сменяла, в оная синята кутийка. Сега чувам звука някъде отдолу, но къде точно. newsm78
Като се извади синята от нея се вади зелената(не изцяло, само се откача). от страни на зелената се отвиват 6(мисля) болчета. Вътре има 5 зъбни колеленца. Те се изваждат и се изчистват. Изчистваш и с прахосмукачка (нормална) около моторчето (то е между синята и зелената вижда се, нам не разкачай ако не си много технически грамотна), просто изсмучи с прахосмукачка обикновена, защото се набива много фин прах и става направо като кече. Аз закъснях с това почистване и така си скапах кутията залената (моторчето загрява и стопява пластмасата) Някъде назад (незнам дали в тая или по-стара тема) бях постнала клипче от you tube как точно се прави.
В ибей гледах - излиза 90$ с доставаката втора употреба и като му сложиш тук таксите - ставаааа - по добре нова.

Общи условия

Активация на акаунт