Прахосмукачка робот - 6

• 94 684
  • 789
  •   1
Отговори
# 420
  • Стара Загора
Здравейте, моето ЛГ от испанския амазон също пристигна. След толкова четене се обърках сега.. колко време трябва да се зарежда, защото то си дойде с изтощена батерия. Пуснах го ии след 5 сек каза, че му е паднала батерията и си отиде да се зарежда. Вие колко време ги държите на зарядното първия път?
И аз съм с този въпрос Simple Smile

И имам още един за тези които поръчваха...
В кашона с прахосмукачката -нямам фактура.Обаждах се до ЛГ , момичето ми каза , че гаранцията е европейска , но ми трябва документ все пак за покупката .Предполагам , че понеже не съм поръчвала до сега от амазон , не знам кое ми върши тази работа /моля да ме ориентирате.
Предполагам в acc ми в амазон на поръчката има ПЕЧАТ  ПОЛУЧАВАНЕТО - ПОРЪЧКА ДЕТАЙЛИ / това ли да си разпечатам като докумет за покупката

# 421
Ох, аз се питах същия въпрос. Очаквах, че ще имам фактура - ама няма. Дали мейла, който изпращат с потвърдената поръчка или трябва да си изискам от амазон. Някой с повече опит да каже! Сега ровя в упътването дали пише нещо за  зареждането, ама засега не намирам.

# 422
  • на Мелмак
За чистене на ЛГ- то , предполагам на всички роботи е еднотипно , имат си четки , гребени... аксесоари разни  Grinning
И аз като Арбанашка кокона  Peace
За зареждане на роботчето - бях го сложила да се зарежда , около обяд , децата обаче като го видели и веднага го пуснали - към 5-6 ч. вечерта , та си изчисти и после цяла вече си се зарежда нормално  Laughing

# 423
  • на малък остров в океана
И моята е от испанския амазон. Ето ти да си я свалиш.

Файл : SNDDATA.old.rar
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=cf4c60af43
Благодаря   bouquet

# 424
  • Пловдив
Закупилите си LG от България имате ли упътване на български? Ако да, може ли някой да го снима и качи да си го разпечатаме и ние.   bouquet

Да ви споделя моите наблюдения до тука между Румбата и LG. LG  то е много по тихо и не се удря така както Румбата. На места където румбата минава и заминава LG  то спира и дава грешка. Също е с една идея по висока от румбата. Относно чистенето без значение, че румбата е само с една четка за ъглите, се справя по добре. Румбата в 2 стаи събира много повече боклук от колкото LG то ми събра от целия апартамент /4 стаи с 2 коридора/.
Но изниква един проблем с Румбата. Не иска да изчисти мокета на сестра ми/ който е черен/. Казва да я преместим на друго място. Явно го отчита като бездна. А в къщи имам черен килим и си го чисти без проблем. LG  то същия този мокет успя да го изчисти и не дава грешка.

# 425
Да , има упътване на български Simple Smile обаче мултифункционалното ми устройство замина и нямам с какво да го сканирам  Rolling Eyes

# 426
  • София
Да , има упътване на български Simple Smile обаче мултифункционалното ми устройство замина и нямам с какво да го сканирам  Rolling Eyes

Аз ползвам фотоапарата за копирни услуги за лична употреба Simple Smile

# 427
  • на Мелмак
Значи Румбата води откъм почистване и височина .
ЛГ - пък не реагира на черното , не се бута , тихо е .

Няма да си връщам ЛГ- пък  Crossing Arms
Важното е , че е чисто  Peace , без наша усилена намеса  Wink

За упътването - ще се опитам довечера  или утре да го кача  Grinning

# 428
  • Пловдив
Те като височина даже LG то ми изглеждаше по ниско, но е явно с много малко по висока. Абе и двете си вършат работата. Сестра ми каза, че Румбата е като малко бъги. Обикаля и чисти с настървение. А LG то е като мадама. Лекичко и тихичко си обикаля и си събира.  bowuu
etty775 много ще съм ти благодарна  Hug

# 429
  • на Мелмак
Хубаво е , че може да се направи реална съпоставка между двете марки  Hug
Упътването - Утре преди обед най - вероятно ще стане  Grinning

# 430
  • Пловдив
Като регистрирахте робота си в сайта на LG модела VPARQUET ли използвахте за роботите от Испания?

# 431
  • Стара Загора
Какъв е смисълът от регистрирането на машинката в сайта на ЛГ ?

Когато им звънях ми казаха , че за гаранцията е нужен само документ за покупката?
Само искам да кажа , че и Лто се блъска и напира да мести предмети например столове...елхата в къщи /а уж не трябва/
Представям си Румбата тогава какво прави  и как вършее/предполагам че ще ми олющи всички ъгли.

Последна редакция: ср, 10 дек 2014, 19:18 от dilibaby

# 432
dilibaby, все пак и те си имат "сляпа точка". И нашата елха ѝ се яхваше ама сложихме големи плюшени играчки в основата и вече си ги заобикаля без проблем. В кухнята столовете ги размества. Смятам, че е нормално, защото тънките вертикални предмети и някои по-ниски не ги 'вижда' като преграда. Въпреки това не се блъска много ЛГ-то. Нямам база за сравнение с Румба  Thinking

# 433
  • Пловдив
 dilibaby,при мен се блъска в столовете само ако е на клетка по клетка.В режим зиг заг е по внимателна и не се бута толкова.Но пък нали беше споделено че не чисти така прецизно.Аз сравнение с румба не мога да направя,но не мога да разбера откъде вади толкова мъх и боклуци./уточнявам че нормалната прахосмукачка е рейнбоу-уж най доброто/
Аз съм много доволна-на тая квадратура.... ми е супер помощник.Другата помощничка е в Унгария,така че скоро и тя ще е тук

# 434
  • Стара Загора
Renydent, да наистина когато е в режим клетка по клетка е по груба и настоятелна , аз съм доволна /просто се чудех за тези които наистина се блъскат какво ли се случва, защото и аз нямам база за сравнение с друга .Иначе е много тиха доволна съм почиства си добре , тук таме може да
и се  направи забележка  Joy ама няма да го сторя  Grinning
Определено е съвсем различно когато всеки ден почиства тя...по чисто е и не хвърчат мъхове .Мога само да се запитам защо чаках до сега .

Общи условия

Активация на акаунт