Прахосмукачка робот - 6

• 94 659
  • 789
  •   1
Отговори
# 720

Както отбелязахме, има и недостатъци - не глади, на бърше прах и не готви ...  Mr. Green
+ не мие чинии,не пазарува, не мие баните!!!
 Mr. Green
Важно е да се знае Naughty
Но всичко останало си го върши с лекота и дори не се оплаква като мен, когато аз върших неговата работа  hahaha

# 721
  • Пловдив
Ина,точно за тези модели говоря.Серзиз и подмяна още не ми се е налагало

# 722
Искам да ви питам дали имате от този робот: http://irobotbg.com/hobot168.html и върши ли това, което са описали-миене на бани и т.н.

# 723
Искам да ви питам дали имате от този робот: http://irobotbg.com/hobot168.html и върши ли това, което са описали-миене на бани и т.н.

Аз някъде се бях включвала с инфо, една приятелка го има:) Тя основно си мие прозорците с него, има една странна стъклена преграда, която също мие с него #Crazy Плочките в банята също е миела..Абе супер смешен е, върши работа:)

# 724
celine_alisha, мерси за отговора аз може да питам да го взема за проба и ако наистина мие банята може и да се навия, първо ще изчакам да ми дойде доставката с ЛГ-то.

# 725
celine_alisha, мерси за отговора аз може да питам да го взема за проба и ако наистина мие банята може и да се навия, първо ще изчакам да ми дойде доставката с ЛГ-то.

Simple Smile А ти да кажеш как е LGто като дойде newsm78

# 726
след 16-ти е доставката

# 727
  • София
след 16-ти е доставката

Моята я чакам утре, нямам търпение вече  Crazy

# 728
  • София
Чакаме отзиви /поне аз/ за съответните модели,които очаквате.

# 729
catty m, пиши моля те като я използваш и аз я чакам с нетърпение дано да не се разочаровам, но каквото и да върши ще е супер щом не го правя аз.
Моля да  ми кажете първият път 16 часа мисля, че бях чела някъде че се зарежда преди употреба

# 730
  • София

Аз имам този модел от около 2-3 м. Много е безшумен, не се блъска в мебелите и доста интелигентно обикаля къщата. Чисти паркет, гранитогрес и детско килимче. Проблем ми е че говори на немски, а мъжът ми все няма време да му смени софтуера. А и цената му е прекрасна.

Сега се оглеждам за ново уредче, което да мие пода.

# 731
  • София
аз получих ЛГ-то от испанския амазон. Обачееее... има инструкции само на испански Embarassed  Дамите с опит , дайте някакви общи насоки че го гледам сега като объл камък, ама червен объл камък  Wink

# 732
  • на малък остров в океана
http://www.lg.com/bg/poddryjka-product/lg-VPARQUET Изтегли си упътване на английски от сайта. Можеш да си ъпдейтнеш и софтуера, ако не ти е последна версия.

# 733
Почти окончателно си харесах модели - Roomba-785, като ми се иска да комбинирам с Braava-380. Моля ви, ако сте ползвали, да ми кажете дали Бравата е подходяща за мокро почистване на паркет /дървен/ и колко кв.м. почиства с едно зареждане на вода и колко помещения може да "обходи" с един навигазионен куб?

# 734
Аз съм с Roomba-780 и с Braava-380. Имам естествен паркет във всички стаи. Не се  мокри много с Бравата и не е проблем при нас. Холът ми е около 30кв. м. и с един куб се справя. Не знам  от какво зависи, но някой път водата в контейнера свършва, а друг път - не.

Общи условия

Активация на акаунт