Как умират темите?

• 8 784
  • 141
  •   1
Отговори
# 120
Аз да повторя въпросът си, кога спирате да пишете и въобще спирате ли при наличието на дразнещи потребители.

Не, не спирам. Защото дразнещ може да е един и няма да се лиша от другите, защото някой е решил да дразни. Ще си пиша с тях и много умело мога да го прескачам. Както и правя.
Освен това да си призная, понякога в дадена тема може да ме подразни мнение на някой, който по принцип си харесвам, но какво, не може винаги да сме на едно мнение.
А и принципно думата "дразни" ми е малко силна, по-скоро бих употребила "безинтересно".

Иначе хората без чувство за хумора са най-трудни за мен. Те са и мнителни, и подскачат и се обясняват, направо пълен ужас. Сухари.

# 121
  • В Космоса

Аз да повторя въпросът си, кога спирате да пишете и въобще спирате ли при наличието на дразнещи потребители.

Съвсем прясно и конкретно - спрях да пиша в темата за "Истории от комунизма" или подобно. Спрях защото ме нарани нечие мнение, което идеше да каже, че цялата тази наша скръб и болка е ЛЪЖА! Това е подигравка за мен! Долно, много долно! Sick

# 122
Акаша, аз не успях да прочета историята ти.
Не приемай другите мнения лично. И за мен е цинично отричането на безумната липса на свобода, на корупцията, на лицемерието и ....
Това, обаче не променя фактът, че имаше хора, които са живели добре. В темата пишем хора, които тогава сме били деца, а децата, които са живеели добре, надали са се замисляли, че не всички живеят така.
Когато продавах апартамента на починалите си родители намерих пакет с писма, между баща ми и брат му, писани в периода 49-55 година.
Толкова болка имаше в тях, а и страх и несигурност. И двамата са били изгонени от градът им, разделени и объркани.
Тази болка и тъга си остана в тях докрая, макар че имаха семейства. Дълго време ми отне да разбера, защо са така мълчаливи и дистанцирани понякога.
Не спирай да пишеш по темата, защото тези истории няма да се представят официално, а сега имаме свободата да говорим, което е може би единствения успех на прехода.
Колкото и да са платени медиите, никой не може да ограничи обменът на информация в интернет.

# 123
Ето актуален конкретен пример на сравнително интересна тема, която умира безславно - всеки втори пост е на един и същи човек, който повтаря едно и също, но затова пък - с много думи. Дано четящите в темата родители прилагат малко критично мислене, а не приемат логореята за компетентност, защото ако това е начинът да преборим агресията в училище - като запишем всяко дете на бойно изкуство, и се млатят за респект, не знам докъде ще я докараме...  Stop
Как да не се отпише човек при подобно развитие  Crossing Arms

# 124
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Спирам, когато дразнещият потребител съумее цялостно да отрови темата. Ако просто един ме дразни, а от самата тема има какво да науча, се старая да го игнорирам.

# 125
  • София
Скрит текст:
Ето актуален конкретен пример на сравнително интересна тема, която умира безславно - всеки втори пост е на един и същи човек, който повтаря едно и също, но затова пък - с много думи. Дано четящите в темата родители прилагат малко критично мислене, а не приемат логореята за компетентност, защото ако това е начинът да преборим агресията в училище - като запишем всяко дете на бойно изкуство, и се млатят за респект, не знам докъде ще я докараме...  Stop
Как да не се отпише човек при подобно развитие  Crossing Arms
Направо си е облекчаващо, че Мамасита отскача и до други подфоруми, иначе щяхме да си прегризем левия глезен.

# 126
цЪ , от строга модерация умират теми че и форуми  Sunglasses

И обратното: от калпаво модераторстване умират форуми.
Пример- в Оня форум, една или две другарки модераторки хем не могат да разберат правилата, които са си копирали и пейстнали у форумо, хем позволяват на аверите си да стигат до "еди-коя си група: на сапун" с два-три отскока на речта само.

# 127
  • Ямбол
Те тамошните модератори с все шефката им са пример за неадекватност и погубване на цяла идея и форум. Няма смисъл да ги даваме за пример, защото няма да ни стигне една тема само за примери.

# 128
Жалко за темата за насилието в училище.Не за пръв път потребители се разбягват като пилци, залети от словестна диария. Sick

# 129
Жалко за темата за насилието в училище.Не за пръв път потребители се разбягват като пилци, залети от словестна диария. Sick

+100  Peace

# 130
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Тя така или иначе беше влязла в коловоз тази тема.

# 131
  • София
Ще взема да я видя. Все я подминавам. Какво ли ново е казано ?

# 132
  • Пловдив
И до какъв извод стигнах - най-много теми умират от Мамацита.

# 133

Не умирали; вампирясвали, казват.

# 134

Не умирали; вампирясвали, казват.

Все са състояния, несъвместими с живота  Wink

Общи условия

Активация на акаунт