Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Какви са някои от преживяванията на майките, които са споделили в общността?
Какви са някои от темите, които майките обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от преживяванията на майките, които са споделили в общността?
-
Какви са някои от темите, които майките обсъждат във форума?
-
Колко време минава между изтичането на водите и спешното секцио?
-
Каква диета трябва да спазвам след секцио?
). Но още от първия ден е така и в болницата специално питах какво е това, даже взеха проба за изследване. Казаха нищо да не предприемам. Масажи ме е страх да правя защото не знам как и ме е страх да не й навредя.
Някак не се получи с ексклузивното кърмене. Бях се зарекла да кърмя на поискване поне до годинка, колко филми изгледах, не е истина
, но действителността е нещо различно:)
Родих секцио и естествено бебето беше захранено с изкуствено мляко. На третия ден ми го донесоха прегладнял, аз със запушени млечни канали - бебо дърпа, мляко няма, мъника озверял от глад - голяма драма беше, поревахме си качествено. После компреси, помпи, масажи, Лецитин - как да е някак си каналите се отпушиха, но количеството мляко се оказа малко и от втората седмица си го дохранвам с АМ - държа го на цица по 30 минутки и после додавам Аптамил 1.
И просто се отказах да цедя, а и най-добрата "помпичка" си остава бебето
Важно е да сте спокойни и двамата с мъжа ти. Децата усещат всичко. ММ една вечер се скара на малката и тя започна да реве с два пъти по-високи децибели