Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 57 тема

• 79 435
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Михаела, евентуално утре ще мина през новия магазин ако успея да се освободя за мъничко и ще питам за Soar.

Благодаря ти!  bouquet
Само ако имаш време, не искам да те притеснявам.  Hug

# 586
Супер красиви стават устните с молив, напоследък много се запалих. Simple Smile
В тази връзка мога да похваля новите на Буржоа, ако някой е на вълна моливи. Меки, лесни за нанасяне и имат хубави цветове. Peace

Да, и аз няколко пъти вече ги хваля. Най-хубавите моливи, които съм използвала тази година. За сравнение използвам ги успоредно с моливи на MAC, Urban Decay и NYX.

Лично аз винаги използвам молив - независимо дали с червило или гланц. Не толкова заради това, че създават илюзия за обем, а по-скоро за подчертаване на контура, който при мен не е много ясно изразен.

# 587
  • в 1001-та нощ
Моливът Соар на Мак чакам да го заредят в магазина в Дъ Мол от два месеца и все го няма. Последно проверих в понеделник и пак го нямаше. Не знам дали го има в новия магазин, ако някой го види ще помоля да ми пише. Взех два подобни на Мак, но искам и този.  Simple Smile
Разбрах за него от същата снимка, която Ел пусна преди време. От Ел разбирам и за много новости и хитове, за което и благодаря.   bouquet

Има го в новия магазин, днес бяхме там Simple Smile Магазинът е чудесен, консултантите са очарователни и много мили  newsm76 Този магазин ми харесва повече от другия  Blush

В момента съм с пигмента 85 на Инглот - онова хамелеонесто зелено кафяво - уникален и се ядосвам, че до сега му се дърпах  Crazy Във вътрешния ъгъл над него сложих от бялото на Ателие и напълно го покри  Shocked Направо загаси шимърите. Над бялото - леко потупах с пигмента и се насложиха фини зеленикави блясъчета Simple Smile Затъмних със сиво-черната Rainbow тройка на Инглот и стана чудно - много добре се преля в пигмента. Simple Smile Разкошен грим стана Simple Smile

Освен това съм с Overcurl на Диор (спиралата) и съм във възторг Simple Smile Явно ми е ден и гримът стана от всякъде супер - само не мога да снимам, че вечер никакви снимки не стават - с моя апарат Sad

Също за втори път ползвам базата на NYX. Различно се работи с нея, спрямо Painterly  Thinking И гримовете стават различни  newsm78 Малко по-сатенени са с тази база, има един особен блясък - не лош - просто е различно.  Мисля, че преливките са 1 идея по-леки, но от 2 грима не бива да вадя заключения. По-добре оформям ръба в края на грима на костта. Но там, където има контакт между клепача и кожата на костта - когато отварям и затварям окото - сенките някак се измиват. То е в самата дупка/сгъвка и се вижда, ако напълно затворя очите. Но ще наблюдавам за напред ... Ще я ползвам повечко, за да имам повече впечатления  Blush

# 588
  • София
Има го в новия магазин, днес бяхме там Simple Smile Магазинът е чудесен, консултантите са очарователни и много мили  newsm76 Този магазин ми харесва повече от другия  Blush

Алена, благодаря, че сподели.   bouquet
Днес отидох до новия магазин и взех молива Соар, заедно с някой други неща.  Simple Smile

# 589
Момичета ядосах се искам да си подостря един молив за вежди ееее не мога и не мога.бях си взела някаква измислена острилка от Ивиса , чупи , затъпява ги ужас .сега си взех някаква на Импала уж била хубава ама ееее пак същата работа.аз ли не мога те ли не стават не разбирам.не го острят ми го чупят и става с тъп връх.почти всичките ми моливи са от тези самонаострящи те се , купих си един нормален и сега не мога да го оправя #Cussing out

# 590
  • София
Сложи го за малко във фризер или хладилник за да стегне "сърцето" на молива. Работи и при моливните червила. Peace

# 591
Аз съм страшно доволна от острилката на Есенс  Peace Макар, че видях, че сега са пуснали нови и те не знам как са.
Иначе си зависи и от молива - може и той да не е "читав"  Sunglasses

# 592
На Есенс е не го знам читав ли е, но много ми харесва и е лесен за нанасяне.аз ги загледах острилките на Есенс ония ден , че имат с за големи моливи пф да не си я взема , ми слушам хората

# 593
  • в 1001-та нощ
Мihaela_z  Hug честито Simple Smile Как намираш новото местенце? Как те обслужиха? Разгледа ли палитрите петици?

Аз днес  пак правих грима с пигмента и пак ползвх базата на NYX - ама до тук ще съм с нея - не е за мен, за моята кожа и костна постановка  Thinking Поне пробвах и разбрах. Връщам се на Пейнт пота на МАС - за сега си остава моята база Simple Smile

Пробвах пак да направя някакви снимки - ама изобщо не стават. Може би трябва да снимам без светкавица, но за тази цел трябва да има достатъчно светлина. Може да пробвам друг пър с някакви лампи, ще помисля  Blush

Споделям снимки да се отчета, но реално пигментът стои по-фин на окото и на ситни точици, които светят над базовия му цвят. На снимките изглежда по-едър и промазан от светкавицата  Sad

# 594
Аз съм страшно доволна от острилката на Есенс  Peace Макар, че видях, че сега са пуснали нови и те не знам как са.
Иначе си зависи и от молива - може и той да не е "читав"  Sunglasses

И аз съм много доволна от тази острила!  Heart Eyes

Аз имах проблем с молив на МАС. Слагах го в хладилника, но при мен не помогна  Rolling Eyes
И накрая си купих нова острилка  Grinning
Заслужава си да се пробва!  Peace
Аз много се радвам, че спестих пари и не си купих острилка на МАС  Mr. Green
Тази ми върши страхотна работа и вече нямам проблем с моливите.  Grinning

# 595
Аз днес  пак правих грима с пигмента и пак ползвх базата на NYX - ама до тук ще съм с нея - не е за мен, за моята кожа и костна постановка  Thinking Поне пробвах и разбрах. Връщам се на Пейнт пота на МАС - за сега си остава моята база Simple Smile

И аз хич не я харесах базата на Никс  Wink Супер мазна ми е, колкото и малко да слагам.

# 596
  • гр. София
Аленка, кое е зеленото, че нещо съм изпуснала?  Embarassed

# 597
  • София
Мihaela_z  Hug честито Simple Smile Как намираш новото местенце? Как те обслужиха? Разгледа ли палитрите петици?

Благодаря.  Hug
Новият магазин много ми хареса, много повече от другия, понеже е по-малък и уютен.
Харесват ми и ярките цветове зад касата, а и е много добре зареден, предполагам защото е нов.
Аз нямам забележки относно обслужването, повечето които работеха в магазина в Дъ Мол ме познаваха и винаги са били любезни и внимателни. Днес ме обслужи също едно момиче, което познавам. Взех няколко неща освен моливът Соар, също от коледната колекция два вида сенки и един лак, както и още две сенки от стандартните. Постнала съм ги в похожденията.  Peace

# 598
  • в 1001-та нощ
Мihaela_z  Blush и на мен този магазин ми хареса повече, някак има настроение в него, закачка в атмосферата Simple Smile особена одухотвореност и очарование  newsm76

Обслужването ми хареса много. Помощта си предложи съвсем младо момче - влизайки помислих, че е охрана, не предположих, че е консултант  Blush . Изчака търпеливо, защото се наложи да проведа няколко разговора по телефона. Не ме притесни по никакъв начин. Носих за гримовята среща едно малко куфарче със съкровища, любезно предложи място за него, да не ми се пречка .... През цялото време беше много обгрижващ и внимателен - с приятелка пробвахме какво ли не - от лакове - през глосове, сенки и т.н.  базите,  скинфиниши.....

Учудих се, че има минералнитe сенки от този тип:

Определено ще наминавам  newsm76

Шоколадче - докато бяхме в МАС - постоянно ми се набиваше ан очи онзи синьо-кафяв пигмент и сянка (Club) и се сетих, че имам пособен пигмент на Инглот с номер 85. Само, че е зелено и кафяво:

Ако ти е мерак, като се видим - ще ти донеса да си отсипеш Simple Smile

Веси, ти ползваш базата на Зоева, нали?

# 599
Аленка, много ти отива този пигмент. Аз моя го мъчих, мъчих и накрая го подарих на една зеленоока приятелка. Убийствено ѝ стои.
Молив за устни ползвам винаги, когато съм с червило, много често го слагам почти на целите устни преди него. Обикновено е точно с цвета на устните ми, не червен, розов или въобще съвпадащ с цвета на червилото. На гланц или най-прозрачните червила не слагам, не ми харесва как стои. Единствено ако съм само по молив, само в центъра на долната устна слагам прозрачен гланц.

Общи условия

Активация на акаунт