Епилепсия - ТЕМА 21

• 107 273
  • 717
  •   1
Отговори
# 105
Романол  Hug
Ние на 02.12.14 г. ще постъпим в "Св. Наум".

# 106
Здравейте мами, моля Ви да споделите мнението за Репитенд (тези които го пият). Ние вече почти месец го пием заедно с Конвулекс и малката се чувства много зле! Като парцал е, лепим вирус след вирус, за месец и половина изпихме 3 антибиотика и последния клацид направо я довърши. Днес няма сили да стане само лежи не яде, апатична абе с две думи много зле се чувства. Забелязвам и миоклонии по време на сън не сме спали от 2 седмици нормално  Cry
Пожелавам на всички спокойна вечер  Hug

# 107
Може от вирусите да е тая отпадналост.

# 108
  • София, Люлин-8
мама Аби Ние сме на Репитенд и Конвулекс, за сега не сме имали никакви странични ефекти от Репитенда,(за разлика от Конвулекса) но сега ще видим какво ще се случи като вдигнем дозата. Rolling Eyes

# 109
Някой ходил ли е при Доц. Александър Алексиев?

# 110
Да Романол, вие на каква доза сте? Ние сега увеличаваме до 3x2 в момента сме на 1-2-2 и от др седмица 2-2-2 а Конвулекса намалихме на 2-3-3. Другата седмица сме на преглед да видим дали има подобрение но аз както виждам нещата няма...даже е станала страшно изнервена, реве постоянно, изморена и без настроение.

# 111
  • София, Люлин-8
Бяхме на Конвулекс 4+4 (8 мл.) и Репитенд 2+2,5 (4,5 мл.).
Сега минаваме на Конвулекс 3+3 (6 мл.) и Репитенд 3,5+3,5 (7 мл.)
Малката е на 3 г. и 4 месеца и тежи 16 кила.

# 112
Боже, така ми е мъчно за дечицата.

# 113
Здравейте момичета !Искам да попитам за телефона на секретаря на Божинова ,тъй като нещо не мога да се свържа-я грешка ,я психиатър.И още един въпрос той определя дни или часове -какъв е реда и начина !Просто не стига пътя да го мисля ,хотели и така нататък ,а и ако не минем направо не знам!Благодаря предварително! Hug

# 114
Хахха-докато търся телефони ,звъннах на този,който първо ми казаха ,че е за секретар , а после ми казаха ,че е грешен номер,та най-накрая звъннах и ми отговориха,че за декември вече няма часове за професор Божинова!Сега се чудя за някой друг добър невролог,защото ми е спешно -на еег-то на детето се откри пароксизмална активност и ме е страх ,че няма кой да коригира лечението ни.Моля споделете за такъв специалист!

# 115
Христова сякаш не е толкова заета.

# 116
и се чудя къде миизбяга
 темата, а не съм сеап исала ох малкия не спираа  Hug

# 117
  • София, Люлин-8
magdeto Какво ктана с интракраниалното ЕЕГ? Направихте ли го вече? Хванаха ли проблема?
Petinka211 А при вас какво стана с ЕЕГ-то и прегледа при д-р Денева? Ще спирате ли Конвулекса?

# 118
  • Добрич
 Hug Здравейте!
Много ми беше натоварено тези дни и нямах време да пиша. Ами ЕЕГ-то чисто излезе. На моя отговорност каза, че спираме хапчето, ама каза да изчакам след нова година, че щели да затварят Св. Наум 2 седмици нямала да работи и за всеки случай.  newsm78 Може и да не съм разбрала добре, ама сякаш така каза.Даде ми схема за спиране на депакина и да вдигнем неуротопа. Абе малко ме е страх да ви кажа... И както напоследък все я боли главата нз дали да рискувам, ама като знам, че комбинацията е мн кофти как пък да продължавам.... Ох много съм объркана  ooooh!
 Питах я за ПЕТ скенер или ЯМР да правя януари или февруари, а тя вика "Ти какво чакаш да видиш, дали е изчезнало ли? Или да не се е увеличил участъка?" Аз доколкото знам е прогресивна дисплазията, ама при наличие на пристъпи. Тя няма, но пък мн често я боли глава и се притеснявам. Не е ли редно да се прави поне веднъж годишно или аз бъркам нещо?  newsm78
А вие как сте? Как е малката?

# 119
Моето мнение е, че ако няма смисъл, в смисъл нещо да се промени от към лечение, то да не подлагате детето на тоя кошмар ЯМР, поне не толкова начесто.

Общи условия

Активация на акаунт