Епилепсия - ТЕМА 21

• 106 930
  • 717
  •   1
Отговори
# 30
Дали има група във Фейсбук за дечица с епилепсия ?

# 31
Аз съм давала Нооторопил + Конвулекс. Всъшност почте едновременно ни ги изписаха още в началото. Какъв ефект искаш да има от приема му? В началото ми се стори, че повече се превъзбуждаше, но сега не съм много сигурна в това.

# 32
Ето това е страницата на Асоциация на родители на деца с епилепсия във фейсбук.

# 33
  • София
Искам да ви попитам за ЕЕГ. Едва сега прочетох, че не бива да се дава какао и шоколад преди това изследване. Също така косата трябва да е измита предната вечер. Това така ли е и какво може да се обърка в ЕЕГ-то в този случай?

# 34
  • София, Люлин-8
Elihris По-скоро ме интересува как се пвлияха когнитивните възможности на детето, имаше ли резултат в тази насока?

Иначе малката от събота пак е с много пристъпи и аз на своя глава започнах да си връщам Конвулекса на старата доза.  Crossing Arms

# 35
Романол, някой споделят за уау ефект, други за никакъв. Аз мисля, че има полза. Не толкова бързо, колкото не мен ми се иска. Но факт, че малката доста напредва и аз лично съм доволна. Но не мога да знам как би се развивала без него, защото го пием почти без прекъсване вече 2 години.

# 36
 Добро утро ,борбени майчета. Позволете ми именно тук в тази тема да поздравя моето вече пораснало момче със своят 18 рожден ден. newsm59

Мило мое слънчице, пожелавам ти най-вече да си здрав ,да намериш истински приятели в живота .Дано всички лоши моменти останат в миналото и от тук нататък да се радваме на твоето истинско щастие . Обичаме те много, Дени..  ura happy bd baloni

# 37
  • София, Люлин-8
non4eto0 Да ти е жив и здрав рожденника. Пожелавам му много здраве и успехи занапред във всяко начинание.  lovekiss
 nbirthday

А моята девойка пък днес е именячка  Simple Smile
Да са живи и здрави всички съименници.  newsm51

Elihris Благодаря за отговора, аз още не знам кое ще е по-добре в нашия случай дали НООТРОПИЛ или ГАБА. Сега мисля като ходим на 27 при проф.Божинова да обсъдим този въпрос какво може да се дава на детето за да подобрим когнитивните му способности.  Rolling Eyes

# 38
Нончето, да ти е жив и здрав рожденника! Пожелавам му здраве, късмет, успехи и гледайте само напред  Simple Smile
Романол, всичко хубаво на малката именничка! Усмивки, здраве и щастливо детство   bouquet

Ние този месец не успяхме да се доредим до консултация при проф. Божинова. Обадих се в първия работен ден от месеца, и нямаше свободни часове. Освен когато записват в края на този месец, направо да дойда до София рано сутринта и да запиша и преглед, и едно платено ЕЕГ. Притеснявам се, защото отдавна е на тази доза, а много е пораснал, така че дефакто дозата е намалена, отнесено към новите му килограми...

# 39
  • гр.Гоце Делчев
Нонче да ти е жив и здрав рожденника 18 години си е сериозна възраст   bouquetПожелавам му много щастие ,любов и късмет hbday. Романол да ти е жива и здрава именничката и много да те радва  bigdance2

# 40
Благодаря на всички за милите пожелания. Много мило ми стана ,че споделихте радостта ми.  bouquet

Романол ,с малко закъснение приеми и от мен пожелания за здраве, късмет и много щастливи мигове за малката именничка.   bigdance2

# 41
  • София, Люлин-8
Благодаря на всички  lovekiss

# 42
Здравейте,имам останали 3 бр. Keppra сироп - 300 мл ( 100 мг. / 1 мл. ) ,закупени от Гърция със срок на годност 05.2017 г.Ако някоѝ има нужда,нека ми пише на лично съобщение.

# 43
  • София
Здравейте! Някой има ли впечатления от лекарството Вимпат (Лакозамид)? След 1 месец ще ми го отпуснат от НЗОК или поне така се предполага. Взимам тегретол, но заради подновените пристъпи искат да го сменят с вимпат. Изписаха ми и Депакин хроно преди 4 месеца, а взимам и малка доза ривотрил от години.

# 44
  • София, Люлин-8
Veronika* Аз пия Вимпат от 1 година, към момента при мен няма почти никакъв ефект. Но аз съм на монотерапия.

Общи условия

Активация на акаунт