Мрачно е навън и капе, МАЙско бебе мама хапе

• 25 727
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Така...нахраних малкото зверче и сега съм го оставила в столчето да си играе с една играчка а аз да драсна някой ред .
Една мама питаше за музикално гърен ( от толкова много изчетено на веднъж не помня коя беше  Blush) - аз съм се насочила именно към такова. Харесала съм си едно на Фишър Прайс с пате
Скрит текст:
Тъй като тука е много скъпо го дебна на по размна цена в ebay Mr. Green
monicat Да нацелуваш Дарито за месечинката ! Много много да ви слуша и да спира с тея нощни дискотеки   bouquet
Elsi86 Добре дошла при нас   bouquet Ако искаш парити ми инфо да те вкарам на първа страничка  Grinning Колкото до кашите - с мишка ги проавим по еднакъв начин  и стават според мен с идеалната консистенция. Иначе внимавай наистина какво точно съдържат - коя е млечна..блезмечна..безглутенов и прочие. Една по една - на всяка ще и дойде реда.
Аз за първа каша взех оризова безмелчна и беглутенова на ХИП. Сега съм на следващата - царевичната. Търся и аз Елда ама нещо не откривам  Thinking В неделя му дадох броколи - еййй голяма гадост бре   Sick То само като ги отворих и ме лъхна тая смрад...едвам се сдържах. А иначе обожавам бролколи..но това беше отврат.  Confounded Смесих 4-те лъжички с бурканче морков и така ги дегостира. Вчера му додох целия остатък с тиква и ги омете.  Mr. Green По традиция понеделник сутрин ми е ден правене на домашни пюрета -напълних всички свободни бурканчета като после едвам ги събрах във фризера. Направих зеленчукови и плодови да папа детето  chef Утре ще му дам вече и първото месце.
Обсъждате масълцето - той още с първото картофче го е пробвал  и от тогава слагам а всяко пюре по мъничко- така ми каза педи. Вчера си говорихме с мм относно попарите дето уж трябваше да яде от началото на 6-тия месец..ама как да го събудя д аму давма попара като той спи до 12ч и това е мойто време или за спане или да свърша нещо и да пия едно кафе на тишина. Не знам какво ще праим с тая попара...ама явно ще трябва да се будим колкото и да неми се иска ама по натам  Mr. Green Педи разбира се ще си мисли че вече яде понеже е ми се слушат лекций на тая тема. А и сутрин рано ми е толкова неадекватно и не ми е до това определено.
Преди малко го тествах да седи сам  - е няма такова клатъшкане...а лекарката дето го гледа на предната ДК ( че мойта беше болничен ) каза че като напарви 7 месеца трябва да седи стабилно вече newsm78 Е не виждам как за 11 дена ще стане това чудо ама айде... Thinking
Днес получих смс за майчинството - екста ми почна деня  Mr. Green После видях че и снимките които поръчах вече са предадени на куриера ( има няма 350 снимки поръчах  Grinning) И днес най накрая ще си поръчам шейната за дребния дето ви бях показала - двере лели ми връчиха парите и казаха да си я поръчам от тяхно име  че така и така съм си вкъщи ще е по лесно с доставката santa2
Още щях да пиша но пак ще правя пауза че дрбното вече не го свърта в стола. И той се е научил да мрънка като не ме вижда и все трябва да съм прикована до него . А и от няколко дена прави бррррррр  и летят едни лигииии нещо страшно  smile3534

# 556
Здравейте майчета Simple Smile

Аз съм юнска мама с майско бебче. Искам да ви попитам къде водихте бебчетата на нефролог? Доволни ли сте?

Хубав ден от мен Simple Smile)))

# 557
Kalio balio добре дошла   bouquet
На 36 стр съм дала отговор, ако искаш погледни, да не се повтарям  Peace

# 558
Усещам лека инвазия на юнски мами хахаха hahaha Елате при нас  Mr. Green

# 559
 hahaha сега е момента да си ги откраднем  hahaha

Предлагам да продължим да поддържаме този форум ски огън Simple Smile и в понеделник да посрещнем новата седмица с нова тема... По-назад имаше 2 предложения за заглавия...ако има още идеи, давайте...а пък zeldelina може да ги спретне в една кратка анкета Simple Smile

# 560
Елааатеееее мамитаааа маццц писс писсссс hahaha Много е уюутно и хубаво при насссс  Joy
За членската такса после ще се разберем   smile3560

# 561
Леле, момичета колко много сте изписали за няколко часа  Crazy, страхотни сте  Hug.
Zeldelina, аз по принцип пиша и в отчетната на юнските мами, но и вие сте много добронамерени и давате страхотни съвети и обсъждате неща, които и мен ме вълнуват. Надявам се, да не е проблем това и да не ви преча или натрапвам, Blush. Като ходихме на ортопед преди една седмица, той каза да не я мъчим с възглавници и да не я подпираме, щяла сама да си седне от легнало положение по гръб  newsm78. Засега мисля да го слушам, пък ще видим докога ще я чакам. Тя сега прави опити - коремни преси все едно, но без моя помощ не може да седне... Иначе и ние сме така - лягаме в 23-24-1  Crazy и ставаме да ядем към 7-8-9 и после чак към 11-12 . И аз не знам как ще я карам с тая попара, ми то кога пюре, кога каша после ...
Миглена, само с един ден разлика са нашите бебоци  Heart Eyes. И Теди много обича да пипа всичко - телефон, таблет, дистанционно, наши мама и тати го държат постоянно.
Ох, щях да готвя, ама дребната се събуди  ooooh!. И днес няма да излизаме, това време е отврат  Sick.
Аз също съм навита за благотворителна и инициатива. За българската коледа съм малко скептична дали парите отиват при децата, откакто имаше скандал преди няколко години. Може пък да пратим на dms или пък всеки, както прецени  Peace.
На нас ни предстоят такива изследвания на кръв и урина и още многоо ваксини. Назад сме много с ваксините, ама нищо, не съжалявам. Имаме все секрте в носа, но на вътре, сополки няма и понякога хърка с нослето. Какво ли не правихме, сега най-новото е, че ще го израсте, като почне да сяда baby_neutral
Сега прочетох последните коментари, дам уютно е при вас Simple Smile

# 562
  • София
Страшни сме днес  Simple Smile

Аз отново да се възмутя - какво ги правите тези деца до 11 вечерта. Аз бих полудяла. Хайде като новородено - ясно нали. Но щом стана на 3 месеца и почнах да му местя лягането по-рано, най-малкото да имам аз време за себе си, пък и за него да има нормален ден.
Зелделина - ок - тя си е нощна птица   Mr. Green знаем, че си поспива сутрин, тоест е нагодила детето към своята програма. Ама мамите дето и без това стават в 8-9 сутринта..... newsm78

# 563
Аз също бях малко скиптично настроена към "Българската Коледа", но въпреки това винаги пращам. За моя изненада направиха дарение в нашата болница на кувьози и друга апаратура няколко месеца преди да родя, че бяха на поне 20 години Peace.

Ето и две предложения за име на тема:

Коледна елха блести, покрай нея Майско бебче пълзи

Коледен подарък - първи, чака Майско бебе да му се нахвърли

# 564
Аууу тарталетке как  ме изкара поспаливааа   hahaha  Whistling
Обикновенно ставам към 8ч и почвам дейностите като за начало със сандвичи за мм и оттам кафе и т.н. Ама иначе късно си лягам - това си ми е навик от мнооооог години. Mr. Green  А колкото до дребния - не го понасям вечер ама няма начин - заспива само когато и двамата легнем до него на спалнята и то чак към 23-23,30ч като до последно все едно е на стероиди и яко буйства. И общо взето чак към 24 е тотално заспал и съм го преместила на неговото легло. А колко хубаво беше като заспиваше към 21-21,30.... Tired Само го мятах в  леглото му , пусках въртележката и до 5 мин заспиваше сам....еххх размечтах се направо.  Sad  Точно това си говорихме със систъра онзи ден и се възмущаваше че на всичките и познати децата заспиват рано рано,а само нащо шило се вихри  до късно ...
Elsi86 знам че пишеш там - едно време ви хвърлях по някое и друго  око  Mr. Green Гледам че и вие сте с подобен на нашия график - ужасссссссс . Попара ще ядат тамън като тръгнат на училище  Joy  И изобщо не се натрапваш - пиши коооолкото си искаш  bowuu

# 565
  • София
Оооо, извинявай Зелделинке, нещо съм се заблудила.  Embarassed
Тя сестра ти сигурно скришом му дава редбул  Twisted Evil

# 566
Tartaleta моят режим на лягане по принцип е 1 и може би съм я програмирала по време на бременността  hahaha

Аз пък нали хвърлям око в априлките и като видях, че и там има дискотеки, се успокоих, чеси му е дошло просто времето и за това Simple Smile
Elsi ортопедите каза 4м да я слагаме на възглавница 45 градуса. 6 м я слагах по малко подпряна на възглавница и още една на краката като масичка и нареждах играчките... После дойде момент и я видях, че си отделя сама гърба от възглавницата и пази равновесие. Но до момента сама не е успяла от легнло да седне. Първо се обръща, застава на 4 крака и еве туЛно присяда, ама малко под ъгъл Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 дек 2014, 15:24 от monicat

# 567
  • Майна Сити
Малиии, мен ме нямаше няколко дена и колко сте изписали...  Shocked Абсурд да изчета всичко.

Иначе за заглавия на нова тема...не ме  бива с римите,  но винаги гледам да се набутам  Grinning

МАЙското бебе в проходилката пърха, играчките на елхата упорито ще дърпа.
Дядо Коледа МАЙско бебе навести, подарък първи той ще му дари.

Емиии за това се сещам само  Laughing

# 568
Ха ха ха  hahaha Има някакъв заговор срещу моето спокойстие ама да видим  newsm66  Ще разгадая накрая причината. Може да му е направила вуду кукличка  Misc Ghost Joy че редбула си седи в хладилника и само му се точааа ли точа...ама като приключа с кърменето ще е мойййййй beer

# 569
Skandoti и mishka много ме развеселихте с вашите предложения...пафф защо трябва да е само едно #2gunfire #2gunfire  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт