Мрачно е навън и капе, МАЙско бебе мама хапе

• 25 726
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Ами аз също засега нямам против, лягам и без това късно към 12-1, а сутрин кеф ми спане, кеф ми време за мен и за готвене Peace. Обаче и ние почнахме да се будим през нощта, не знам зъби ли какво, преди спеше непробудно  Tired.
Моникат, аз също познавам мами с бебчета, чиито деца си седят, а не могат сами да се изправят до седнало, не знам, може би ще изчакаме още малко и ще видим... То всеки ортопед с номера си, уж известен тука за Пловдив  Peace.

# 571
Monicat, мерси много за информацията Simple Smile Записах и аз час на Дарето Heart Eyes

# 572
Опааа маи сме станали 3 броя Дарета  Laughing Laughing
Ето и анкета нали една мама искаше... да изберем име на новата тема (и аз бях дала предложение за име но го забравих някъде в по задните страници е )

Някои пони ли какво е писало в обяснение на неговия ехограф че има нещо което ме притеснява пише :

"липсват дилатирани интра- екстрахепатални жлъчни пътища"

това е дословно имате ли представа какво означава това че нещо ми е много босо

# 573
  • София
Аууу, голям студ е навън  cold
Направо ми иде да се мушна и аз в количката. Ама няма как - трябва да калявам детето за бъдещото гадже, че тя лилиан на цимента навън спи... Joy

# 574
  • У дома
 Joy Здравейте майчета,
Браво Тарталета, калявай Макси, че като  се вземат с нашата да си подхождат Joy Тя все пак на север ще расте, и ще е морж(Ако трябва, ще го топли).
Тарталета, правиш ли домашни месни пюрета, ако да - дай ми някакви иде и пропорции.
Ние нещо сме се спекли от два дена, нито сливи нито тиква помагат, че е мързи й гимнастика да правим newsm78 Някаква идея, какво да я правя? Утре май няма да й даваме жълтък, днес и месо не й е давал баща й. Направо не я знам винаги си е редовна, май тия каши я ''циментираха''.
Питате за триковете за ранно лягане- тук сме експерти, защото аз ставам към 5(работя от по-рано, за да се прибирам по-рано). Значи последното спане на  нервния състезател - Лилиан е не по-късно от 17.30-18. От там нататък се правим на клоуни и до 21.30 не й даваме дори да мигне Laughing Към 20 обикновенно иска да спи(веднъж ми дожаля й я оставих, после не мигна до 1 #Crazy), но не и се отдава възможност, ако много и се спи влизаме да е къпем, и към 21.30 млякото и в леглото. През деня спи около 2 пъти по 20-30мин. Сутрин се буди към 6 като млякото й е готово, яде с тати и спят до 10 Sunglasses Аз се прибирам към 14 и поемам щафетата.
Май малко дълго стана newsm78 ами това е при нас незнам др бебоци как са.
Това е от мен мамчета, а добре дошли на новите мами, аз също трябваше да съм юни, но Лили се роди по-рано и директно се включих тук, пък и щях да изпусна гаджето на Лили ако бяхме в другата тема Sunglasses
Лека вечер на всички Heart Eyes

# 575
Genni за запичането пробвай да и дадеш само пюре от круша без каша и би трябвало резултата да е налице много бързо. Поне при Тео така се получава.
Това със спането при мен не помага - сутрин се буди около 7-8 ( в нормалните дни) цоква за 10-20 мин и запсива в мен. Спи до 12ч, хапва и към 2-2,30 дремва за около 30мин. После хапва към 15ч и пак дремва от  към 16,30 -17 за около 30мин до 1 час.И след това не спи ами е като пренавит и пращи от енергия. Ей го на и в момента  - седи в мен и си говори с един плюшко- дяволче като хем се хили и го пръска с лиги хем му подвиква  hahaha Отделно краката и ръцете не спират да се движат  Mr. Green После следва хапване към 21,30-22 и му се доспива чак към 23 когато почва да търка очите . #Crazy

# 576
Аз набързо да се похваля. Снабдих се с каша. Овесена без мляко на тьопфер Simple Smile
А ние през деня спим 2-3 пъти по половин час. Сега вече му се спи като на кученце, но ще будува още половин час, та да може към 9 да яде и да заспиваме.

# 577
  • У дома
Благодаря за бързият отговор Зелделина, ами вчера беше на круши днес сливи оня ден пак сливи и пак нищо Sad започва и да нервничи незнам сега тарся инфо из нета, май бях чела да се сварят мюсли и да даваш водата сега ще видя какво точно беше. newsm78

# 578
  • София
Genni, смени кашата от ориз на просо - просто няма грешка. То е в пъти по-полезно, няма глутен и е разхлабващо. Иначе круши, тиква, сливи - ти си знаеш.  Peace

# 579
Вече тотално се заплетох какво исках да коментирам. 10Пъти ззпочвам да чета, налага се да прекъсна и после 10 нови поста Simple Smile а дори не съм изчела предишните
аз давам крушка в мрежата и предотвратих появата на запек от морковите. 'КАраме' и колело и правя едни врътки на коремчето дори  да мрънка и да не позволява да я масажирам.
Добре дошли на по-новите от мен  Simple Smile
Аз записах час за коремен ехограф за клиниката, която някое от момичетата (май monicat) беше посочила по-нагоре.Да е жива и здрава. Щяхме да си прецакаме направлението.
Защо ходите на ортопед в 6ти месец? да не би да има някакъв задължителен преглед, за който нашата лекарка не ме е уведомила.
Ние гоним час 21:00 за лягане по принцип, пък сутрин ставаме около 6:00-6:30. е има и инциденти в 4:30, но рядко. Понякпга за мое удоволствие ставаме и в 7:30-8:00. Големият ми ужас е да не се обърне режима ден-нощ.
Ок съм за благотворителност. И аз много не вярвам в тези кампании, но ако решим, ще участвам
Отивам да къпя бебе

Последна редакция: вт, 02 дек 2014, 21:02 от anp

# 580
Genni съвсем набързо, ако не си въвела глутен, овесената вода да знаеш, че съдържа глутен  Peace

# 581
Вижда ми се добра идея рецептите за кисел да се групират някъде в началото. Уж помня горе-долу на коя страница са, но ето и нови има. Някой беше споменал за кисел от оризово брашно. Според вас има ли смисъл да се прави, след като слагам каша в пюрето?

Последна редакция: вт, 02 дек 2014, 22:23 от anp

# 582
  • У дома
 Hug мерси мамчета, свършихме работата, нищо не сме давали, малко упражнения и стоене на шезлонга с включена вибрация и готовоооо. За глутена съм й давала два пъти да изяде две трохи хляб, ако е въвеждане, значи е въведен Rolling Eyes
Тарталета, тук нали знаеш, че съм ограничена откъм каши и храни, комунягите нямат богат избор Joy има два вида каша- царевица и банан, и оризова. That's all folks Joy Затова ми се иска елда ако може в къщи да й направя, ще много добре.
Знаете ли какво пюре мн обича и разхлабва- круша с броколи и грах. Ние мислехме, че е вкиснато, но не би, Лили го изяде за норматив, незнам дали има при вас.
Лека мамчета, че едно нервно човече в мен рита като лудо #Crazy уж трябва да и се доспива, тя се разигра Joy Лекаа

# 583
Genni, при мен също пюрето от слива или круша има ефект, след няколко часа изкарва всичко. Ние се запичаме от пюрета с морков, оризовата каша не ни е създавала проблем до сега.

Ние имахме някакъв режим преди последната ваксина, дотогава заспиваше между 21:30 - 23:00 и спеше до 8 - 9 сутринта. Оттогава започна да заспива след 23:30, като след 30 мин се събужда, следва ново приспиване, което отнема поне 30 мин, събужда се с рев към 3, понякога заспива сама, друг път я приспивам 15-20 мин и след това става сутринта към 9, а през деня спи 3 пъти по 30 мин. Отделно все по-често имаме нощи в които не заспива до 2 или се буди на всеки час.

Сглобихме столчето и проходилката, много ми харесаха, сложихме я за 5 мин в проходилката, много се радва на играчките и бутоните с мелодии, радвам се, че са типичните за такива играчки , а не както някоя мама каза за тяхната гангнам стайл. Сега ще я ползваме по 5 - 10 мин за забавление, че краката ни не стигат пода и на най-ниското ниво. Доволна съм от покупките.

Лека вечер мамчета и бебоци!

# 584
Заспахме в 10.40, но се събуди към 11, та пак малко приспиване...  
Искам да ви благодаря момичета, днес кашата я уцелих, благодарение на вас. Сложих към 40мл вода и една мерителна лъжица от АМ каша. После прибавих малко ябълка и круша и стана много вкусно. Малката щеше да излапа всичко, но нали отначало се дава по малко. Мисля до два- три дни да я вкарам напълно.
Аз нямам против рецептата за кисела, но да се знае, че още не съм го изпробвала  Peace.
Тарталета на коя фирма е кашата от просо?
Лека нощ, желая ви непробудни и спокойни бебчета Hug

Общи условия

Активация на акаунт