Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър 3

• 340 027
  • 2 076
  •   1
Отговори
# 90
  • Разпиляна във въображението
Отворих форума ooooh! Рускините направо  Shocked Не виждам да споменават Горение, поне в главния форум.

Благодаря. Все повече се убеждавам да си взема подобна машина.

# 91
Miriel , аз останах с впечатление , че имаш .... Не се чуди , страхотни машинки са и наистина вършат чудесна работа !!!!! Аз вече много рядко ползвам готварската печка .... Току що написах рецепта за кюфтета фрикасе в темата с рецептите . Правих ги снощи . Станаха великолепни !

# 92
Откакто попаднах на темите клоня от 100% купувам, до - колко ли пъти ще го изполвам Thinking Бях решила да е Филипс, а после попаднах на Горение и се замислих заради опцията под налягане. А сега - дали няма да сгреша с уреда само заради тази опция. Може би до края на седмицата ще се обзаведа.

# 93
И аз преди да попадна на темите тук даже не бях чувала за мултикукър ( това до април месец) Сега се чудя как съм живяла без него ... Наистина е голямо удобство ...
Според мен който и да вземеш все ще си доволна ( ако пък има и налягане - още по добре )  Wink Hug

# 94
В този мултикукър има и "Клапан за ниско налягане" - това пак видях в упътването.За какво служи този клапан?

# 95
Някой има ли новия Делимано 50 в 1 ?

# 96
  • Sofia
Имам мултикукър от скоро и ме мъчи един такъв въпрос. Не съм технически гений в никакъв случай, но като му гледам устройството, на каквато и програма да го включиш все нагрява от едно и също място и по един и същи начин. Времето е различно, но пък времето можеш да си го нагласяш. Примерно снощи пуснах на "пържене" да запържа лук за яхния, после добавих водата и останалите продукти, обаче забравих да сменя програмата на "варене". Ми трябва да ви кажа, че съвсем успешно си се сготви яхнията и на "пържене". Тогава каква всъщност е разликата между програмите? И изобщо има ли разлика или е търговски трик?  newsm78

# 97
И на мен са ми минавали такива въпроси през ума .... Май не всички програми са на еднаква температура ( примерно на печене може да се настрои по висока темп. Докато пърженето си е програмирано по слабо..,)  задушаването е по слаба темп. от варенето .... Знам ли нещо от тоя род.... Иначе да от едно място нагрява , но с различна температура...
Аз като пържа често го правя на програма печене точно защото мога да настроя на по силна степен ....

# 98
Имам мултикукър от скоро и ме мъчи един такъв въпрос. Не съм технически гений в никакъв случай, но като му гледам устройството, на каквато и програма да го включиш все нагрява от едно и също място и по един и същи начин. Времето е различно, но пък времето можеш да си го нагласяш. Примерно снощи пуснах на "пържене" да запържа лук за яхния, после добавих водата и останалите продукти, обаче забравих да сменя програмата на "варене". Ми трябва да ви кажа, че съвсем успешно си се сготви яхнията и на "пържене". Тогава каква всъщност е разликата между програмите? И изобщо има ли разлика или е търговски трик?  newsm78
Днес купих Тефал, заесга само чета книжката към него. Има една таблица с функциите, времето и максималните температури.  Та само напечене и пържене те са повисоки(135 и 160 градуса), останалите  - 100, а киселото мляко - 42. Сигурно и при вас е така.

# 99
Аз мисля, че има разлика в програмите, защото когато е на пържене и варене за супа например (boil)  забелязах, че при мен нещата са различни. При boil излиза много повече пара, отколкото ако оставя на fry.

# 100
Поръчах Горение-то Laughing  От следващата седмица трябва да се присъединя към другата тема с рецептите и да разучавам функциите.

# 101
Поръчах Горение-то Laughing  От следващата седмица трябва да се присъединя към другата тема с рецептите и да разучавам функциите.

Нека да ти е честита новата придобивка Simple Smile

# 102
 Аз също питах за Горение в предната тема. Никой не ме отрази Wink . Купих го по същите причини- налягане +1л. по-голям обем. Доволна съм като цяло, обаче имам проблем с програмата за бавно готвене. Би трябвало да готви на температура 85-100 градуса, но на мен ми се струват повече. Започва да ври бурно както на другите програми. Моля те,сподели като получиш твоя, как работи на тази програма! Даже звънях в сервиза, но там ми казаха да го занеса, а на мен не ми се занимава.

# 103
Ще споделя.

# 104
Здравейте!
Моля ако има собственик на този уред да даде отзиви, че съм го харесала за подарък на бабите  Grinning

http://www.techmart.bg/products/product_details/29001

Общи условия

Активация на акаунт