Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв е нормалният процент телесни мазнини за жените?
Какви са нормалните стойности за обиколка на талията при жените?
Какви са нормалните стойности за ИТМ при затлъстяване и наднормено тегло?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв е нормалният процент телесни мазнини за жените?
Нормалният процент телесни мазнини за жените варира, но практическият ориентир е да се поддържат поне толкова мазнини, че да има менструален цикъл и тялото да функционира нормално. Въпреки това, няма ясни норми за процента на телесните мазнини, като се имат предвид и други фактори като лабораторни показатели и обиколка на талията.
-
Какви са нормалните стойности за обиколка на талията при жените?
-
Какви са нормалните стойности за ИТМ при затлъстяване и наднормено тегло?
-
Какви са нормалните стойности за коремни мазнини при жените?
-
Какво е крем фреш и какви са неговите характеристики?
първо ни кажи малко повече за себе си. Как се храниш сега? Спортуваш ли? Имаш ли някакви заболявания? Нормален менструален цикъл и хормони?
Който с ВМ-НВД става по-лесно, в сравнение с други режими. Повече калории, в по-малък обем храна.

мерси и аз за книгата
. Даже я прочетох вече. И все пак според информацията в нея, аз явно се оказвам сред този малък процент хора които не се повлияват добре от прекомерна консумация на плодове и зеленчуци. Като чета как някои хора по половин килограм салата ядат, аз никога няма да мога да се похваля с това. Но нищо де, явно не ни е и нужно толкова много така или иначе.
Пак според Кресьр, било добре да се яде от тях по 1-2 с.л. на всяко ядене. Сега сьм сложила за ферментация и червено цвекло, а наскоро си свалих и една книга - Wild Fermentation, та и от нея ще почерпя идеи.