НВ-ВМХ, част 85 - тема за здравословното хранене и всичко, свързано със здравето

• 50 571
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • SA
Да, W'A'S'P' , помня как се развиваха нещата при майка ти и колко усилия положи да промениш това поне малко.
А ето сайта на този лекар - Duane Graveline.
http://www.spacedoc.com/
В ляво, под заглавието "Health" могат да се изберат статиите му, подредени са по теми.

# 571
Мерси, кам
Интересни неща пише

# 572
Малко да раздвижа темата. Идвам да се похваля, че вече 2 седмици съм много режимна  Laughing До сега не ми се е случвало. Преди все съгрешавах с някой плод или черен шоколад или фъстъци и то доста често. Сега съм основно на месо, малко млечни и малко орехи всеки ден, които не ми пречат по никакъв начин. Зеленчуци почти не ям, от време на време малко домати. Яйцата и тях ги зарязах напоследък. Май за сега им се наситих, а мислех че не е възможно. Crazy Доволна съм. Чувствам се доста лека, и кантара сочи надолу.
Скрит текст:
Другото, което забелязах е(може би поради това че съм в кетоза или друга причина) миризмата на лекарства, която се носеше от мен от 2-3 дена, особено след тоалетна. Не ми се струва никак нормално. Така и не можах да разбера каква е тази миризма на метал и ацетон, която се получава при кетоза.

# 573
Искам да ви попитам, какво ви е мнението за хомеопатията?

# 574
Ох, виждам, че никой не е писал. Не исках моето мнение да бъде първото по темата. Аз съм сигурна, че хомеопатията има място в грижата за здравето и съм се убедила в мощното й действие, но също така се опарих и още ми държи влага. Затова я зачеркнах още преди години и не бих посмяла отново да се доверя на хомеопат. Вярвам в метода хомеопатия (класическата), но на практикуващите го нямам много вяра.

# 575
  • София
Смятам, че хомеопатията е измамата на века, защото едни хора правят милиарди, продавайки ... чиста водица.

Смятам, че се появява там, където е загубена вярата в традиционната медицина или хората са предразположени към всякакви окултни практики - врачки, баячки и прочее плява.

# 576
Хомеопатия - не
Билколечение - да

# 577
Искам да ви попитам, какво ви е мнението за хомеопатията?

Псевдонаука, генерираща милиарди печалби.

Ако традиционен лекар ми препоръча хомеопатичен продукт, то автоматично го сменям. Всеки човек с елементарни познания ще разбере защо това е пълен фейк  Peace

# 578
И аз съм против, но всички около мен са пощурели и се лекуват така, че и мен опитват да обработват. Реших да чуя и вас.
Шоки, би ли споделила твоята опитност, стига да не е твърде лично Simple Smile

# 579
Много пъти съм разказвала. Отидох при една от най-видните хомеопатички, но лечението й се оказа напълно неподходящо, нещата се влошиха, а не ми харесваше и отношението й... Да, след като влоши положението, после успя да го подобри с друго лекарство, но на мен ми писна и прекратих експеримента.

# 580
  • София
Мили момичета, нахлувам в любимата ми тема, за да пожелая на всички вас весели и светли празници!
Бъдете живи и здрави, обичани и все така положително гледащи на живота!  Hug

Благодаря на всички вас, които с всеки пост в тази тема сте помогнали на мен (и не само:)) да спра да се лутам и да намеря вериня път към здравето и хубавата фигура!

Да си починете, да се заредите с много положителна енергия, за да посрещнете всички хубави неща, които новата 2015 г. ще ви донесе. baloni

# 581
Благодаря, solimabouquet

Ще се включвам пак в темата и по празниците, но от сега и аз да ви пожелая много приятни мигове с близките и много успешна нова година! Hug На всички да ни се изпълни поне по едно желание! Wink

# 582
# 583
И от мен,Весели и Светли празници момичета  Hug
Бъдете много здрави,все така човечни и добри,желая много здраве и на семействата Ви,дано всяко нещо което искате силно, се сбъдне,весело и топло посрещане на предстоящите празници  Hug Heart Eyes

# 584
И аз искам да поздравя всички празнуващи  Hug

Да сте все така прекрасни, умни, здрави, целеустремени и цялата следваща година да бъде изпълнена с много щастие и моменти, които карат сърцето да тупти по-бързо  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт