След края на Çalıkuşu в очакване на Ask Sana Benzer с Бурак и Фахрие -*ТЕМА 33*

• 33 020
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
БУФ имат нерви от желязо и не се изпускат Mr. Green
Няма още новини.
Дразнят ги, Чапа и тя се намеси Mr. Green

..............................Ще чакаме Thinking Sunglasses

# 181
Нека да не е заради Боня - и тя ще се възгордее като Перихан....
Обаче два пъти го е правил - отсича и повече не се занимава: снимката от нова година и туита за края на връзката. Нищо ново не искам от него Praynig
 Heart Eyes

# 182
Обаче два пъти го е правил - отсича и повече не се занимава: снимката от нова година и туита за края на връзката. Нищо ново не искам от него Praynig
 Heart Eyes
Joy Joy Joy Joy Joy
Изгубил си е паролата...Сега чака някоя фенка да го спаси Embarassed Embarassed Embarassed Joy Joy Joy

За Перихан, и Боня и всички фенове мислят, че не е фенка, а поставено лице- някои даже смятат, че това е самият Бу, братовчедката му, някой вътрешен, защото ползваше информация и снимки, които не бяха публикувани в нета Thinking

# 183
 Heart Eyes
Joy Joy Joy Joy Joy
Изгубил си е паролата...Сега чака някоя фенка да го спаси Embarassed Embarassed Embarassed Joy Joy Joy

За Перихан, и Боня и всички фенове мислят, че не е фенка, а поставено лице- някои даже смятат, че това е самият Бу, братовчедката му, някой вътрешен, защото ползваше информация и снимки, които не бяха публикувани в нета Thinking
Joy Joy Joy Joy
досиетата х........перихан не съществува

Обаще си спомням, че когато излезнаха първите новини, че БУФ за заедно, тя се очуди.......или поне си даде вид на учудена  Rolling Eyes

# 184
То какво друго да мислиш за нея - и сега се прави на разсеяна по основния въпрос...

ooooh! ooooh! ooooh! Те медиите им били много бързи - то ставало въпрос, че Бу си е забравил паролата тази неделя, а не преди... Що съм се заблудила Crossing Arms Нормално - докато преброи дърветата на снимката - дали са сто - и блокаж - милият той....

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 12:40 от Ganaila

# 185
http://tvarsivi.com/player.php?y=22&z=2014-11-04%2009:20:00

Предаването, но много прекъсва при мен Wink

Много е нагла тази Туба Mr. Green

Много красиви деца щели да имат Бу и ФЕ Embarassed Joy Joy

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 12:49 от lilitoKoleva

# 186
До вчера тая Туба твърдеше, че с Ч са си говорили, пък сега казва, че са си писали ooooh!
кореспондирали си, другата като тръгна да казва "вие двете сте си говорили, и Туба я поправи писали, освен да не разбирам нещо  newsm78 то всеки ден различно
На мен другите части от предаването изобщо не ми зареждат  ooooh!

# 187
До вчера тая Туба твърдеше, че с Ч са си говорили, пък сега казва, че са си писали ooooh!
кореспондирали си, другата като тръгна да казва "вие двете сте си говорили, и Туба я поправи писали, освен да не разбирам нещо  newsm78 то всеки ден различно
На мен другите части от предаването изобщо не ми зареждат  ooooh!
Писала й, и при мен не зарежда добре Sad
После ще го качат на сайта на ТВ 8 Peace

# 188
Не беше ли това първата реакция на Перихан newsm78

# 189

Това е туита, който аз си спомням  казва, че е много изненадана

# 190

Joy Joy Joy Joy
Те Бу и ФЕ са още изненадани, камо ли тя Joy Joy Joy Joy
Виж, изгубиха ума и дума пак Mr. Green Joy Joy Joy
Бу след малко ще пита "Вие още там ли сте?" Joy Joy Joy

# 191

Joy Joy Joy Joy
Те Бу и ФЕ са още изненадани, камо ли тя Joy Joy Joy Joy
Виж, изгубиха ума и дума пак Mr. Green Joy Joy Joy
Бу след малко ще пита "Вие още там ли сте?" Joy Joy Joy

Ами да вземе да каже той къде е, че да не засядаме така и ние на едно място Mr. Green

# 192
 Joy Joy Joy Joy
Друго какво да допълня Hug

# 193
 Wink

Цитат
Кристина Ким
Только мое личное мнение:Бурак никогда бы не расстался с Ч. ,уже выстроив отношения, с самоуверенной любимицей семейства,получив от них мандат доверия(на открытии ночного клуба 30.05.13г.,в интаграме Изеты есть фото, Бу.Дж. её отец и дядя ,и подпись под фото,как семейное,27.07.13.выходит статья Изи о прекрасном замечательном Бу.Все готово, можно под венец.Но увы и ах август 13г.,и Королек.Бурак влюбился так,как никогда.Для любимой и ради неё все авантюры)))

# 194
 Hug
Известни, богати, влиятелни семейства... Хора от специален кръг - с порядки, норми...
Първото семейство - обидено, че е пренебрегнато. Чувства се унижено, подиграно...
Ама - сега - второто. Синът им се движи с момиче, което не спира да се занимава с бившия си... Или това е някаква солидарност - допирна точка - нещо което ги сближава...
Само утре да не се окаже, че тази Туба си е писала, ама с друга Джей....
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт