Искам да кажа ... (9)_03.11-09.11

• 37 724
  • 814
  •   1
Отговори
# 735
Переш с течни нали?

Пък аз ставам - няма никой, гледам и спортните обувки и екип ги няма, някой май е отишъл на зала, но правилно не си е правил труда да ме чака - трябва да подхвана следващия предколеден цикъл на стягане и заслабване, ама така да ме мързи... ще го направя де  Crossing Arms И мислех да правя закуска, но ме размързя.

# 736
  • Пловдив
Днес обявявам стачка и няма да готвя! Ще ядат сандвичи и салата. айшамусаневидибеазданесъмробинянатазпечка!

# 737
  • Ланкър, планините Овнерог

Цветните да, белите с прах. Но цветно много по-често пускам.

# 738
  • Ямбол

Откакто спрях течните, спря и миризмата. Лимонената киселина може да ти повреди гумените уплътнения.
Аз пускам белина или доместос на празна пералня.

# 739

Ето от тях смърди пералнята, че и по-лошо ще става  Mr. Green Или иначе казано спри ги, мое мнение. А как ще се отървеш от миризмата не знам - препарат, прах за бяло, ама пускай на високи градуси - 90, няма отмирисване това нещо  Rolling Eyes.

# 740
  • Пловдив
Дааам, течния препарат прави пералнята да смърди.

# 741
  • Варна
Да, чукна на дърво, пера само с течни и още не е замирисала, но ако се появи миризма, ще знам от какво е.
Аз съм чувала, че е от омекотетилите, които аз не ползвам.

# 742
  • Ланкър, планините Овнерог
При старата пералня имах такъв проблем, но се оправи с пускане с препарат за почистване на перални  newsm78 Преди ползвах прах и за цветното, но винаги на някоя дреха оставаше неразтворен такъв и за това минах на течни. Вече приключи пускането със смеската ми  Mr. Green Май е ок сега.

# 743
  • Варна
Ползвам три пъти в година този препарат от ДМ. Цена около 6лв.
Когато е рождения ми ден, ползвам 15% отстъпка от магазина и купувам направо три шишета и като ги видя в гардероба, където ги прибирам и се сещам, че е време да изполвам поредния.

# 744
  • Ямбол
За да не ти остава прах по дрехите, не я пълни много пералнята.

# 745
  • Пловдив
Аз също щях да препоръчам този препарат от ДМ. Аз също сега съм с течен и нямам проблем /дано не се появи/

# 746
  • София
Ауууу, чуваствам се като сто на цяло Grinning Така хубаво се наспах, до 9.30, направо...Сега си пия кафето по пижама и с форум - класика Flutter
Снощи уж да пийнем по нещо с една съфорумка и мъжа й, откарахме до 1 през нощта! Винаги много се забавляваме, като се съберем. Хахо-хихи и то...посрещнем Нова година. Децата чак накрая окапаха от игра, ние обаче не се даваме.

# 747
  • Пловдив
Добро утро и от мен  Grinning Ама то вече за Добър ден станало Wink
Аз станах отдавна,закусихме и сега седнах да ви попрочета ...Детето изрови отнякъде една кутия с фокуси и сега баща му чете легнал на земята,как се прави,а аз чакам представлението  Laughing

п.п.И ние от снощи сме при свеки...че и зълва ми имаше РД,та минахме за час.Взех и едно цвете и се отчетохме.

Мирама,аз също лятото така и се бях ядосала и реших да не им говоря,ама нали съм добра Mr. Green Бързо ми мина...Бяхме им дали една триколка от нашето дете-подарък от кумовете.ММ решил да услужи на колега и я обещал.Искаме я от сестра му,а те не знаели къде е ...След 2 седмици аз пак звъня и питам-каза ми най-безцеремонно,че са я хвърлили #CrazyДръжката била счупена и те така решили ooooh! без дори да ни питат или кажат...абе...Още ми държи влага,пък и подарък ни беше.

# 748
Прииска ми се да кажа, че телевизиятата, таблетите и смартфоните не са такъв бич, за какъвто ги смятат някои родители. Всеки ден синът ми се връща от училище и ми разказва с грейнали очи за всички лудории, които са направили през деня и те по нищо не се различават от белите на едновремешните момчета Simple Smile Е да, като чакат метрото, си цъкат на телефоните и това се забелязва от хората, но няма как се види, че когато има интересна игра, телефоните се зарязват в джобовете на якетата и всеки се включва с ентусиазъм. В нашето училище не е забранено на децата да си носят смартфони и все пак нито един учител не се е оплакал от това. Просто защото знаят как да се справят с класа, истински учители, които не позволяват на 12-годишни да им се качват на главите и да провалят часовете.
За колите и натоварения трафик съм наполовина съгласна с Линяна. Смятам, че трябва да се намери начин да се регулира това безумие, но начинът не са нито глобите, нито високите данъци. Пътят е да се направи удобен, приятен и бърз градски транспорт, така че човек да поиска да го ползва. В София малко по малко това се прави и аз съм от хората, които ползват ГТ, а не лично возило, детето ми също ходи с ГТ на училище.

# 749
Да, а и градския транспорт специално в София ще става по-добре, чакат се и едни интелигентни системи за управление на трафика, които ще дават предимство на ГТ и да се надяваме, че хората лека-полека ще слязат от колите.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт