Искам да кажа ... (9)_03.11-09.11

• 37 715
  • 814
  •   1
Отговори
# 780
За Джъмбо бях предвидила 40лв....похарчих 70лв...като изобщо не ди взех нещата които мислех.  Само един поднос за торти и формички за шоколад. 

# 781
  • Пазете Гор
Че те магазините са измислени точно затова, Мирама - да вземеш неща, които не ти трябват.

В Джъмбо, не знам по каква логика, през миналото лято имаше великолепни гръцки сламени шапки. Взех си две - една плажна и една каубойска, но и с двете приличам дословно на плашилото в лозето на тъста ми.

Може и да не е заради шапките.

# 782
 hahaha

Ше взема и аз да си купя една каубойска, ама и камшик и така ще движа в обществото.

# 783
  • Пловдив
Почвам да планирам туристически поход с децата през лятото. Поне 10 дни. Мъжът е силно против, ама ако иска. И без него ще се повлечем из горите.

# 784
Не е лошо, Янтре.
На мен като доста малка най-върховото ми постижение е поход до "Козя стена", Стара планина, през троянски Чифлик до Хадушка песен и от там с нашите бичихме нагоре. Гледката от билото е - Уау! Баба ми се беше обзаложила с нашите, че няма да стигнат до там с децата /нас/. Щяла да хване мечка ако идем. Ние се качихме, а тя мечка не ни хвана  Crossing Arms

# 785
  • Пловдив
Там между другото наистина има мечки Simple Smile По принцип мечките бягат стига да не се движите тихо и да ги изненадате. Не спахте ли в Хайдушка песен? Много интересна столова има - върви една вода от едно алпинеумче.

Да си призная - никога не съм спала на Козя стена. Винаги ходим до Ехо. Не знам защо Simple Smile

# 786
Искам да кажа, че утре ми е първи работен ден след 2 години и половина майчинство.

# 787
  • Пазете Гор
Ден като ден, не го мисли. Да си целунеш децата и да си вземеш обяд - то е важното.

# 788
  • Ланкър, планините Овнерог
*Smilка*, поне при мен след връщането ми беше все едно не съм си ходила  Laughing

JACKLIN*, моЙта връзка е задочна, ама работи за друго реалити в Нова и хич не е на ти с Фактора (пита дали е всеки ден през седмицата  ooooh!), та не се надявам много.

# 789
  • Луната ни пази
Ден като ден, не го мисли. Да си целунеш децата и да си вземеш обяд - то е важното.
Страхотно пожелание! Всяка сутрин, оставяйки детето в градината, и казвам да се забавлява много.

# 790
Янтре, не сме спали на Хайдушка, щото нали имаме къща в троянско село, Хайдушка песен ни беше само отправната точка нагоре.
В тоя Балкан, в нея част има благодатни маршрути за деца, по-малки. Сравнително леки са. Връх Васильов е много приятен маршрут. Там има интересни работи. Тръгва се от Шипково. Има много специфични пещери, над едни морени, направен е параклис в самите "дупки", после се спукаш по един маршрут, хижарите го знаят, дето минава през римски гробища.
Между другото на тоя край му се носи славата като да е имало заровено злато на много места. В село все се подозират едни други, че някой е намерил делва  Mr. Green
Чудно място е тая част на Троянския балкан, ей!

Смилка  Hug  Дерзай!

# 791

Уф. Мълчи. Много ми липсва това планината да ти е на един стоп разтояние.
Благодаря за пожеланията  Flutter

# 792
  • Euskal Herria
alina_si, NinoTino, благодаря за съветите! Ще се възползвам и после ще показвам.
А за снимките - от време на време ще пускам по някоя, стига да не ви досадя. Снимам доста, от почти всички държави, където сме били.
Тук сме в идеална комбинация - океан и планина, не повече от 20 минути път.
Смилка, леко адаптиране към работен режим отново!

# 793
Янтре, не мога да се въздържа, аз стане ли дума за Троянско и за Шипково и паля от раз.

Виж, щом ще плануваш от сега. Има малко снимки, малко думи, чудо е:

Конете са постоянна част от пейзажа.

Видео.

# 794
Куркума, наистина ден като ден, ама го мисля, не знам що и аз  Rolling Eyes

Гита, утре ще споделя как е  Grinning

Толумбе, жив и здрав да е Филип  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт