Искам да кажа ... (9)_03.11-09.11

• 37 717
  • 814
  •   1
Отговори
# 765
  • Euskal Herria
Приятна ви неделя! (за мен е добро утро  Joy). Набързо направих палачинки, сега пием кафе и след това ще правим лютеница  Laughing.

За паркирането - тук е добре уредено и почти няма нарушители. Градът е разделен на зони за паркиране и за всяка зона (според местоживеене) се издава стикер, който се слага на предното стъкло на колата. За една година паркингът ни струваше 42 евро, като освен безплатното паркиране в зоната, която е обозначена като зелена, имахме право и на 2 часа дневно безплатен престой в местата, обозначени като синя зона в съответния район. Глобите за нарушенията са си солени и рядко някой си позволява да го прави. В момента живеем в зона за свободно паркиране и въпреки големия брой паркоместа, доста трудно се намира място.
Градският транспорт (автобуси, трамвай, метро, влак) стига до всяка една точка на града и околните селища. Дори и на 60 км отдалечено градче съм виждала да отива автобус от градския транспорт. В интерес на истината и в България, и тук почти не съм ползвала градски транспорт. Но така се случвало, че съм можела да ходя пеш, докъдето и да се налага.

# 766
Моята Мария е откачила по Х фактор, от два дни ме моли да я водя на концерт в София, правели ги в Горубляне в някаква нова зала, някой да има информация, че май мъжът ми ще и се върже на акъла и ще ходят във вторник. Днес е по- ниска от тревата, подреждала, учила, нямаи следа от пубертетски изпълнения, значи, когато иска нещо може да се държи нормално.

# 767
Честит рожден ден на Толумбиното дете! Само радост да ви носи!

# 768
  • Варна
Вчера бяхме на сбор в малък град. Свекърът ни помъкна по гости-роднини. Кой бил много възрастен и вече на легло, кой се върнал от чужбина за ваканция. И всички се суетят-да ни поднесат ядене и пиене, прегръщат ни, радват ни се. Като си тръгваме от нечий дом-бързат да ни дадат я бутилка ракия, я орехи, я месо.
Хем ми беше притеснено, хем едно мило ми стана. Обикновени, сърдечни хора.

В едната къща видях най-големия заек, който някога съм виждала. Колкото три котки голям. Crazy

# 769
  • Ланкър, планините Овнерог
Искам да кажа, че форумът днес е супер зле.

JACKLIN* , и Констанца иска да ходи, но идея нямам как се влиза. Има някакви покани, но как и от къде се взимат, е мистерия. Чакам евентуално с връзки да се уредим със заветната хартийка, ама дали ще стане.... А къде в Горубляне ще да се провеждат? В Интер Експо Център?

# 770
  • Варна
И при мен има проблем с форума.

# 771
  • Варна
Проблемът във форума при мен е поне от няколко дни. На моменти-съвсем зле. Със сигурност работят по отстраняване на проблема.
 Доста се проточи този път.

# 772
  • Бургас
За Х-фактор може да попитате момичета от темата за него. Или на страницата им във фейсбук

# 773
Гита, имаме дебели връзки там:) Като идем, ще питам как може да се снабдиш с покана. Утре ще кажат има ли за тази седмица места. Мими реве пак, можело да изгонят нейната фаворитка Михаела и следващата седмица да е късно. Голяма драма:) Покани уредени, сега остава да разбера къде е залата, не ми е удобно да звъня пак да питам и нали тук може да се разбере всичко, реших да опитам:)
Добра идея да питам в темата, благодаря:)

# 774
  • Пазете Гор
Ех, че жега! На обяд чак излязоха прашни зимни мухи, лепкави и тромави.

Обичам колите, и да карам обичам, имам леки пристрастия към офроуда и многодневните автопътешествия. Почти живея в колата си, имам си чорапи, шапки, гащи, якета,ръкавици, стари вестници, чашки, книги, тесла и това без да поглеждам под седалките.

Ако забранят колите в градски условия, ще знам, че може би е за добро, но ще страдам твърде. Но е още един повод да стои човек в село, подобно на възможността за отглеждане на кокошки. С петел.

# 775
  • Пловдив
Уф,мъча се тука аз с едни китайски сайт  Rolling Eyes Намерих си якето,което тооолкова ми харесва.Ама дали ще ми отговорят продавачите,че ги помолих за намаление...чакам си и така.

# 776
  • Euskal Herria
Взех да се замислям за коледните сладки. Искам да използвам фондан за украса, само дето не знам с какво мога да го "залепя". Ако някой има идея, ще съм благодарна да даде съвет.
Скрит текст:
Понеже почвам да се настройвам на коледна вълна, ето нещо от миналогодишната украса на града

# 777
Честит рожден ден на Толумбиното дете! Само радост да ви носи!

Ооо, много благодаря. Разкошен ден беше...

# 778
Фондана се лепи върху сладките с алкохол, например с водка. Маже се много малко.

# 779
Толумба, а така, стегнала си се! Да живей! Да е здрав, късметлия и весело и безгрижно дете.

Искам да кажа, че мъжът ми ни пристрасти към една лимонада. Той я прави - лайм, мед и вода. Всяка вечер жулим по една чаша с детето. Уникална е! Джурка нещо с пасатора и готово.

О, Яна, пак хубави снимки!

Аз фондан слагам само върху меденки и с нищо не го лепя. Точа и слагам и той си се залепва.
За да не се залепва по повърхността на масата или дъската за точене, ръся малко нишесте, не брашно.

Общи условия

Активация на акаунт