). Набързо направих палачинки, сега пием кафе и след това ще правим лютеница За паркирането - тук е добре уредено и почти няма нарушители. Градът е разделен на зони за паркиране и за всяка зона (според местоживеене) се издава стикер, който се слага на предното стъкло на колата. За една година паркингът ни струваше 42 евро, като освен безплатното паркиране в зоната, която е обозначена като зелена, имахме право и на 2 часа дневно безплатен престой в местата, обозначени като синя зона в съответния район. Глобите за нарушенията са си солени и рядко някой си позволява да го прави. В момента живеем в зона за свободно паркиране и въпреки големия брой паркоместа, доста трудно се намира място.
Градският транспорт (автобуси, трамвай, метро, влак) стига до всяка една точка на града и околните селища. Дори и на 60 км отдалечено градче съм виждала да отива автобус от градския транспорт. В интерес на истината и в България, и тук почти не съм ползвала градски транспорт. Но така се случвало, че съм можела да ходя пеш, докъдето и да се налага.