Искам да кажа ... (9)_03.11-09.11

• 37 714
  • 814
  •   1
Отговори
# 30
Браво на дечицата на rummi_pl и на момчето на Онна.Честито и на майките Grinning

Тук слънцето грее ли грее, а аз не мога да събудя моята девойка, явно няма да спи на обед  Rolling Eyes

# 31
Жаклин, завиждам ти благородно. На мен също много ми се ходи на някакъв банкет, купон с танци, песните са за другите. Аз рева като магаре в дол. Обаче танцииии, уха!
И аз харесвам на Лили Иванова песни, сега ше си пусна малко от нея.

# 32
Onna-bugeisha, честито злато на детето. Simple Smile

Моята щерка не е математичка. Тя е по езиците и изкуствата. Занимава се с рисуване 3та година и е голямо удоволствие за нея.

Сега ще скокна до магазина да видя ботушите, но по описанията ви предполагам няма да ми вършат работа. Ще обикаляме после града.

Добре де, сега погледнах Колев и Колев.
Кажете ми, това нормално ли е....детски ботуш 82лв.
http://www.k-k.bg/744031
Та те на Кларкс дори не са с такива цени....а определено са много по-добри от българските.
Да не говорим, че от ибей купувам Кларкс за по 5-20п., зависи как е потръгнал търга.
Последните чисто нови кожени обувки на сина ги взех точно за 5.50п. и 3.5п доставка. Тук дори китайски обувки трудно ще купя за 25лв.

# 33
Щом си хвалите децата, да се включа и аз - моят син е с бронзов медал. След двойката по математика, която си изкара миналата седмица, не е зле. Надявам се най-накрая да разбере, че е готино да си от първите, а не от калпазаните.

# 34
  • Резерват "Северозапад"
Здравейте  :bouquet:1
Лека и слънчева седмица желая...въпреки, че във Видин нищо не се вижда от мъгла. Свикнала съм - като се започне от октомври и откарва до март мъглата ooooh!.
Чакам резултатите на дъщеря ми от Черноризеца в събота - знам, че не се е представила блестящо, но поне 108 точки има по наши сметки. Много ме е яд на две нейни глупави грешки, но това е положението Laughing. Дано на СМТ в събота да се представи по-добре.

# 35
Браво на всички деца! Надеждица са ни те.

Мирама, аз ти казвам, пладнешки обирджии. И все пак съм купувала от тях и качеството им хич не отговаря на цената. При положение, че за тия пари съм купувала с намаление и супер обувки на добри марки.

# 36
Моето на Математика без граници не е ходило, щото не са ни информирали, че има такова състезание. На Черноризец Храбър пък не пожела да отиде, защото не обичал в непознати училища да ходи, а и щял да си загуби съботата.
Не е много по математикат  в смисъла да обича да решава задачи и доброволно да каже да му дам пет -шест, за да ги пребори и да се почувства готино, но пък иначе не се справя лошо със състезателни. Миналата година ги решаваше на 80 процента на СМТ, ЕК и ВМС . На КМС беше объркал само една. Но той е супер разсеян. На кенгуруто например беше объркал задача като за детската градина да преброи едни зайци, а беше решил такива, на които и аз се замислям. Липсва му и състезателен дух, общо взето му е все тая как ще се представи.
Браво на децата, които са постигнали хубави резулати.

# 37
  • София
Добре де, сега погледнах Колев и Колев.
Кажете ми, това нормално ли е....детски ботуш 82лв.
http://www.k-k.bg/744031
Ами, какво да ти кажа. Примирила съм се и от 2-3 години смело купувам ботуши за по 100 лв. за дъщеря ми. Пак са български, но не на КиК.

Благодаря за споделените апрески от Лидл. Май ще наруша обещанието си да не стъпвам повече в този магазин. Харесах белите апрески и ще ги взема за снежно и студено време, и игри в снега.

# 38
  • някъде ... тук ...
А моето диване не иска да ходи в събота. Класната му казала, че на него разчита, казала и на баща му за състезанието и сега се убеждаваме вкъщи. Той щеше да скрие, защото не му се ходи. Не знам и не разбирам на какво се дължи. Батко му ходеше и се записваше на де що състезания по математика имаше, независимо от резултатите. Никога не съм го спирала. А това малкото... ooooh!

# 39
Поздравления за умните деца и гордите им родителки.
Положението с обувките на родния пазар е трагично. От всичкото по магазините - тези на КиК изглеждаха най-качествени за цената си. И доста леки същевременно. Единствените други, които бяха добри за домашния случай бяха на Суперфит - за почти 200 лв.
Нагледах се на зимни обувки с пластмасови подметки.
Да не говорим, че обувки без мерене не купувам. Не мога да си позволя подобен лукс. Само за ходене в планина все още не съм ни решила проблема, но и сняг още няма.

# 40
Ей сега видях каква простотия са направили този път празнуващите Хелоуин. Тази година не са ни намазали вратите с яйца и салфетки, но са нарисували по един х*й до всяка една врата от етажа, и на други етажи също.

# 41
  • Ямбол
О, Янечек, това е гадно и безобразно.

Радвам се на всички деца, които обичат математиката и ходят с желание да се състезават. Големият син е с лека непоносимост, та там не можах да си предам гените, но пък е добър с английския, поне. Малката обича математика и по нейно желание е в такава паралелка. ЧХ обаче е за много напреднали ученици и тази година го пропуснахме. Ще видим дали ще успеем да отидем на Коледното, че миналата година имахме проблеми. Нашето ПМГ е организатор, а организацията им е ужасна.

# 42
  • Пловдив
Баба заряза временно пазенето на пауни да не отлетят /върви по цял ден след тях, защото я страх да не литат над оградата и да изчезнат/ и сега ми е приготвила да ме налага с лук.
Искам да разбера повече за пауните Simple Smile Ортопедите са ми ясни Simple Smile

# 43
  • София
Ей сега видях каква простотия са направили този път празнуващите Хелоуин. ...
Във входа на бабата на мъжа ми са постъпила по-културно - накъсали са мушкатата и са ги хвърлили върху изтривалките на апартаментите.

# 44
Браво на дечицата.

За детски обувки съм доволна от зебра

Не винаги има модели, които ми допадат, но пък от качеството съм много доволна. Както и от цените.
Ето линк, сега имат много апрески.

пп Отчита го като спам:   zebra-online  точка com   Детски обувки, есен-зима

Общи условия

Активация на акаунт