Искам да кажа ... (9)_03.11-09.11

• 37 730
  • 814
  •   1
Отговори
# 720
  • Ямбол
А, не само за рецепти си говорим тук.

Аз, покрай една тема, в която заговориха за вдигната цена на гориво, се замислих. Искам да кажа, че се задушавам вече от тези автомобили. Изобщо не ги обичам и искам да им вдигнат данъците безумно много и да е супер лукс да имаш кола, да се вдигне горивото, но приемливо, че да е удобно за ГТ. В синя зона да се плаща не левче, а доста повече. Щом в малкия ни град вече ми прави впечатление и не мога да се размина от гадните коли, паркирани навсякъде, то представям си в големите градове какво е. Който няма къде да си оставя колата, да плаща двоен данък. Ще му се не види.

# 721
А, не само за рецепти си говорим тук.

Аз, покрай една тема, в която заговориха за вдигната цена на гориво, се замислих. Искам да кажа, че се задушавам вече от тези автомобили. Изобщо не ги обичам и искам да им вдигнат данъците безумно много и да е супер лукс да имаш кола, да се вдигне горивото, но приемливо, че да е удобно за ГТ. В синя зона да се плаща не левче, а доста повече. Щом в малкия ни град вече ми прави впечатление и не мога да се размина от гадните коли, паркирани навсякъде, то представям си в големите градове какво е. Който няма къде да си оставя колата, да плаща двоен данък. Ще му се не види.

Ми, ужасна си Лиляно Laughing Докато живеех в БГ, живеех в квартал и колата ми трябваше постоянно. Така съм се ядосвала и на паяци и на скоби и на сини зони ..... Сега съм в центъра на селото и пак не слизам от колата Laughing Ама за паркинг рядко давам пари Wink Просто си паркирам където е безплатно...

# 722
При пренасянето ни се счупи капачето на захарничката. Тюх! Ще правим нова и тогава ще се хвалим.

# 723
Трудна работа. ..няма такъв град, който да е решил проблем с паркирането. 

Направих си страхотни визитки...естествено печатниците днес работили до обяд и не можах да ги поръчам, а в понеделник ми е късно.
От старите имам само няколко и няма да ми стигнат.

# 724
  • Ямбол
Ама карайте си колите, аз само данъците искам да вдигнат. И нерегламентираните паркинги да почистят. Много ли искам?

# 725
  • HH
Подкрепям Лиляна за паркингите. Трябва да се спира на обособени места, а не по полянки и тротоари понеже там е по-широко и т.н. За данъците по-скоро съм на мнение, че трябва да отговарят на вида на автомобила. Като искаш да си "гъзар", да имаш голяма и мощна кола която харчи 70 лв от Благоевград до София примерно, си плащаш данъка и не мрънкаш, че нямаш пари ик колата много ти харчи Wink

# 726
Не е проблема и с паркингите и синята зона, а с тарикатите, които спират навсякъде.
По полянки при нас не се паркира.
Аз също спирам в улица успоредна на тази със синя зона, но понякога имам работа за 1ч и 5мин. примерно и не ми се дава още 1лв. за 5те минути.

А за цените на горивото...в БГ е едно от най-скъпите в ЕС спрямо доходите. Но то за всичко е така при нас, сравнения няма смисъл да се правят.
Малко като онзи виц.....само края му....нашият президент казал "В БГ хората взимат 500лв. заплата, за нормален живот трябват 1000лв. От къде взимат останалите 500лв. не ме интеесува".

# 727
  • София
Първо да честитя именниците празника.   bouquet
Толумбе и на теб честит рожденик. И да ти кажа, че се забравят тия работи от раждането, ама време трябва. Аз хем накрая секцио с малкия, а чак след третата година ми поизбледняха спомените. Но сега на моменти още чувам на доктора гласа и на анестезиолога. И не, хич не сме лигли.  Hug Hug Hug
И на новоприсъединилите се към групичката ни-ха добре дошли. Не се чудете какво да пишете - на който каквото му е на сърце.

Не е проблема и с паркингите и синята зона, а с тарикатите, които спират навсякъде.  
+1

Скрит текст:
Офффф, нещо ми стана много мъчно!  Cry

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 00:37 от tzvety26

# 728
Първо да честитя именниците празника.   bouquet
Толумбе и на теб честит рожденик. И да ти кажа, че се забравят тия работи от раждането, ама време трябва. Аз хем накрая секцио с малкия, а чак след третата година ми поизбледняха спомените. Но сега на моменти още чувам на доктора гласа и на анестезиолога. И не, хич не сме лигли.  Hug Hug Hug
И на новоприсъединилите се към групичката ни-ха добре дошли. Не се чудете какво да пишете - на който каквото му е на сърце.

+1

Не спирам навсякъде, даже доста мисля докато паркирам (дали няма да "запуша" някой или ще ми лепнат глоба и пр... И съм с едно голямо ДА за солени глоби  на тарикатите по тротоарите Naughty

# 729
Mirama, разбрах те и от къде идва дразнението ти. Не е виновна сестрата, даже изобщо. Но мъжът ти има защо да си го отнася и това си е  Crossing Arms

Па аз току-що направих тирамису, моля да се отчете часът, за РД на майка ми. Той е в понеделник, ама ще го празнуваме утре  Mr. Green И ще купим за подарък бонзай, ама от тия огромните по метър и половина дето са, тя обича цветя, а това определено е страхотно - искам и ааааааз  baby_neutral

Ей сега видях снимки на дъщеричката на една позната, жени се един ден след мен и като се замислих колко голямо детенце можеше да имам, чак започвам да се питам къде блея още...  Rolling Eyes

И добре дошли на всички новозаписали се  Hug Аз качих "Приятели" и се пренасям в спалнята, лека и мека! Simple Smile

# 730
  • Ланкър, планините Овнерог
Добро утро  Tired Всяка неделя ставам в 08:00ч, за да засиля голямата на уроци по рисуване.

# 731
Добро утро. Хубав ден на всички.

# 732
Всяка сутрин отварям очи с надеждата да е слънчево, но уви. И днес е облачно и мъгливо. Нямам настроение за нищо. Дано пак се разготвите тук, за да открадна някоя идея. Утре съм на РД на кръщелницата и пак не ми е празнично. Гледам подаръците , дано ме обхване добро настроение, но не се получава.

# 733
  • Ямбол
Моята дъщеря се готви за рожден ден на едно съседче. Даже вчера излизахме да му изберем подарък. Вчера вечерта и през нощта обаче зазля. От два дни ѝ давам прополис, че има лека кашлица, слага си и капки, че и хрема се появи, но снощи нещо не ѝ беше добре и се крие, не ми казва какво ѝ е положението, защото знае, че ще пропусне купона. Подпитва ме една такава - хем не ѝ се ходи на училище, хем пък иска да не изтърве рождения ден. Ще я видя днес как ще е и най-вероятно утре ще е на лекар.

# 734
  • Ланкър, планините Овнерог
Уф, тия вируси смотани. Не за реклама, но при малката поне почти винаги Умкалор върши чудеса. За болките в гърлото аз лично изпробвах в/у себе си гаргарата с Листерин - чудо.

Пералнята я усетих, че понасмръдва, а я чистих лятото. Сега нямах препарат за целта и я пуснах на 60 градуса със сода, лимонена киселина (само 1 пакетче имах) и ябълков оцет. Дано да има ефект.

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 09:43 от Гита Ог

Общи условия

Активация на акаунт