Ин витро център Стефанов

• 136 479
  • 717
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета. Аз да дам отчет за посещението си днес при док. Спокойно, както всеки път, без чакане повече от 10 минути. Видяхме се, разбрахме се, боцнаха ни, ако всичко е ОК, следващия месец съм на старта.
Разбрах, че вече в клиниката правят и цветни снимки. Имат си анестезиолог.
Има момичета и в процедури, и с приключили такива, но явно не пишат тук.

# 121
Да и аз знам че има започнали процедури в момента..но явно наистина не пишат тука.Танзу ти по фонда ли си?Понеже аз чакам да подпише за да стартирам имам заповед от 5 месеца вече взета но чакам за да се прехвърля.Надявам се до края на януари да подпише...макар,че тука гледам момиче е писало февруари Sad края можело да стане...дано е по скоро.

# 122
Детелина, имам подадени документи към фонда. Одобрени сме, но заповед може би чак юни ще имам. И сме решили първата процедура да си я финансираме сами, защото не са много добре нещата при мен и всяко отлагане ми носи негативи.

# 123
Момичета, като се обадя за час за след колко време долу горе ще ми запишат- седмица, две, три. ММ си записа час за СГ в сряда искам след това да запиша час за консултация, за да е ясно какво е положението при него, че там уж е проблема!

# 124
Ами може и същата седмица да те запишат, най-много за следващата. Това по мои наблюдения.

# 125
Благодаря, Танзу. Скорошен успех в начинанието. На естествен цикъл ли ще пробвате или направо стимулиран?

# 126
Момичета, като се обадя за час за след колко време долу горе ще ми запишат- седмица, две, три. ММ си записа час за СГ в сряда искам след това да запиша час за консултация, за да е ясно какво е положението при него, че там уж е проблема!
Мисля че няма да чакаш много за час най много седмица...може и по рано

# 127
Детелина, имам подадени документи към фонда. Одобрени сме, но заповед може би чак юни ще имам. И сме решили първата процедура да си я финансираме сами, защото не са много добре нещата при мен и всяко отлагане ми носи негативи.

Успех ти желая Simple Smile

# 128
Вananarama, не сме обсъждали още. На следващата среща ще се разбере предполагам. Но мисля, че няма да е на естествен цикъл.
Благодаря Детелина, и на теб пожелавам успех  Hug

# 129
Момичета някой знае ли кои са ембриолозите в клиниката на д-р Стефанов?

# 130
Момичета някой знае ли как точно се казва клиниката на доктора?! Инвитро Стефанов или Инвитро Тракия?! Понеже чакам обаждане от фонда и не съм сигурна....?!?!?

# 131
Момичета някой знае ли как точно се казва клиниката на доктора?! Инвитро Стефанов или Инвитро Тракия?! Понеже чакам обаждане от фонда и не съм сигурна....?!?!?
инвитро Стефанов Simple Smile

# 132
Позната която е правила спермограма на нея пише Инвитро Тракия...така че и аз не знам..кое  е вярното може би доктора трябва да се пита за най сигурно..

# 133
Позната която е правила спермограма на нея пише Инвитро Тракия...така че и аз не знам..кое  е вярното може би доктора трябва да се пита за най сигурно..

в началото беше тракия вече е стефанов и табелата е сменена от миналата седмица Simple Smile

# 134

в началото беше тракия вече е стефанов и табелата е сменена от миналата седмица Simple Smile
Значи е Инвитро Тракия  Hug

Общи условия

Активация на акаунт