Къде в Пловдив? - 54 тема

• 66 465
  • 758
  •   1
Отговори
# 480
  • о`майна лунна нощ е
Харесвах го и пазарувах често, когато стъпиха в БГ. Цените бяха добри, бързо се ориентирах кои стоки ми харесват /имах си много любими от тях/, но с течение на времето вдигнаха неоправдано много продажната им цена и вече рядко бия път до магазина им. Имаха и изключително добра политика по отношение на персонала. Типично за района обаче, бързо се ориентираха, че може да не се раздават толкова  много към служителите си и ги резнаха.
Да не говорим, че в Лидълската тема нееднократно сме засичали стоки, които се предлагат тук, съпоставени с цените им в Германия за пример, че тук са дразнещо по-скъпи. Да кажеш, че имаме повече пари от немците, не е така.
От друга страна - това е единствената верига, в която няма гък, когато връщаш стока /от нехраниелните продукти/. Взимат я, връщат парите - никакви проблеми за това. Другото, с което все още ме привличат - ако нещо от тематичните им стоки свърши в даден магазин, за отрицателно време се организират и правят доставка от колегите им в другите градове. Изтеглят стоката и се обаждат, че ви чака в магазина. Това е при положение, че сте се свързали с кол-центъра им или сте подали чрез желания от вас магазин заявка да ви доставят нещо, вече изчерпано в този, който ви е удобен.
Та не са нито съвсем бели, нито пък да ги плюе човек.
Другото, което им харесвам, е че поддържат сравнително еднакъв асортимент в различните държави. Страшно удобно си е да видиш нещо познато в чужбинските им магазини, а не да застанеш на витрината и да се чудиш какво да избереш.

Мистик - на мен инфото ми беше много полезно.

# 481
  • Пловдив
Е,аз не очаквам радост и прегръдки...

Laughing

А къде точно-на голямото празно място на Източен ли?На мен ми е много ОК,защото ми е по път.И,да,в Лидъл се ходи за определени неща.Нямат всичко

Другата верига за нехранителни,която връща пари без гък е Дайхман.

# 482
  • Пловдив
 Wink  Peace
Да,там е точо срещу стадиона.И аз ходя често,сега ми е на 100м.Има доста добри и качествени стоки.

# 483
Къде в Полвдив мога да намеря чорапогащници голям номер,става въпрос за 7.Видях такива в Пикадили,но не ми харесват,защото са широки в кръстта и ханша,пък надолу къси.Искам да са 40 дение плътност и да не са скъпи,т.е.някаква бг марка.Благодаря

Знам,че и вЛидл са пускали такива за макси дами,но беше преди доста време.Трябва ми за носенезимно време под панталон.

# 484
  • Пловдив
А дали и кога ще има черен петък в Техномаркет или Технополис?
В http://zora.bg/blackfriday/  Wink  bowuu

# 485
  • Пловдив
Цитат
Къде в Полвдив мога да намеря чорапогащници голям номер,става въпрос за 7
Магазинчето на Ресторант Стадиона към ВХВП за чорапи е винаги супер добре снабдено и с богат избор и от луксозни и от обикновени чорапи и чорапогащи. Само не знам дали в момента работи (не съм минавала скоро от там).

# 486
Работи. Само лятото са във ваканция, по обясними причини.

# 487
  • Пловдив
Къде в Полвдив мога да намеря чорапогащници голям номер,става въпрос за 7

Мога да предложа онлайн вариант.Идват бързо,качествени са и има избор.Щом е за под панталон може да се спреш и на клин
http://chorapogashti-lida.com/

# 488
Здравейте!
Тъй като не съм в България в момента, бихте ли ми казали какви са цените на кръщенките и венчавките в църквите в Пловдив? Знам, че има установена цена, но предполагам всяка църква си слага и допълнителни такси. Благодаря предварително!

# 489
  • Пловдив
Да знаете днес или уикенда къде и какви намаления ще има newsm78 Напр. прочетох за Уайкики -50% ама май в София...?

# 490
  • Пловдив
Да знаете днес или уикенда къде и какви намаления ще има newsm78 Напр. прочетох за Уайкики -50% ама май в София...?

http://jysk.bg/black-friday

# 491
Бихте ли ми препоръчали козметично студио за химически пилинг? Досега не съм си правила, а януари искам да отида, но при някоя, която знае какво прави.  Flutter Благодаря предварително!  Peace

# 492
Здравейте!
Тъй като не съм в България в момента, бихте ли ми казали какви са цените на кръщенките и венчавките в църквите в Пловдив? Знам, че има установена цена, но предполагам всяка църква си слага и допълнителни такси. Благодаря предварително!

Когато преди две години правихме кръщене на малката, най-евтино беше в църквата св. св. Петър и Павел или както е известна със старото си има св. Мина - над търговската гимназия. Платихме около 40 лева. За сравнение в св. Иван Рилски таксата беше 87 лева. Трябва на място да се провери и да се сравнят цените. Не знам какви са тарифите за венчавка.

# 493
От къде мога да си купя шипков мармалад на калъп?

# 494
Някой по-назад попита за фитнес инструктор, мога да споделя своя скромен опит, поне до този момент.  Flutter

Айдън от Тоталспорт - 12 лв. без цената на картата за фитнеса, 10 тренировки са 100 лв. Не ми направи добро впечатление, не обръща внимание дали правиш внимателно упражненията, дава ти 3-4 упражнения, казва ти колко повторения да е серията и отива да си говори с някой, апатичен ми се стори. А фитнесът се води от най-добрите, пък и цената не е ниска според мен, но все пак не знам колко взимат повечето инструктори. Уредите са много добри, някои дори са с тъч скрийн, няма блъсканица, но все пак ходих юли там, което май си е мъртъв сезон при фитнесите.

Иван от Тоталспорт - 15 лв. без цената на картата за фитнеса, 10 тренировки са 120 лв. Мисля, че има и някакво допълнително образование в областта, нещо от типа на рехабилитатор, на рецепцията ми обясниха, че е подходящ при хора с травми, възстановяващи се физически и т.н. При него не съм ходила, просто пиша цени.

Иван от Камела - 8 лв. без цената на картата, ако се вземе картата за най-много посещения, при която посещенията излизат най-евтино стават 10,40 лв. общо. работи основно с жени, чувала съм, че при него ходят и бременни, но не ми е потвърдено, така че може и да не е истина. Не работи с повече от един човек наведнъж, стои до теб когато правиш упражненията и те поправя ако нещо не е както трябва. Фитнесът е по-малък, няма такова разнообразие на уреди както в Тоталспорт, тоалетната е в лошо състояние. Като цяло и съблекалните са стари - пейките за сядане например и т.н., има душове, те са с нов фаянс.

За момента съм при последния, препоръча ми го колежка, като и двете засега сме много доволни.

Дано не е дошла в повече информацията, но ми се щеше да има такова когато аз си търсех инструктор. Thinking Ще се радвам и други да допълнят с впечатления от другите фитнеси и инстуктори, в случай, че ми се наложи да сменям, че то не се знае.  Laughing

Много благодаря за отговора!  bouquet Вече си мислех, че никой няма да ми отговори!

Общи условия

Активация на акаунт