....
. И аз съм тръскала така а и сина ми все ги вършеше едни. Веднъж беше глътнал металния ченгел на една закачалка. Беше юу цялата в гърлото а закачалката стърчеше от устата му. Едвам я извадих. Как я е налапал акъла не ми го побира. Няколко пъти е гълтал стотинки и го водехме в бърза помощ абе само щуротии.

....
ще премине и това..Ние сме на кърма за сега все още размразявм и давам понеже спрях кърмата ще има да откараме и до януари със кърма от фризера като свърши тогава ще му мислим
само като я сложа почва да си гука и след малко е дошъл сънчо. Самоче люлката е голяма и за да я замъкна до спалнята на втория етаж трябва да я разглабям затова нощем не я ползвам но пък и ме е страх да не свикне да заспива само на тая люлка и после да бера ядове. Гледах ги в БГ подобни са по 350 лв. А има и такива които пак люлеят но с по малко екстри и са малко над сто лева но важното е да люлее 
Хич не му стига намалкия произведеното от мен, дохранвам го. Чайове пия, цедя се, какво ли не, но на бебо млякото му е малко. Все се надявам, че след като той ме изсуква докрай и ще вземе да се засили тази кърма, но не... 

АМ е унищожило тази "роднинска" връзка Препоръчани теми