KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - сериалът и новините извън него - Тема 25

• 19 599
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Добре де, Махир защо да ходи тогава до гарата, ако Фера ще се връща заради Керимето. Махир ще я накара да се върне, иначе сценаристките не биха си позволили да насочват вниманието към тези серии. Какво вълнуващо има в това  Ферка да се върне заради майка си. А и много болни станаха.
Според мен Махир ще е причината.

Варничка,това са си видения,джанъм Scream неконтролируеми и нелогични,не япълъм??? hahaha hahaha hahaha

Аз гледам да се закача за някоя по-романтична прогноза.  Joy
Щото искаш това да започне още следващия епизод,ама йок,не ми се дава така! Joy Joy Joy

Еееее поне за 86-ти отпусни малко целувки.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Когато Махир каза на Ердал абито си:Бате,напомни ми за тазвечершната болка,когато взема да й прощавам,беше 40 епизод,а сдобряващата целувка в чайбахчето беше в 49.значи девет епизода.Сега целувката с Белгото беше в 81,а сбаръщисването ще е 89,.А 89 ще е някъде в началото на декември.Значи зор още два или три епизода! hahaha hahaha hahaha

# 721
Вичоми, с две думи, в близките два болюма, ни кондукторджи, ни спален вагон на хоризонта? Joy Joy Joy Joy Joy

# 722
Аз последните няколко серии не съм ги гледала, само чета коментарите ви, но ще се изкажа неподготвена: Няма ли да им се отрази добре една кратка, но енергична свада с мятане на погледи-светкавици, нервно ходене насам-натам и накрая един взрив от прегръдки, целувки и страст.
Как мислите? Нали в спора се ражда истината?!? Embarassed
Дет се вика в библията-поискай и ще ти се даде! hahaha hahaha hahahaСамо дано ни четат СЦ.Даже няма да е зле не взрив,а цяла канонада от прегръдки целуфани и др. Joy Joy Joy Joy Joy Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 723
Аз последните няколко серии не съм ги гледала, само чета коментарите ви, но ще се изкажа неподготвена: Няма ли да им се отрази добре една кратка, но енергична свада с мятане на погледи-светкавици, нервно ходене насам-натам и накрая един взрив от прегръдки, целувки и страст.
Как мислите? Нали в спора се ражда истината?!? Embarassed

А то без кавга няма да се мине. Като се сдобряваха в хижата Ферка даже му удари шамар на Махирко. И сега няма да му се хвърли на врата. Пак ще му се нахвърли, ама с юмруци да го свали от влака.  Joy

# 724

Ейлем в туитър

Всичко избледнява, само любовта не. Разбира се, ако любовта е истинска.

# 725
Ама, че сладко си хортувате  Hug Hug Hug
Това с кондуктора направо ме разби  Laughing, кате,  Hugнямаш равна. Този път ти ще си виновна за мойте грешки.  Mr. Green

# 726
# 727
  • София
Гледам почти сте изписали темата,много предположения как ще се развият отношенията Махир и Фериде,но само СЦ знаят,ние може да си гадаем само.
Като се замисля,Махир може да се опита да спре Фериде,но не е сигурно тя дали ще му прости и ще се върне,заради него,може и тя да е категорична,колкото и да го обича,че всичко между тях е приключило и на този етап,да не може да преглътне обидите и унижението което той и причини.Може и да замине,но нещо да се случи,което след кратко пребиваване в Анкара,да я върне обратно,има много варианти,които могат да се разиграят,но аз мисля,че ще има прошка от нейна страна и затишие пред буря,ще изгладят всичко,той ще и разкаже всичко,но след няколко серии,Белгин ще измисли нещо и ще се скарат отново,ясно е че този сезон тя ще е ябълката на раздора за Махир и Фериде

# 728
Сякаш имам усещането, че героинята на Фунда няма да оцелее, въпреки "мъжкото" у нея.

# 729
Аз, няма да плача за нея.  Naughty

# 730
Аз, няма да плача за нея.  Naughty
Еееееееееееее!!!!!!! Гале!!! И как може? Joy Joy Joy Joy Joy

# 731

Халит преди церемонията, на която ще получи приза "Мъж на годината"

# 732

Еееееееееееее!!!!!!! Гале!!! И как може? Joy Joy Joy Joy Joy
Еми, такава съм,  лошава.  Laughing Laughing Laughing

Втория клип се конвертира.  Peace Ще е готов до час.
Ще я видите буля, как си пие шампанското, с кеф Mr. Green

# 733
Тази вечер ли е церемонията?
Берги дали ще е там?  Grinning

# 734
Тази вечер ли е церемонията?
Берги дали ще е там?  Grinning

Сега е неин ред да гледа Али. Но може и да е там, ако няма снимки.

Спомням си, че в едно от последните видеа каза, че Али не я пускал да излезе и чак като му кажела, че отива да му донесе награда, отстъпвал.

Сега сигурно очаква награда от татко.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт