KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - сериалът и новините извън него - Тема 25

• 19 594
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Косенце, много хубав поздрав! Върна ме към онези времена, когато всичко беше някак си по-истинско и по-романтично! Hug Hug Hug

А ако го отнесем към Махир - иска си момичето добронамерено, ако ли не -  bowuu bowuu Махирко влиза в действие... Joy Joy Joy

Кате ,точно!
Ако е само моментно състояние? После какво правят?

# 706
И аз нямам представа как ще продължат след това. Фериде няма да позволи тя да се върне, а той да продължи да страни от нея, нито пък да се размотава с Белгин. Ще се върне , само ако я прибере в лимон евето.  Joy Тоест ако пак са си севгилита. Ни повече, ни по- малко.

Ами то хубаво, ама я си представете Лисанка.
Синан не беше никакъв проблем между тях. Направо смешник.
Тази обаче е мамата ти разкатава....

# 707

Тойгар включи нова мелодия... smile3501 smile3501 smile3501

# 708
# 709

Фунда Ерийт като Фрида Кало

# 710
# 711

Искам децата ми да плуват не в малки басеини, а в открито море.

# 712
Аз мога да гадая само мащабно и в перспектива до Никулден hahahaЗа детайлите в следващия епизод нЕмам никакви видения hahahaТа значи Фера няма да замине.Керимето ще я спре.Ще се поболее ли,не знам,но ще я спре.Дори да тръгне,бързо0бързо ще се върне,заради майка си.А за сбаръщисване е още рано.Но според мен ,Фера ще намери документите на Мелих и ше разбере за злодеянията на МС,свързани с Мели и жена му.Това ще е някаква подготовка за нея,преди да научи,че МС е поръчителя на сватбената бомба.Новината за Мелих  тя непременно ще сподели с Махир и така ще започне сдобряването и дейността им заедно.А те близо ли са един до друг и подушват ли се,нивото на ендорфините им стремглаво се покачва и ги води бързо-бързо в ятака на  лимоневето! hahaha hahaha hahaha

# 713
Добре де, Махир защо да ходи тогава до гарата, ако Фера ще се връща заради Керимето. Махир ще я накара да се върне, иначе сценаристките не биха си позволили да насочват вниманието към тези серии. Какво вълнуващо има в това  Ферка да се върне заради майка си. А и много болни станаха.
Според мен Махир ще е причината.
Съгласна съм с втората част на поста ти, Вичомче. И аз мисля, че Фериде ще намери някакъв документ. Ако се върне,  тя вече няма да е изолирана от делата на Махир, така че и тя ще действа по някоя следа. Иначе не виждам какво ще прави.

# 714
Добре де, Махир защо да ходи тогава до гарата, ако Фера ще се връща заради Керимето. Махир ще я накара да се върне, иначе сценаристките не биха си позволили да насочват вниманието към тези серии. Какво вълнуващо има в това  Ферка да се върне заради майка си. А и много болни станаха.

Варничка,това са си видения,джанъм Scream неконтролируеми и нелогични,не япълъм??? hahaha hahaha hahaha

# 715

Варничка,това са си видения,джанъм Scream неконтролируеми и нелогични,не япълъм??? hahaha hahaha hahaha

Аз гледам да се закача за някоя по-романтична прогноза.  Joy

# 716

Аз гледам да се закача за някоя по-романтична прогноза.  Joy
Щото искаш това да започне още следващия епизод,ама йок,не ми се дава така! Joy Joy Joy
А Батю е кабадайъ и си ходи по негови дела,пък може Белгото да го е пратила до гарата да й вземе колета  от Париж с кремове и мазила,знаеш ли?????И там  се засичат с Фера,която посреща леля си от Анадола... newsm78

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 17:10 от vichom

# 717

Искам да оставя на сина си море от риба, а не от пластмасови бутилки.

# 718

Аз гледам да се закача за някоя по-романтична прогноза.  Joy
Щото искаш това да започне още следващия епизод,ама йок,не ми се дава така! Joy Joy Joy

Еееее поне за 86-ти отпусни малко целувки.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 719
  • Варна
Аз последните няколко серии не съм ги гледала, само чета коментарите ви, но ще се изкажа неподготвена: Няма ли да им се отрази добре една кратка, но енергична свада с мятане на погледи-светкавици, нервно ходене насам-натам и накрая един взрив от прегръдки, целувки и страст.
Как мислите? Нали в спора се ражда истината?!? Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт