Да научим и италиански! - Тема 2

• 119 208
  • 582
  •   1
Отговори
# 555
ЕС България. Аз там минах всички нива. Отначало бяхме офлайн, но покрай пандемията минахме онлайн по Zoom. Учителката беше супер.

# 556
ЕС България. Аз там минах всички нива. Отначало бяхме офлайн, но покрай пандемията минахме онлайн по Zoom. Учителката беше супер.
Много благодаря за споделянето! Има ли практика- говорене? За мен това е най-важното Simple Smile Как протичат часовете? Предполаг ще трябва да направя някакъв входящ тест за определяне на нивото...
Проверих ги, но имат само вечерни курсове, аз предпочитам сутрешните/обедни часове, докато дъщеря ми е на градина Simple Smile Следобед съм с нея... Някой друг може ли да препоръча от опита си. Ще съм много благодарна!

# 557
Общо взето като при всички школи - кара се по учебник, взима се граматика, правят се упражнения и се говори по конкретната тема. В началните нива се говорят някакви елементарни неща, но в по-горни нива се заформят дискусии по различни теми.
Сутрешни/обедни часове ме съмнява изобщо да има някъде. Курсовете за възрастни се съобразяват с работното време на хората и са вечер или събота/неделя. Дневни най-много да правят за ученици, но те са предимно лятото и са интензивни.

# 558
Общо взето като при всички школи - кара се по учебник, взима се граматика, правят се упражнения и се говори по конкретната тема. В началните нива се говорят някакви елементарни неща, но в по-горни нива се заформят дискусии по различни теми.
Сутрешни/обедни часове ме съмнява изобщо да има някъде. Курсовете за възрастни се съобразяват с работното време на хората и са вечер или събота/неделя. Дневни най-много да правят за ученици, но те са предимно лятото и са интензивни.
Благодаря мноог за изчерпателния отговор! Много ми е полезна информацията! Дано се включи още някой Simple Smile

# 559
Делче Стилново

# 560
Привет на всички и от мен Simple Smile
Започнах да уча италиански чрез програмата на "Бюрото по труда" за заети лица. Информативно да кажа, че курсовете са безплатни.
Иначе аз съм напълно начинаеща и съответно съм в ниво А1. Курса започна в началото на октомври и сме изцяло дистанционно (поне/ср от 18:30 ч до 20:30 ч). Доставчика, на който се спрях е Интелектика. С изключително приятни впечатления съм от фирмата, от учителката ни Рали и от групата. Честно казано и от организацията по тази програма на "Бюрото по труда" също.
Изключително се вълнувам и всяка свободна минута гледам нещо да прелистя или да си пусна Дуалинго. Много красив език, но май ще се окажа в грешка, че е и лесен. Ми не ми е лесно, а сме минали едвам няколко урока. Трудничко си ми е и определено бих се чувствала по-добре ако правя повече упражнения. Ще ми се все пак да си набавя и една граматика.
Ще следя групата и се надявам да има с кого да обменяме опит и знания тук Simple Smile

# 561
  • В страната на бурите
Привет на всички и от мен Simple Smile
Започнах да уча италиански чрез програмата на "Бюрото по труда" за заети лица. Информативно да кажа, че курсовете са безплатни.
Иначе аз съм напълно начинаеща и съответно съм в ниво А1. Курса започна в началото на октомври и сме изцяло дистанционно (поне/ср от 18:30 ч до 20:30 ч). Доставчика, на който се спрях е Интелектика. С изключително приятни впечатления съм от фирмата, от учителката ни Рали и от групата. Честно казано и от организацията по тази програма на "Бюрото по труда" също.
Изключително се вълнувам и всяка свободна минута гледам нещо да прелистя или да си пусна Дуалинго. Много красив език, но май ще се окажа в грешка, че е и лесен. Ми не ми е лесно, а сме минали едвам няколко урока. Трудничко си ми е и определено бих се чувствала по-добре ако правя повече упражнения. Ще ми се все пак да си набавя и една граматика.
Ще следя групата и се надявам да има с кого да обменяме опит и знания тук Simple Smile
Аз също учих италиански по подобна програма преди години и от този курс  усвоих много - курсът беше 6 или 9 месеца. Бях доста добре с езика, проговорих, сега съм загубила тренинг. Но и досега се оправям в Италия, а понеже в работата ми идват италианци, ги разбирам и успяваме да си говорим. Препоръчвам слушането на адаптирани аудио книги.

# 562

Благодаря Ви! Ако това е страницата https://italianskieziksofia.bg/predstoyashtite-kursove видях ,че имат сутрешни курсове Simple Smile)
Може ли да споделите малко повече за тази школа? Виждам, че всичките импреподаватели са италианци, а разбират ли български? И методът " пълно потапяне" в какво се състои? Много интересно ми звучи, не съм го чувала друг път Simple Smile

Wonder woman от къде слушате адаптирани книги на италиански? Това е чудесна идея!!
Благодаря ви много за отговорите!

# 563
  • В страната на бурите
За аудио книгите - свалях си оттук, пез руските торенти https://rutracker.net/forum/index.php Има много много ресурси, включително и учебници.
Мога през уикенда да видя какво имам свалено и да ви пратя на мейл или Вайбър.

# 564
За аудио книгите - свалях си оттук, пез руските торенти https://rutracker.net/forum/index.php Има много много ресурси, включително и учебници.
Благодаря Ви, не съм се сещала да проверя там, страхотна идея Simple Smile Много благодаря!!

# 565
Здравейте! Дали бихте могла да изпратите и на мен, ако е удобно?

# 566
Здравейте! Дали бихте могла да изпратите и на мен, ако е удобно?

# 567
Привет на всички, аз имам добър опит при моите деца с едно онлине приложение за учене на нови думи https://abc123online.de/bg опитайте струва си

# 568
Здравейте, може ли да ми кажете от къде да си сваля теста за ниво А1 по Progetto Italiano, много ще съм благодарна.

# 569
Търся този учебник,Идеи?

Общи условия

Активация на акаунт