Изпитани сайтове за парфюми-7

• 149 488
  • 758
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Аз пък съм разочарована от parfimo.bg. При последната ми поръчка купих 15-тина проби, на две от които не им работят пулверизаторите и не мога да ги пробвам. Преди два дни им писах- никакъв отговор нямам. Поне да пишат едно "Сори, майна!" (колкото и тъпо да би било от тяхна страна!), пак е по коректно от това да им пиша че има проблем с продуктите и те да не го отразят по никакъв начин.
Предишната поръчка я чаках 3 седмици.

# 286
  • BG-DE
Не мога да разбера как се получава това продукта да е по-евтин от тестера  http://www.parfimo.bg/serge-lutens-un-bois-vanille  newsm78 Някой поръчвал ли е нещо на Serge Lutens от този сайт?

# 287
  • София
На мен parfimo.bg ми се обадиха днес да кажат, че Байредото е дошло и дали искам да го пратят по Спиди. Бях заявила Еконт, но нямам нищо против, дори офисът на Спиди ми е по-близо. Засега съм много доволна, дори се радвам, че дошло по-рано от обещаното. Бяха ми казали за сряда, а така ми се поучава много по-добре.

SilenceShade не съм разглеждала тази марка, но доста време прекарах в сайта и гледах много неща. Не съм видяла досега тестера да е по-скъп, но пък и още не съм имала време да разгледам всичко. Възможно е и да е грешка при въвеждането на артикул и цени.

# 288
  • Варна
И при този тестера е по-скъп (макар и с малко) http://www.parfimo.bg/guerlain-my-insolence
Забелязвам, че всеки ден променят цените на определени артикули, които следя...много позната практика като при енцо.

# 289
Не мога да разбера как се получава това продукта да е по-евтин от тестера  http://www.parfimo.bg/serge-lutens-un-bois-vanille  newsm78 Някой поръчвал ли е нещо на Serge Lutens от този сайт?
Аз си закупих от сайта  La Fille de Berlin - продукт, не тестер. Мисля, че всичко му е наред, но не съм имала аромата преди това и нямам база за сравнение. Беше поръчка на сляпо и дори не съм го тествала преди това. Във всеки случай аромата е свеж и траен и всъщност нямам никакво основание да се съмнявам в автентичността му. Но точно това как се получава - за продукта и тестера, наистина нямам представа.

Последна редакция: пт, 16 яну 2015, 21:51 от gumenka

# 290
Последно поръчах от parfum-bg.com един сет на Burberry. Поръчах към 17.00 в петък и в събота в 9.00 ме събуди куриера с поръчката. Crazy Харесвам си го този сайт и редовно пазарувам от него.

# 291
Трябва да поръчам " Алиен"- предпоследният, тъмно жълтият.Жена ми е луднала по него, а има РД. От къде да поръчам и как да разбера дали е истински. Ако някой е поръчвал, да даде отзиви и подробности.

# 292
  • София
Не мога да разбера как се получава това продукта да е по-евтин от тестера  http://www.parfimo.bg/serge-lutens-un-bois-vanille  newsm78 Някой поръчвал ли е нещо на Serge Lutens от този сайт?
Много лесно се получава Simple Smile
Периодично пускат нещо на писъчна цена, продукт, по-евтин от тестера в секция промоции/разпродажби, слагат му цена, колкото складовата или още по-ниска. За да не са на загуба, разликата до нормалната продажна цена се разпределя лекичко върху част от най-продаваните продукти - гигантите от рода на енцо и парфимо могат да си позволят това. Така те печелят клиенти с ниските цени, а Омния Кристалин пак си се продава и с 1-2 лв отгоре. Затова и цените на продуктите се движат непрекъснато нагоре-надолу. Пък който го е страх от мечки, не ходи в гората Simple Smile

# 293
  • София
Моля за мнения за този сайт corecombg. com ? Някой поръчвал ли е парфюми от там?

# 294
Трябва да поръчам " Алиен"- предпоследният, тъмно жълтият.Жена ми е луднала по него, а има РД. От къде да поръчам и как да разбера дали е истински. Ако някой е поръчвал, да даде отзиви и подробности.
     В друга тема четох, че една дама не препоръчва точно този, да се купува от Енцо. Проверих и парфюм бг- нали техния шоурум е на Кюри, но не ми се виждат читави. Да взема да отскоча до МОЛ-а ли?

# 295
  • София
Къде точно на Кюри има шоурум на парфюмен сайт, обясни, моля  Praynig

# 296
  • София
Къде точно на Кюри има шоурум на парфюмен сайт, обясни, моля  Praynig

Атти,на този сайт http://www.parfium.net/ склада е на Кюри, но аз лично не съм влизала.Минавала съм хиляди пъти,че ми е в квартала.Ако искаш пиши на лични ще ти обясня.

# 297
  • София
Мерси, знам го този, ходила съм. Мислех, че е друг, понеже този е на ул. Николай Хайтов  Peace

# 298
  • София
Мерси, знам го този, ходила съм. Мислех, че е друг, понеже този е на ул. Николай Хайтов  Peace

Точно така,но входа е откъм Кюри и явно затова е известен така.И как е там?Аз гледам цените им онлайн,но някои са направо като да го купиш от магазин!?

# 299
  • София
На място цените им са същите като в сайта. В сравнение с другите сайтове си е скъпичко. Може да се пробва на място, но не всичко. Монтал например продават, но имат по една бройка и без тестери за проба. Отворените и пробвани тестери на другите парфюми предполагам си ги продават, ако се поръчат.

Общи условия

Активация на акаунт