Изпитани сайтове за парфюми-7

• 149 327
  • 758
  •   1
Отговори
# 555
Изключително съм доволна от парфимо , но в момента нямат аромата който ми трябва и го поръчах от енцо. Познавам го идеално, надявам се всичко да е наред. На мен също ми направи впечатление че може да се анулира поръчка. Аз поръчах в събота така че имах време да мисля. Днес са ми обработили поръчката , като пристигне ще споделя дали всичко е наред. При всички положения обаче ако аромата беше наличен в парфимо щях да го взема от там. Дразни ме доставката 6 лв на енцо.
Че и застраховка ми предлагат не могат ли да си я включат в цената ooooh!

# 556
  • Пловдив
Искам да си купя Serpentine на Roberto Cavalli. Намерих го в дрогерии Lili за 80 лв, а пък в Enzo e 42,50 лв. Огромна разлика. Та се чудя ... какво мислите?

# 557
enzo. bg много са ми го хвалили, парфюма, който поръчах от парфюмо мислех да го взема от enzo, но след като ме посъветвахте тук за парфюмо, избрах него. Много хора от обкръжението ми използват enzo и са доволни  Peace

П. П: парфимо*   Blush

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 11:29 от people_change

# 558
enzo. bg много са ми го хвалили, парфюма, който поръчах от парфюмо мислех да го взема от enzo, но след като ме посъветвахте тук за парфюмо, избрах него. Много хора от обкръжението ми използват enzo и са доволни  Peace
Не съжалявай. Въпрос на цена, разфасовка, доверие и тн. Така ще имаш още една гледна точка и сайт за пазаруване. Аз когато пазарувам от нов сайт поръчвам нещо познато. Така от парфимо поръчах Хермес който знам наизуст , всичко беше наред и след това поръчвах от тях и други неща.
Дано всичко да е наред с аромата ти и много да му се радвате  bouquet

# 559
Дами, при онлайн поръчка на парфюм винаги имате право да се откажете от нея, независимо дали конкретния сайт експлицитно дава такава възможност, т.е. има бутон анулирай, или не. При поръчка от интернет имате право да откажете поръчката на куриера, както и да я върнете до 7 дни на търговеца, ако стоката е със запазен търговски вид, без да давате каквито и да било обяснения различни от "промених си мнението и не искам повече този парфюм". 

# 560
Макарон, добре че каза. Аз за 7 дневния срок го знам, ама за другото-не. То верно че мисля преди да поръчвам ама знам ли  newsm78 Иначе за връщане бих върнала само ако е менте , дано не ми се случва.

Vaninaa, а защо ще плащаш двойна цена newsm78Провери освен в  енцо- в  парфимо, парфюми шоп и поръчай онлайн. Сигурно и други изпитани сайтове могат тук да ти предложат.

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 11:27 от raz_nejena

# 561
  • София
Поръчвали ли сте от онлайн магазина на Draka- draka-perfumery.com. Намерих един парфюм, който издирвам отдавна и изтървах в парфимо за часове и се чудя дали да поръчам.  Rolling Eyes

# 562
аз страшно се радвам, че поръчах парфюм от този сайт, благодаря за препоръките, момичета  Heart Eyes предполагам, че до края на седмицата трябва да бъде при мен парфюма, 150 мл. за 90 лв. с доставката, доволна съм доста   bouquet

# 563
  • София
Parfimo.bg ми става все по-интересен, защото имат доста любопитни и по-трудно откриваеми аромати на чудесни цени, и ако човек има търпението да разгледа по-щателно, може да си открие неочаквано приятни неща  Simple Smile
Също така, подобно на ензо.бг и те предлагат пробички, което е супер, особено за по-скъпите и невъзможни за реален тест парфюми Grinning

# 564
Енцо ме изненадаха с бързина. Аз съм свикнала да чакам парфимо повечко Grinning В събота поръчах днес парфюма беше при мен. Напълно оригинален. Много съм доволна.  Heart Eyes
Скрит текст:
Поръчах Нинфео мио Аник Гутал с кутия в мъжката бутилка

# 565
Ще помоля за малко помощ и насоки ..
Поръчах от сайт, чието име няма сега да спомена парфюм, който съм ползвала и преди. Тестер е.
Получих го и на пръв поглед всичко изглежда ок, но не е траен както предишния ми. Намирам разлика и мисля, че е просто добро менте, но все пак менте.
Звъннах на магазина и от там ме увериха, че парфюмите им са оригинални и т.н.
Конкретно се чудя има ли смисъл да се пусне жалба до КЗП и в случая те какво предприемат. Аз смея да твърдя, че парфюма е менте, а те точно обратното. Не ми отказват връщане на парфюма по принцип, но не е в това въпроса.
Ще се радвам да ме ориентирате, за да знам какво да предприема.

# 566
Защо няма да споменеш името? А кой е парфюма? Само по трайността ли съдиш, че парфюма не е наред?

# 567
КЗП разбират ли от ментета, особено от отлично направени такива?... Защото документално търговецът сигурно се е подсигурил добре.
Ако посочиш сайта тук, ефектът ще е по-голям, според мен. Нека всеки сам си прецени доколко чувството ти е субективно.

# 568
  • София
Ще помоля за малко помощ и насоки ..
Поръчах от сайт, чието име няма сега да спомена парфюм, който съм ползвала и преди. Тестер е.
Получих го и на пръв поглед всичко изглежда ок, но не е траен както предишния ми. Намирам разлика и мисля, че е просто добро менте, но все пак менте.
Звъннах на магазина и от там ме увериха, че парфюмите им са оригинални и т.н.
Конкретно се чудя има ли смисъл да се пусне жалба до КЗП и в случая те какво предприемат. Аз смея да твърдя, че парфюма е менте, а те точно обратното. Не ми отказват връщане на парфюма по принцип, но не е в това въпроса.
Ще се радвам да ме ориентирате, за да знам какво да предприема.
Субективната преценка за промяна на аромата и особено визията за трайност е нещо толкова променливо и относително, че не вярвам да се приеме където и да е като аргумент. Можете ли да посочите видими разлики и да ги докажете със снимки например? Ясно е, че сайтът, ако е сериозен, ще приеме рекламацията ви и ще удовлетвори исканията ви, за да не оставят ощетен клиент, което обаче не доказва проблем при тях. Щом сайтът не отказва да приеме обратно стоката, какво ще е искането ви от КЗП?

# 569
Искането би трябвало да бъде да накажат със сериозна глоба некоректния търговец и да прекратят лиценза му / правото му да продава стоки на пазара, ако наистина се докаже, че стоката е менте. Иначе той ще продължава да продава ментета на клиенти, които не се усещат. Ако мине номера мине, иначе ще върнат парите. Те на това разчитат, че българите сме прости хора и ще бързаме да си вземем парите обратно вместо да търсим справедливо наказание за търговците. Така нищо не губи магазина, а трябва да го накараме да загуби много. Затова не се задоволявайте само с връщане на стоката, искайте да затворят магазина завинаги. Трябват крайни мерки, за да се отървем от ментетата в страната. Питай КЗП какво да направиш. Не знам процедурата. Може би Агенция Митници (customs.bg) е по-правилното място, но от КЗП може би ще те насочат. Но без съдействие от производителя трудно се доказва кое е менте и кое не. Трябва да се тества в лаборатория на производителя, а това как става не знам. Те може да са вкарали легално ментета, т.е. да са платили митнически такси, да имат документация и т.н.. Това обаче не ги прави оригинални парфюми.

Кажи кой е сайта, нека наказваме некоректните търговци по този начин като ги критикуваме в интернет пространството. Какво лошо има в това? Така се отсяват добрите от лошите магазини.

Общи условия

Активация на акаунт