За пюренца идва време вече, сладко да похапва ЮНСКОТО човече - 7

• 27 434
  • 697
  •   1
Отговори
# 645
събуваме чорапите, но от ритане, защото си закарва крака до устата, но не успява да го захапи  Laughing
Мисля, че причината бебс да не иска много, много да суче от няколко дни - е че май цикъла ми ще се завръща вече  newsm78 Зърната ми са много чувствителни, дори болезнени, и докато суче виждам звездички - особено, като реши да хапе  ooooh!

# 646
Ние пък само си вирим крачетата нагоре, но не си ги лапаме Peace

# 647
Обещаната снимка на 6 месечната Маги с новата и панделка  Heart Eyes
Скрит текст:

Иначе аз съм по-добре,вчера си поръчах Грануфорин от един ветеринарен кабинет и днес ще го доставят към 18ч.Вече не ми е особено необходим,но реших,че на  всяка цена трябва да го имаме в аптечката.

Днес майка ми ще идва да гледа тутмЪничето,а баткото по свое желание е при свекитата,аз ще пробвам да ходя на РД на близък приятел.Да видим дали ще се получи. Laughing

И да кажа последните дни захранването не върви,едва пробутвам 5-6 л.Мисля,че е заради пащърнака и тези дни ще предложа тиква.

# 648
  • Шумен
Ах сладка Маги ще те изям  lovekiss
Ние още не си лапаме крачетата,само ги вири,но скоро и това ще стане доста бързо напредва  newsm62

# 649
И ние не си лапаме крачетата, изобщо не може да докопа стъпалцата, но пък си дърпа крачолите в стремежа си да ги достигне  Laughing

# 650
  • София
Ама много сладко това дете!  Heart Eyes

# 651
Ауу, досега бях навън, бебка й е добре, ама аз измръзнах, брррр.
Мики, голяма сладуранка си имаш  Hug, пу-пу. Ти отделно ли даваш нещата? Аз ги смесвам, но с тиквата ще имаш успех  Peace.

# 652
Благодаря момичета   bouquet
Elsi86 първо предлагам чисто,ако не се хареса мешам с картофа за да мога да въведа.За тиквата не съм сигурна,синът ми я мразеше. Laughing

# 653
Здравейте!
Мики, много е сладка тази Маги - пу, пу. И новата и панделка също.  Laughing
И аз първо предлагам чист зеленчука и после смесвам.
Надя също си събува чорапи, терлици, пантофи - с каквото е обута. Краката не се сеща да си яде, но пък събутите неща са толкова вкусни. Thinking Някой път с рев и ги изкарвам от устата.  ooooh!
Момичета, докато ви четях и Надя изпълзя 3 метра по килима.  Crazy За съжаление не можах да видя как, защото четях, но определено я сложих до мен, а сега е в другия край на стаята.  ooooh! Откакто падна от леглото - си играе на килима.  Rolling Eyes

# 654
  • Пловдив
голяма чаровница е Маги Heart Eyes Grinning

# 655
Същинска малка надмоазел е тази Маги с новата си джувка reverance ...само за целувка  love001  Прочие надписът на блузката й си е баш по темата Wink

Филип също рядко задържа терлик или чорап този малък бандюга. То голямо ритане - ако беше скачен за някоя централа, щеше да произвежда ток  Bulb hahaha Но още тая екстра да си цоца краката не я е научил.

# 656
Pale4ka,   bouquet

Gwen, има вкус детето.  bowuu

Мики, чаровница си  имаш. И с тия сини оченца... Heart Eyes

Блонди, патентовай идеята.  След години, като  открият  учените как  точно да използват детската енергия, за да произвеждат електричество, ще си караш старините на Бора-Бора.Grinning

# 657

Блонди, патентовай идеята.  След години, като  открият  учените как  точно да използват детската енергия, за да произвеждат електричество, ще си караш старините на Бора-Бора.Grinning

Добра идея, мама Барба Simple Smile

Дарето си яде чорапите и краката редовно. Даже понякога през деня свалям чорапите като ляга да спи, защото ме е страх да не се задави с някой.

Бебка днес успя да заеме поза седящо кученце. Само език дето не беше изплезила hahaha hahaha hahaha hahaha

# 658
Маги е сладък бонбон с тия големи очи  Heart Eyes
Аз нещо настинах! Все на бегом излизаме навън, защото като го опаковам и той започва да се бунтува и аз на две на три хвърлям едно яке, и ни закопчана ник'ва, и сега ме боли всичко и имам малко температура. И незнам какво да пия, освен вит С!?

# 659
Мусле Аз тези дни пиех Нурофен/парацетамол за Т,инфлуцид и клеева тинктура по 50 к. 3пъти на ден.Обикновено тези мерки ми помагат,но сега с херпангината не усетих голям ефект. Tired

Общи условия

Активация на акаунт