Математически турнири - 29

• 78 200
  • 795
  •   1
Отговори
# 345
оооо  Cry 4т. не и достигат за майсторския клас на Черноризеца... много ми е мъчно. Дано догодина успее. Поздравления за всички класирали се деца. Браво!

# 346
оооо  Cry 4т. не и достигат за майсторския клас на Черноризеца... много ми е мъчно. Дано догодина успее. Поздравления за всички класирали се деца. Браво!

Като че ли имам спомен, че и непоканени деца могат да отидат срещу доплащане. Не вярвам да се възползват всички поканени. Ние например ще освободим едно място, понеже не ни е основен приоритет математиката и други лагери ни вълнуват Simple Smile

# 347
Като че ли имам спомен, че и непоканени деца могат да отидат срещу доплащане. Не вярвам да се възползват всички поканени. Ние например ще освободим едно място, понеже не ни е основен приоритет математиката и други лагери ни вълнуват Simple Smile
Хммм, много ме обнадеждаваш. Благодаря! Нямам представа как да се свържа с тях, за да попитам. Няма контакти на сайта. Дали обявяват по-късно за допълнителен прием (ако има де)?

# 348
  • Резерват "Северозапад"
Еха, добре, че я има тази тема  bouquet!
Иначе откъде да знам, че има такива неща като майсторски клас Wink, пък даже и се чудя дали има полза да запиша щерката на него newsm78...предполагам, че е през ваканцията.
П.П. И грамотата за ЧХ няма да имам възможност да  взема.

# 349
момичета, не знаете ли къде може да се намерят резултатите от турнира на 8.11. или не ви се занимава да отговаряте?

# 350
Жалко,че е от 4 клас този майсторски клас,иначе ни стигат точките . Simple Smile
ОМ,а кои са тези опции,може и на лични.

# 351
http://alekdimitrov.com/tag.asp?tag=%D0%A1%D0%9C%D0%A2

Това е официалния сайт, нали? И още не са излезли за нашето училище... - 104 ОУ? Възможно ли е?

# 352
Не мога да намеря цените на майсторския клас на ЧХ, някой ако може да помогне

# 353

Това е официалния сайт, нали? И още не са излезли за нашето училище... - 104 ОУ? Възможно ли е?

това е официалният сайт

http://smbsofiagrad.wordpress.com/

# 354
момичета, не знаете ли къде може да се намерят резултатите от турнира на 8.11. или не ви се занимава да отговаряте?

За София тук:http://smbsofiagrad.wordpress.com/15-cmt/
Ощв не са излезли за 16 СМТ. Публикуват  реезултати на тези които са с над 50% и списък на наградените първенци.

# 355

Laughing съставителят на сайта ще трябва да почерпи една бира за първото изречение Grinning Laughing Laughing

# 356
Като се замисли човек каква е ползата от този майсторски клас???
6 дена в друг град да се решават задачи през ваканцията,а и сигурно на собствени разноски като се има в предвид,че Черноризеца не е от важните състезания.

# 357
Като се замисли човек каква е ползата от този майсторски клас???
6 дена в друг град да се решават задачи през ваканцията,а и сигурно на собствени разноски като се има в предвид,че Черноризеца не е от важните състезания.

Ползата е, че са събрани деца на приблизително едно ниво и едни от най-добрите математици в България им преподават.
Как реши, че ЧХ не е важно състезание? Защото не е включено в рейтинга за прием в СМГ тази година ли? Значи ли това, че минали години е било важно състезание?
Разровете се в минали теми за отзиви от школата. Писано е достатъчно много, трябва да се отдели време.
За мен лично ЧХ е едно от хубавите състезания. От друга страна пък не харесвам СМТ.  Laughing Въпрос на лична преценка.

Само да добавя, че по непотвърдена информация датата на майсторския клас има вероятност да бъде променена.

# 358
Не съм казала,че не харесвам Черноризеца,моето дете се явява и миналата година и тази също.
Иначе да, имах в предвид,че не е включено в регламента за МГ.

# 359
Дидева, това с националното състезание е много интересно. Дали ще има някакъв рейтинг за децата или най-добре представилите се във всяко състезание ще бъдат поканени?
Те този въпрос ме гложди и мен, откакто прочетох обявата. 
Съдейки по съобщението за " Иван Салабашев" на страницата на НПМГ и изхождайки от факта, че един рейтинг изисква повечко усилия,  си мисля, че става дума за най-високите резултати от всяко състезание. Което пък ме навежда на мисълта за обобщено класиране на КМС и ВМС, каквото не се прави към момента. Как иначе ще определят най-високите резултати за цялата страна?
 От друга страна " Черноризец Храбър" също няма обобщено класиране, а вече мина по реда си. Изобщо - пълна мъгла.  Grinning Остава ни да чакаме новини.

Аз предполагам, че така оповестено националното състезание ще се проведе по градове и във всеки град ще се явяват децата-първенци от изброените състезания. По въпроса за кои точно първенци - ами тези с наградите си мисля.

Общи условия

Активация на акаунт