Математически турнири - 29

• 78 597
  • 795
  •   1
Отговори
# 360
Като се замисли човек каква е ползата от този майсторски клас???
6 дена в друг град да се решават задачи през ваканцията,а и сигурно на собствени разноски като се има в предвид,че Черноризеца не е от важните състезания.

Ползата е, че са събрани деца на приблизително едно ниво и едни от най-добрите математици в България им преподават.

Контакта с такива деца и преподаватели е безкрайно ценен и вдъхновяващ. Моят не е изтървал лагер и винаги се прибира все по-ентусиазиран. За съжаление вече сме надхвърлили възрастта.

# 361
  • Варна
Жалко,че е от 4 клас този майсторски клас,иначе ни стигат точките . Simple Smile
ОМ,а кои са тези опции,може и на лични.
И на моя син му стигат, но нищо - догодина ако пак успее да се дореди с точки ще кандидатства за майсторския клас.
ОМ, ако ще отговаряш на ЛС за опциите, ако може и на мен  Blush. Детето от първи клас говори, че иска да учи в МГ  Crazy .

# 362
Не мога да намеря цените на майсторския клас на ЧХ, някой ако може да помогне
И аз със същата молба   bouquet

# 363
Жалко,че е от 4 клас този майсторски клас,иначе ни стигат точките . Simple Smile
ОМ,а кои са тези опции,може и на лични.
И на моя син му стигат, но нищо - догодина ако пак успее да се дореди с точки ще кандидатства за майсторския клас.
ОМ, ако ще отговаряш на ЛС за опциите, ако може и на мен  Blush. Детето от първи клас говори, че иска да учи в МГ  Crazy .

Мисля, че около 100лева беше доплащането, ако детето не е поканено да участва.

# 364
  • Варна
Не е поканено, но е 3ти клас, а майсторския клас е от 4ти. Ще почака една година Simple Smile. Аз не бързам, а и не мисля да му казвам. 

# 365
интересува ме цена, ако е поканено да участва

# 366
Да, за трети клас не канят. Синът ми миналата година, в 3-ти клас, също получи необходимите точки за Майсторския клас, но не получи покана. Тази година, за жалост, не можа да участва. Не че щеше да отиде, но искаше да бъд епоканен Simple Smile - детска му работа.

# 367
  • София

И още не са излезли за нашето училище... - 104 ОУ? Възможно ли е?

Когато щерката учеще там им съобщаваха резултатите 2-3 дни след състезанието. И ги лепяха на вратата. Попитайте вашата г-жа, със сигурност може да ви каже точките

# 368
  • София
Къде е централата на СМТ? Детето е ощетено тотално. Току що ми казаха, че има 34 точки, а според това което ми каза тя трябва да е около 60-62. Винаги по изпити (държала е 4) е по-скоро самокритична и казва по-малко от крайния резултат. Госожата каза, че не може да се проверяват, а се съмняваме за объркване с дете със същите имена.

# 369
Прегледах набързо линковете за резултати от СМТ, пуснати в темата и видях, че не са пускани тези:
18-то СОУ

105-то СОУ

55-то СОУ

8-мо СОУ

23-то СОУ

# 370
Виждам, че са променили датата :  6 до 11 април 2015 г.,
Мисля, че около 250 лева е цената.

# 371
дидева, мерси!! сега ъпдейтвам и от 18 софийски у-ща за 1ви клас са 10 деца с резултат 62 и нагоре.

450, ТРЯБВА да може да се видят работите. орг-ри за СМБ-секция-изток. но те работите са още  в у-щето, според мен.

# 372
  • София
Само да добавя, че по непотвърдена информация датата на майсторския клас има вероятност да бъде променена.

O, значи ще следим  Wink Мен ме смути датата, защото по това време се очертаваха други планове  Wink А някой от ходилите може ли да каже от какъв порядък е сумата за школата?

# 373
  • София
И аз мисля че трябва да се видят, но ми каза че не знае къде са. Ужас просто. Не че е важен резултата, но искам да видя какво се е объркало.

# 374
  • най-шареното място
Като се замисли човек каква е ползата от този майсторски клас???
6 дена в друг град да се решават задачи през ваканцията,а и сигурно на собствени разноски като се има в предвид,че Черноризеца не е от важните състезания.

Абсолютно подкрепям това мнение /в частта с работна ваканция/. Трябва да наказвам много за да пратя на целодневна работа ваканцията. Вярно - чудна компания, прекрасни преподаватели, но бих пратила само в учебно време. Ваканцията е за почивка при нас.

ПП Ще ти пиша лично за вариантите. Solar Wind, видях Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт