Математически турнири - 29

• 78 244
  • 795
  •   1
Отговори
# 375
# 376
Този майсторски клас на "Черноризец Храбър"...не се знае нито къде ще бъде, нито колко ще струва, но се приемат заявки с напомнянето "Броят на участниците е ограничен и ще се запълва по реда на постъпване на регистрациите."  Rage

# 377
Да уточня за датата, защото май не стана ясно. Първоначално беше обявен за 2-6 януари, гр. Сандански.
Сега Вече датата е променена 6 до 11 април 2015 г.

Ом, ако се възприема като наказание и аз не бих си пратила детето. Съгласи се, че не за всички деца обаче е така. Ходят приятели, съученици, далеч не се решават задачи през цялото време. А когато го правят информацията е поднесена по интригуващ начин. Данибон е писала доста за програмите и провеждането на лагерите. Аз не съм толкова обяснителен тип потребител и не мога да преразкажа толкова подробно. Сещам се, че им измислят игри в парка, на стадиона...пак свързани с математиката, и не само, има отбори..абе интересно е. Да не говорим, че г-н Кортезов може да направи всяка скучна тема забавна.

За мнозина футболните лагери, на които се тренира дву-, а понякога и триразово, има режим, играят се мачове са наказание, но я попитайте футболистите- нямат търпение да отидат.
Пак казвам всичко е въпрос на лично възприятие.
Ако беше останала старата дата моя син щеше да отиде със сигурност. Сега обаче не се знае, защото по това време обикновено има мачове.

# 378
Да уточня за датата, защото май не стана ясно. Първоначално беше обявен за 2-6 януари, гр. Сандански.
Това къде е било обявено? Понеже редовно проверявам страницата и не съм видяла подобна информация. Иначе това бяха датите за миналата година, които още могат да се видят в секция " Обучение".

# 379
Това къде е било обявено? Понеже редовно проверявам страницата и не съм видяла подобна информация. Иначе това бяха датите за миналата година, които още могат да се видят в секция " Обучение".

Бяха им го казали в училище- дали учител или ученик, не знам.
Детето си дойде и ме уведоми, че се записва за еди кога си, еди къде си. После се заговорихме с други майки и разбрах, че датата подлежи на промяна и така и стана.
Да, това бяха миналогодишните дати. Може някой да е погледнал и подал грешна информация и така. Но със сигурност после ми казаха, че ще има промяна.

# 380
  • най-шареното място
Gerka, разбира се, че е въпрос на въприятие.
И аз съм написала моето.
Ще потърся, но това, което знам дотук е почти пълен работен ден всеки ден. Затова бих пратила в учебно време. Ваканциите - не Simple Smile

# 381
Да отбележа, че този който стопанисва страницата на СМГ София нещо не може да смята  Wink
Виждам 2 разминавания между официалните протоколи от Есенния математически турнир и публикацията на сайта на СМГ - възможно ли е да има уважени контестации и след официалните протоколи?  newsm78

# 382

Дидева, беше обявено на страницата, даже посочваха и хотела, в който щяха да бъдат - Св. Никола Laughing Краен срок за заявките беше 20 ноември. Аз също имах интерес, сега ми е трудно да планирам чак за април.

# 383
  • София

Дидева, беше обявено на страницата, даже посочваха и хотела, в който щяха да бъдат - Св. Никола Laughing Краен срок за заявките беше 20 ноември. Аз също имах интерес, сега ми е трудно да планирам чак за април.

Това беше за януари 2014 г.  Wink Аз поне това видях. Специално обърнах внимание на датите.
http://www.math.bas.bg/ch/schools.php

# 384
Моля за извинение, ако вече е коментирано, но знае ли се на какъв език ще се проведе IMAS на 29.11 в 125-то.

# 385
  • София
Моля за извинение, ако вече е коментирано, но знае ли се на какъв език ще се проведе IMAS на 29.11 в 125-то.

На български.  Simple Smile

# 386
СМТ - резултати 143-то ОУ

СМТ - резултати 127-мо СОУ

Последна редакция: вт, 18 ное 2014, 16:31 от Анонимен

# 387
Смятате ли че ще бъде променено и мястото на провеждане на Майсторския клас ? Дали е сигурно че  ще бъде в Сандански ?

# 388
Някой ще ходи ли на ''Свети Николай Чудотворец'' в Бургас?
30.12 е датата

# 389
  • Deutschland/HE
Някой ще ходи ли на ''Свети Николай Чудотворец'' в Бургас?
30.12 е датата

декември? Не е ли на 30.11.2014. Ето тук има информация:

http://smbburgas.com/NCH_2014/message_snc1.pdf

Миналата година имаше деца Варна, които участваха, но не знам как протича организацията. Стават всяка седмица по едно състезание и на децата няма ли да им дойде много?

Общи условия

Активация на акаунт