Математически турнири - 29

• 78 569
  • 795
  •   1
Отговори
# 495
Едно ново математическо състезание се задава на хоризонта - Viva математика с компютър за ученици от 3ти до 12ти клас ...
За малко щеше да тръгне с фалстарт, защото организаторите го бяха планирали за 6 декември.
Но след като видяха колко много фенове има Салабашев, бързо поправиха грешката си и смениха датата -
Математическото състезание Viva математика ще се проведе на 7 декември!  Peace

# 496
ВАРНА
На 13.12.2014г. ще се проведе Коледно математическо състезание за ученици от 1 до 12 клас.

Състезанието ще се проведе в ОУ „П. Р. Славейков“ – Варна, като учениците от III и IV клас ще се явяват в МГ „Д-р Петър Берон“.

Записването на желаещите за участие става само в  ОУ „П. Р. Славейков“ – Варна.

От 02.12. до 10.12.2014 г. в зала „Европа“

от 08:30 до 09:30 часа

от 12:00 до 13:30 часа

от 16:00 до 17:00 часа

всеки делничен ден.

# 497
  • София
Скрит текст:
Искам да попитам, уточнена ли е датата за провеждане на Олимпиадата по математика - общински кръг?

Да, Тони.. 20 декември е, мисля от 9:00
Много ти благодаря!  Hug
Ако Тони е от София - да!  Wink
Ако обаче е от други градове като Варна, Благоевград и прочие - датата е 14.12.2014  Peace
Очевидно е, че щом е Тони, а не Tonita ми е известно от къде е  Crazy

# 498
Ние платихме за целият клас за желаещите деца и за Салабашев и за Коледното онлайн, след което изпратихме списъка с имената и получихме потвърждение. Така че да може. Нашият клас ще се явява в 125-то, мога да ти дам сметката и мейла на който пратихме информацията, но не знам дали ако сте в друго училище ще са същите.
Извинявай само да попитам , в самото платежно пише ли се в кое училище ще  се  яви детето .На кой  меил изпрати списъка с имената на децата - на самото училище или някой друг !На мен ми е удобно да се яви в 2 СОУ , но нямам възможност да отида платя парите на каса в работното им време ! Благодаря за отговора !

# 499
  • София
Това е информацията, която имах от майката, която контактуваше по телефон с тях. Аз само преведох парите, а тя по-късно беше изпратила списъка с децата.
Цитат
    Преведете на сметката АПЛИМАТ - Да, и за двете състезания. Записването става срещу изпратено сканирано платежно и списък на децата на email: info@iztok-smb.com
Цитат
"Таксата за правоучастие е 7 лв за КМТ и 8 лв за Салабешев и се внася при записването или на следната сметка:
        АПЛИМАТ ЕООД
        IBAN BG93STSA93000001682821
        BIC STSABGSF
        БАНКА ДСК ЕАД - клон Гео Милев
        За КМС  и И.Салабашев 2014
        От град……….
        При превод на такса по банков път ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се представя списък на участницит, за които е заплатено (имена, училище клас) - писмено, по телефона или на емейла. "

Може би е хубаво да се обадиш да попиташ конкретно за твоят случай. Мисля, че познатата сподели, че таксата някъде е 7 лв за Салабашев не 8, както е в 125-то. Аз написах в платежното и училището и класа на децата.

# 500
Здравейте! Някой има ли информация, кога ще излязат резултатите от "Св.Николай Чудотворец"-Бургас?
Предварително благодаря на отзовалите се!

# 501
Здравейте! Някой има ли информация, кога ще излязат резултатите от "Св.Николай Чудотворец"-Бургас?
Предварително благодаря на отзовалите се!
На сайта на СМБ - Бургас има следната информация:
   Обявяването на резултатите и награждаването на отличилите се ученици ще бъде на 6 декември
2014 г., като точния час и място ще бъдат обявени на сайта на СМБ – секция Бургас.

# 502
  • София
Здравейте,
Коледното Математическо състезание в София само в трите училища - 125 СОУ, 119 СОУ и 2 СОУ ли ще се проведе?

Последна редакция: ср, 03 дек 2014, 13:22 от Home raider

# 503
  • София
За Коледното ние сме в 125 -то.

# 504
  • София
Здравейте,
Коледното Математическо състезание в София само в трите училища - 125 СОУ, 119 СОУ и 2 СОУ ли ще се проведе?
Да, Коледното и Великденското се провеждат само в тези училища

# 505
  • София
Здравейте,

Благодаря за отговора. Надявам се да се направи някаква местна организация в училището ни, но може би си зависи от класния. newsm78

# 506
Здравейте,

Благодаря за отговора. Надявам се да се направи някаква местна организация в училището ни, но може би си зависи от класния. newsm78

Зависи от организатора на Състезанията.
"само в тези училища е"

# 507
  • София
Да, аз разбрах, че е само в тези училища. Но понеже по-напред някой беше писал, че за Салабашев, въпреки че, не се провежда в тяхното училище са имали организация, та затова го споменавам.

# 508
Да, аз разбрах, че е само в тези училища. Но понеже по-напред някой беше писал, че за Салабашев, въпреки че, не се провежда в тяхното училище са имали организация, та затова го споменавам.

В нашето училище никога не са правили такава организация.Не съм чула някъде да правят. Освен по ЧУ вероятно. Споменатото плащане според мен е организирано от родителите, а училището няма нищо общо, но нека все пак Aila  да каже.

# 509

В нашето училище никога не са правили такава организация.Не съм чула някъде да правят. Освен по ЧУ вероятно. Споменатото плащане според мен е организирано от родителите, а училището няма нищо общо, но нека все пак Aila  да каже.
Ами ето един пример за общинско училище, в което има организирано записване за КМС, въпреки че не се провежда в него.
122-ро ОУ

Общи условия

Активация на акаунт