ПЪРВИ клас - 4 тема

• 55 167
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
А къде гледате резултатите от състезанието? Аз търсих на страницата на организаторите, но не намирам  newsm78

# 196
В нашето училище е имало разлепени списъци с резултатите и каката ги е видяла. Ще ги качат днес и в ел.дневник, ми каза секретарката на училището, звъннах, за да попитам.
Но все пак, най-точно е да се изчакат официалните резултати.

# 197
Мерси Жасмин, значи ще чакаме официалните резултати.
Моята щерка е разпитвала класната, но тя не знаела. А девойката се вълнува, защото си е направила списък с подаръци в зависимост от класацията  Simple Smile

# 198
  • София
и при нас са ги разлепили в училището, моят математик е с 64 точки (то и аз очаквах още повече  Mr. Green) Надявам се да има цялото класиране някъде електронно в един момент.

# 199
  • Перник
Не мога да смогна да ви изчета  ooooh! Калоян пак беше болен - за 1 ден - пак с повръщане. Според личната такъв бил сезона, имало бум на тези вируси. Според мен, ако си миеше ръцете от време на време можеше и да му се размине. В градината поне ги караха да се мият под строй, но сега няма такова нещо. Към сухите и мокрите кърпи в раницата (които са си там непипнати от началото на учебната година) добавих и антибактериален гел, уж му хареса да го ползва, но да видим дали ще се сети в училище.

# 200
  • София
Резултатите от състезанието ги разлепят на училището и ги качват в сайтовете им (поне на повечето училища е така).

# 201
Здравейте!
Присъединяваме се към вас с първокласника ми и се връщам назад да ви чета.
Хубав ден!

# 202
Здравейте!
Днес имаме за домашно едно упражнение, което не мога да разбера. Моля за помощ.  Hug
"Направете зрително-слухова диктовка на текста." Зрителна диктовка - детето гледа и преписва, слухова диктовка - детето чува и пише, а зрително-слухова  newsm78.

# 203
  • Sofia
Здравей, Le Soleil, добре дошли с първокласника!  Hug

Деси, и аз не се ориентирам в тия изрази... много сбъркани са ми.
Четох тук и тук и все тая.  Thinking
Дано някой друг ни светне.  Simple Smile

Нашите днес учили "абзац".

# 204
Излиза, че се иска препис Wink

# 205
Предполагам, че или да го препише, или да му се издиктува.
Моята е малко хремава от петък и днес я оставих да се дооправи. Щеше да е на рожден ден, но ще го изпусне. Сега е забравила, но сигурно утре ще се сети и не ми се мисли какво ще ми чуят ушите.
Аз съм много доволна от представянето ѝ на състезанието, като сравнявам само с нейното училище и клас. Не е решавала почти никакви задачи, а и вече няколко пъти отсъства и вкъщи само наваксваме от изпуснатото и дописваме понякога, че е бавничка. Гледам през останалото време да играе.

Някой от вас да има боксова круша вкъщи? Иска ми се да купим за разтоварване, но не знам кои са подходящи за любители Mr. Green

Последна редакция: пн, 17 ное 2014, 18:02 от Пролетен дъждец

# 206
  • Sofia
Ако ще да е препис, ептен объркано става.
"Направете зрително-слухова диктовка на текста." Зрителна диктовка - детето гледа и преписва, слухова диктовка - детето чува и пише, а зрително-слухова  newsm78.
Та това са от тия модерните глупости по мое мнение. Тия двете са чисто и просто преписване и диктовка.  Пък това зрително-слухова - манджа с грозде. Пфуууу...  ooooh!

# 207
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
утре е състезанието по рисуване Simple Smile ако са пропуснали да информират някой от малките художници Simple Smile

ще е през учебно време, не е ясно дали ще са осигурени материали, за това по-добре си носете
успех

# 208

Някой от вас да има боксова круша вкъщи? Иска ми се да купим за разтоварване, но не знам кои са подходящи за любители Mr. Green

Ние миналата година купувахме боксова круша, след като малкият имаше голямо желание. Основната трудност (за която изобщо не бях помислила преди покупката) беше къде да я закачим - не ми се правеха дупки на тавана, а други възможности не открихме. В крайна сметка през лятото вързахме крушата на двора, към стойката на люлката. Интересът беше краткотраен, сега се подмята нейде из шкафа - определено беше несполучлива покупка.

# 209
При нас училището върви нормално,  нищо интересно. 

Общи условия

Активация на акаунт