ПЪРВИ клас - 4 тема

• 55 188
  • 731
  •   2
Отговори
# 255
  • В светлината на слънцето
За Комсед и Хиполенд - не е измама, наистина правят намаления и за някои продукти излиза доста изгодно. Конкретно легото им е по-скъпо, отколкото ако го поръчаш от чужбински сайт. Но книжки например, игри и разни мпс-та си е изгодно. Peace Не го казвам да им правя реклама, а защото много хора могат така да спестят известна сума. Но пък лудницата е пълна и аз вече втора година отказвам да се редя на гигантските опашки заради едното намаление. Naughty

# 256
Донси, Деси, тези неща, които им искат по ДБТ са за изработване на парк - каквото и да значи това по думите на щерката, но тъй като на тях им е във вторник, другия ще пропуснат заради патронния празник и ще го правят чак декември.
За намаленията, проблемът наистина е в опашките, но благодаря за инфото.
Симантро, тъкмо си мислех, че ти и Мoomeiske се изгубихте, как са децата и как се справят в НМУ?
За писането, при щерката също не е особено красиво, а освен това и пише бавно, но като си прави домашните вкъщи се разсейва изключително много. В занималнята се справя по-бързо.
И да подсетя, тези, които не влизат във ФБ, ако може да гласуват за рисунката на детенце - зайче-фея на син фон - http://www.ikeaplay.bg/bg/gallery/like/page_2.html

# 257
Сега като пише mmm_  за неполучения робот, се сетих, че отдавна се каня да питам за соларния конструктор 6 в 1, който беше препоръчан тук. Пазя го за имения ден на Ники, но много калпав китайски боклук му се струва на мъжа ми и смята, че и 10 лв са много за него. Има ли някой изпробвал го вече?  newsm78 
Ние купихме робот, но не успяхме да го сглобим. Аз съм на "ви" с всякаква техника, така че моят опит не е показателен. Но мъжът ми ( с техническо образование) след едночасови опити се отказа. Твърди, че детайлите не са изпипани и не си пасват. Възможно е само при нас да е имало дефект, Жасмин сподели, че нейният син сам си връзва жичките  newsm78

# 258
  • В офиса
Сега като пише mmm_  за неполучения робот, се сетих, че отдавна се каня да питам за соларния конструктор 6 в 1, който беше препоръчан тук. Пазя го за имения ден на Ники, но много калпав китайски боклук му се струва на мъжа ми и смята, че и 10 лв са много за него. Има ли някой изпробвал го вече?  newsm78 
Ние купихме робот, но не успяхме да го сглобим. Аз съм на "ви" с всякаква техника, така че моят опит не е показателен. Но мъжът ми ( с техническо образование) след едночасови опити се отказа. Твърди, че детайлите не са изпипани и не си пасват. Възможно е само при нас да е имало дефект, Жасмин сподели, че нейният син сам си връзва жичките  newsm78
Нашият 6 в 1 го извадихме от кутията с една разпоена жичка на нещото, дето трябва да го свържем с батерията и с въртящата се джаджа, т.е. няма как да подадем ток от батерията към перката, следователно нищо не можем да сглобим. Поялник вкъщи няма, като ходим на гости в баща ми, ще го вземем, но силно се съмнявам да може да се запои. Иначе явно е въпрос на късмет - и на Жасмин работи и хората, които ни го подариха, бяха изпробвали един преди това.

# 259
  • Sofia
Благодаря за инфото за Хиполенда!  Simple Smile
Та значи, Комсед губят, че намалението им не и за онлайн покупка (да се чудиш защо).
Аз определено няма да се втурна към тях, а както става ясно и други.

# 260
Е що така с тоя конструктор?  Тъкмо и аз се сдобих и почнаха кофти коментари  Laughing. И две колежки си напазаруваха покрай мен....

# 261
Нашият си работи безпроблемно. Но явно си е въпрос на късмет, за 10 лв. не може да се очаква нещо качествено.  Confused

# 262
  • София
Аз затова предпочитам да дам повече пари за нещо качествено и детето да е доволно, а не да хвърля пари на вятъра. Но реших, че като се споделя тук и всичко е ОК, но уви. Много съжалявам за тази покупка.  Tired

# 263
Нашият 6в1 си работи отлично, но за мен незапоена жичка не е проблем. Нико запоява от две години.

# 264
sise_to, а теб  кой те кара да купуваш всичко, което се споделя тук? Друг път недей.

# 265
  • sf
Виктор вчера ми каза,че всяко междучасие ходел в библиотеката да разглежда книжки  Shocked
Викам си, бреееей , ще излезе нещо от това дете! А после ми призна,че освен за книжките ходел и защото харесва библиотекарката  hahaha
Това момче само за пари и жени мисли  hahaha А кака му ми вика " Ами използвай го за мотивация, повтаряй му,че трябва да учи, за да има пари и така ще има и жени "  ooooh!

# 266
  • София
sise_to, а теб  кой те кара да купуваш всичко, което се споделя тук? Друг път недей.
Със сигурност вече няма.  Wink

# 267
donsita пак ме разсмя твоето момче  Laughing

Аз също мисля да купувам от соларния конструктор за племенника за Коледа. Жасмин ти беше дала доста линкчета към този конструктор. От кой сайт го купи, ти?
,
Ние всяка година се възползваме от намаленията на Хиполенд и Комсед. Имаме близък, който работи в Хипото, пускам му мейл с харесаните неща и той ги запазва, след работа само минавам да ги взема. Определено се спестяват парички.
Я да ви питам дали сте виждали тази играчка на живо и какви са ви мненията http://www.hippoland.net/star-fly-letjascha-feja
Също така споделете и някакви настолни игри.

Четенето за Стефи засега е много трудно. Четирибуквените думи не са и проблем, сричките с три букви я затрудняват. Започваме да четем всяка вечер допълнително вкъщи и дано така по-лесно да свикне.
Към мамите на децата, които сега се учат да четат, срещат ли трудности вашите дечица?

# 268
  • Варна
Donsi, ама твоите и двамата са големи терци! Hug Вземи се вслушай в каката - мъдри думи са това!

Да ви разкажа какъв разговор водихме с мойто диване тази сутрин в колата:
Аз: - Ти на състезанието по рисуване какво точно нарисува, че не ми стана ясно вчера?
Тя: - Балерини. Три броя.
Аз: - Е нали темата е била "Аз обичам да спортувам"?! Ти защо балерини рисува? Нали балетът е изкуство?
Тя: - А, не! За мене си е спорт!
Аз: – Ама то не е толкова важно за тебе какво е, а че спортът си е спорт, изкуството си е изкуство, има си правила...
Тя: - Да, да, добрееее! Те мойте балерини така съм ги нарисувала, че могат и за гимнастички да минат, не се притеснявай толкова! Joy

Та така - самочувстието ни е на 6! Peace

Мимка, моята чете отдавна и сравнително гладко, но в началото, когато се учеше и нея я затрудняваха срички с по 2-3 съгласни. Предполагам затова първо ги учат в училище да сричкуват думите, а после да четат. Тя слагаше по едно несъществуващо Ъ между струпани съгласни. Съвет как да преодолеете трудностите не мога да ти дам, но поне можеш да си сигурна, че с повечко практика се изчистват доста бързо тези проблеми. Някак сами се усещат в един момент кое как да разделят и прочетат. Дано някой с филологически профил и опит се включи да помогне повече...

Последна редакция: чт, 20 ное 2014, 09:32 от Dive

# 269
Ала- Бала, предполагам, че събиране и изваждане с преминаване до 20 се има предвид: събиране с преминаване / 7+6=/ и изваждане със заемане /13-6=/.

По отношение на Хиполенд съм леко скептична, може-би е било чиста случайност, но вече две играчки, купени от там са некачествени / механична пушка, която първо трябва да имаш огромна сила , за да я натиснеш, мъжът ми трудно се справя и патроните не отхвърчат и робот, който след хиляди опити да сглобим, се оказа, че 1 част липсва/.

Днес взимат главна буква Р и число 10. За сега смятам, че се справя доста добре. Пише красиво, с диктовките няма проблем, по- скоро четенето леко куца, на ниво сричкуване е , не чете гладко.

Общи условия

Активация на акаунт