ПЪРВИ клас - 4 тема

• 55 197
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
Жас, моята играе още с кукли, плюшени животинчета. Може би от тази гледна точка Фърбито ще е най-подходящо. Ще видя довечера. Та, ако играе с подобни по принцип, купувай  Simple Smile
Морена, като се прибера,ще ги погледна. И аз доста свалих от линковете на първа страница, но някой не иска да ги пусне. Днес предприемам радикални действия в случайното изчезване на супер7 от кабелната ни  Mr. Green
Бебо, при нас е 3,но ако се говори с госпожата,може и повече при нужда.
Светла, голям сладур, предприел е крути предпазни мерки  Crazy

# 286
Момичета не съм запозната и искам да попитам на колко отсъствия по семейни причини имат право децата в първи клас?

При нас са 35 часа.

# 287
Момичета не съм запозната и искам да попитам на колко отсъствия по семейни причини имат право децата в първи клас?

При нас са 35 часа.
Благодаря! Моя позната ще има първокласничка догодина и сега като е в предучилищна почти не ходи и я освобождават по семейни причини. Казах й, че като ученичка няма да може така да я освобождава, но не си спомням колко беше максимумът отсъствия. Тя много се учуди, че има ограничение в това, та си помислих да не би вече да няма. Но си има.

# 288
Съгласно ППЗНП:
Чл. 136. (1) (Изм. - ДВ, бр. 53 от 2001 г., в сила от 15.09.2001 г., изм. - ДВ, бр. 51 от 2009 г.) Ученикът може да отсъства от училище по уважителни причини:
1. при представяне на медицинска бележка или документ от спортния клуб, в който членува;
2. до 3 дни в една учебна година с уведомление от родителя;
3. до 7 дни в една учебна година с разрешение на директора на училището въз основа на писмена молба от родителя.

# 289
Жас, моята играе още с кукли, плюшени животинчета. Може би от тази гледна точка Фърбито ще е най-подходящо. Ще видя довечера. Та, ако играе с подобни по принцип, купувай  Simple Smile

Ние имаме Фърби от миналата година, само каката поигра малко с него, хранеше го през айфона си и това е. Тази година има нов модел, по-шарен е. Малкият хич не си падна по него, въпреки че уж за него го купих. Определено си е момичешка играчка.

Последна редакция: чт, 20 ное 2014, 15:31 от Анонимен

# 290
Съгласно ППЗНП:
Чл. 136. (1) (Изм. - ДВ, бр. 53 от 2001 г., в сила от 15.09.2001 г., изм. - ДВ, бр. 51 от 2009 г.) Ученикът може да отсъства от училище по уважителни причини:
1. при представяне на медицинска бележка или документ от спортния клуб, в който членува;
2. до 3 дни в една учебна година с уведомление от родителя;
3. до 7 дни в една учебна година с разрешение на директора на училището въз основа на писмена молба от родителя.

Благодаря много! Ще предам тази информация, за да не останат неприятно изненадани.

# 291
Леле Морена, човек трябва да върви след теб с тефтера и да записва, да записва... Аз вчера се разрових из торент темата че отдавна не е гледал филми на комп, че не му остава време. Като беше болен гледа едно филмче което много хареса - за един мишок с ДЖ нещо си. Иначе аз и по тв му подбирам какво да гледа и не стои безконтролно пред него. Пингвините и сем Марсупилани и този мишок са трите филма които разрешавам, а Спондж Боб ако си открадне някоя серия ми е компромис, че много го харесваше лятото.

# 292
Морена, много благодаря! Сега успях да погледна колко много неща си препоръчала. Повечето не съм ги и чувала. Започнах да свалям няколко.
И моята не гледа безконтролно, но рекламите са все там. Даже постоянно дудна, че са лъжливи и че са направени, за да купуваме продуктите.
Иначе гледа същите плюс Уинкс или Монстърхай чат-пат. А това ДЖ е Джеронимо Стилтън. Взехме книгата от библиотеката.

Жас, сега видях,  че си писала преди мен. Ако ще е интерес само за два дена, не бих купувала.

Това 35 часа аз го тълкувам като 7дни по 5часа=35 часа.

# 293
  • Sofia
Радвам се, да съм ви полезна Скай, Дъждец!  Grinning
Скай, пълен ми е лаптопа (снимките са само 1/4) + един външен диск + свалените на дискове (повечето от тях са 4.7GBови), та...  Laughing  А! И в компа на сина имам епизодите на Костенурките нинджа.  Grinning

Мтелският диск е с коледни песни, много хубави, а под него са коледните филмчета.  Grinning

Нещо ако искате и го имам в лаптопа, мога да сийдвам, ако свирнете (както в момента "Тиха нощ" например).  Grinning

# 294
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
да препоръчам и "Лоракс"
първа част http://vbox7.com/play:4f56dede0f
втора част http://vbox7.com/play:dd73c2647e

баба Яжка Simple Smile звукът е слабичък Simple Smile но на нас не ни пречи Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=ncQBNHt1RJ4

тримата от Простоквашино гледаме редовно Simple Smile
а Добриня Никитич е един от любимите на цялото семейство Simple Smile и изобщо всичко със Змея Горянин се уважава много Simple Smile - "Надолу по вълшебната река" е "виновна" за това  Laughing

# 295

Това 35 часа аз го тълкувам като 7дни по 5часа=35 часа.
[/quote]

Класната като каза 35 часа и добави -това са 7-8 дни , зависи какви дни ще се паднат( понеже имаме и дни с 4 часа) . Аз и преди писах ,че пък при баткото са 10 дни-3 от класната и 7 от директора. Не знам защо е различно при различните училища-нали правилникът е един.

# 296
Здравейте!
И ние имаме конструктор 6 в 1, но сме го оставили за Коледа, така че не сме го отваряли още.  Peace
Я да ви питам дали сте виждали тази играчка на живо и какви са ви мненията http://www.hippoland.net/star-fly-letjascha-feja
Лятото имаше момиченца на площадката с такива. Честно казано - забавляваха се.  newsm78
Да изразя обаче разочарованието си от програма Успех.
При нас са разделени на две групи - класната им е измислила имена - "Пъстроцветна дъга" и "Майсторете ръчички". Ще правят украса за Коледно тържество, както и репетиции. А после - различни неща, според празниците, сезоните, тържествата и т.н. 

# 297
  • В светлината на слънцето
...И Семейство Мейзга съм набавила аз  Laughing ...
yesyes

Нямаше емотикон с разтекли се от кеф лиги. Mr. Green Ле-ле, колко го харесвам това сериалче. Peace
И за да не е съвсем без хич, да кажа и за бедствието - утре сме на проверка след манту, дано да е хванало, та да не се налага повтаряне. Praynig

# 298
Lulumba, ако не желаете може да не повтаряте..
Пролетен дъждец, каква книжка има за този мишок?

# 299
  • у дома
Lulumba, ако не желаете може да не повтаряте..
Пролетен дъждец, каква книжка има за този мишок?
И мен ме интересува същото  Hug

Общи условия

Активация на акаунт