Великобритания - тема 55 Есенно - Коледна

• 64 375
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря на всички за отговорите. За пазаруване ще изчакам януари месец, но сега в петък ще се разходя до Бистър вилидж и ще видя как ще е в 9 сутринта. Ако вече е лудница няма да се пробвам. Аз търся нещо конкретно за подарък на мъжа ми и ми трябват точно 2-3 магазина да видя.

Онлайн купувам само играчки, книги и т.н. Дрехи и обувки почти никога не си купувам. Аз съм на принципа, че трябва да видя как ми седи и тогава вземам.

# 211
На мен се оказа, че ми трябва голяма доза вит. Д
Препоръчаха ми вит. Д3 + К2 МК7 за по-добро усвояване.

# 212
  • UK
 Тук ли си си правила тест?
 Хммммм мисля и ние да отидем семейно да си направим. В сържерито ли го правят?

# 213
  • Bristol
Добро утро и успешна седмица на всички! Вън в под нулата, всичко е покрито с дебел слой скреж, бяло и искрящо
298, времето лети! Спомняш ли си като търсех жълти чорапи за физическо, когато синът започваше гимназия  Heart Eyes

# 214
  • UK
Ох, а аз мрънкам за четирите градуса тук. Извадих зимното палто вчера. Искам малко сняг ако може по Коледа, така или иначе ще съм съвсем сама, подаръци  няма, кой знае и елха дали ще мога да украся...

Имам мухъл в стаята, хазяина дойде, видя, най после намери място за кашоните с книгите ми, които седяха в мухлясалия ъгъл и заради тях беше толкова зле, напръска с белина и изчисти. Два дни не мога да се отърва от миризмата на белина, вчера цял ден и цялата минала нощ бях на широко отворен прозорец, снощи затворих, понеже стана ужасно студено.

На мен ми падна пломба и зъба под нея има един остър ръб, като игличка е. Дера си езика непрекъснато, на зъболекар скоро няма да ходя... Добре, че майка ми разбира, та ми прати една пиличка да изпиля връхчето и някаква временна пломба, която мога и сама да си направя и може да държи няколко месеца. Сега ги чакам да пристигнат и гледам да не мърдам много с уста, понеже в стремежа си да не се хапя и дера там, съм се нахапала навсякъде. Цялата ми уста е в афти, ужас Simple Smile

# 215
Мърморанке, извинявай, не е моя работа, но защо не отидеш на зъболекар.
Писа, че работиш повече, вече имаш доходи. Сигурна съм, че имаш и много разходи, но това не е маловажно.
Погрижи се за себе си  Hug

# 216
  • UK
Защото този месец, който ще ми платят сега, отива веднага за наем и да върна на когото каквото дължа. Около 1000 паунда трябва да са, от тях 600 са за наема, 100 на един човек и 50 на друг, и после няма да дължа вече нищо на никого. Много държа да върна на всички парите сега. Декември месец няма да има никакъв оувъртайм, понеже Ноември и Декември не е позволено да излизаме в отпуска, а и имаме един куп Кристмас темпс, тоест няма да взема много пари в края на Декември, после ще гледам да наваксам и да взема колкото се може повече оувъртайм, в края ня януари имам рожден ден, искаше ми се и да се прибера в България в някакъв момент, но и затова си трябват доста пари. След това вече каквото си изработя оувъртайм си е за мен и ще работя за смяна на квартирата... В България ще отида на зъболекар, тук засега няма как да си го позволя. Все пак майка ми разпита нейни приятели и колеги за някой, работещ тук, при когото да мога да отида, ако ми се наложи, но в случая не е толкова спешно и няма как. Изплувам малко по малко Simple Smile

# 217
Радвам се, че нещата се подреждат  Hug
Дано закрепиш нещата докато отидеш в Бг, януари не е толкова далеч. 

# 218
  • UK
Не знам дали ще успея януари, но нещата наистина се подреждат. Ще видим след 2-3 седмици, де, като станат три месеца откакто съм там, да не решат да ме изгонят по някакви си техни причини, ама не би трябвало. Simple Smile

# 219
Привет  Simple Smile Аз вече трескаво очаквам пътуването, не ме свърта на едно място  Simple Smile
Имам две питания, тъй като в Бг работих като маникюристка, имам диплома от държавно училище - Европейски признат формат (или поне така се твърди) дали имам шанс за работа в някой салон? И освен това трябва ли да я превеждам въпросната диплома?
Другият въпрос ми е за банковия акаунт, тъй като знам че трудно се изважда. Преди години имахме такива в Бърклис дали при положение че имаме някаква история там имаме шанс да си извадим по-лесно, има ли това някаква тежест изобщо?

# 220
  • някъде в орбита...
МГМ, и тук има временни пломби. На мъжа като му падна пломбата и нямаше как да стигне до зъболекаря същия ден, му взехме от Superdrug една колкото да издържи до другия ден, но на опаковката пишеше че може да стои до месец, а имаше и други видове. До колкото помня не беше скъпо, дадохме няколко паунда само Peace

# 221
  • UK
Ами аз не знаех, честно казано, че има такива неща изобщо, даже не бях говорила с майка ми, тя вече я е пратила. Пиличката ми е по необходима, заради ужасния ръб, с него ако се оправя, дори и да няма пломба за малко, нищо няма да ми стане, но ръбчето ме тормози.

# 222
Добро утро и успешна седмица на всички! Вън в под нулата, всичко е покрито с дебел слой скреж, бяло и искрящо
298, времето лети! Спомняш ли си като търсех жълти чорапи за физическо, когато синът започваше гимназия  Heart Eyes

Да, лети времето! Все едно, че вчера започна гимназия, а на есен вече ще живее далеч от нас.
Сутринта и аз бях от стържещите стъкла в 6 сутринта и трябваше да будя мъжът ми, защото вратата ми не искаше да се затвори Shocked. Изплаших се, че нещо се е развалило, а трябваше да посрещам сестра ми от летището.

Тестовете за Вит Д може да се правят и по пощата. Изпращат ти всичко необходимо да се боцнеш и до седмица резултатите. За скептичните, правила съм в един ден при личния и такива по пощата, резултатите бяха еднакви.

Ако не са си плащали таксата за обслужване на сметката няма да им отворят нова.

# 223
  • До хладилника, който обичам
Тестовете за Вит Д може да се правят и по пощата.
Интересно, в интернет ли да потърся откъде да си взема?

МГМ, band 2 на NHS включва пломба, преглед, почистване на зъбен камък и е 50 лири. Ако се влоши, обмисли.
Скоро ходих, снимаха ми с рентген няколко зъба също, както и преди пломбата ме нафраска с упойки (много съм доволна, понеже не обичам да ми работят зъбите без упойка, а сега не ми се наложи да си искам дори, с това ме започна).

Още не ми е коледно Crossing Arms може би като украсим къщата, ще помогне.

# 224
  • London
 Джийзъс, МГМ, пломби по NHS струват 30 кинта. Не се излагай!
Не си пили сама зъба!
Купи си една временна пломба и запуши дупката.

Общи условия

Активация на акаунт