"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 38 тема

• 31 191
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
  • Сливен
Тук се мъти нещо-да знаете Rolling Eyes Не е възможно Елиф да не знае каква ще е реакцията на Йомер Naughty
Дали Сами и Елифче не са се договорили,за да изобличат предателя(на Йомер не са казали,защото Сами подозира брат му newsm78) и да му поставят капан Thinking

Детелинко, на същото разстояние съм! Peace  Ха, дано сме прави!

# 496
  • Варна
Момичета, дано да сте прави и зад това решение на Елиф да стои всъщност някакъв капан. И всичко да е съгласувано със Сами. Иначе не намирам никаква логика в действията на Елиф. Обаче подсказката беше, че решението на Елиф ще промени живота им. newsm78 newsm78 Не знам. Не ми остана мозък тая вечер.

Ами нали ако кълбото започне да се разплита животът им ще се промени- и за Йо и за Елиф ще стане трудно да не кажа невъзможно да продължат безметежно да се обичат.

# 497
# 498
Детелинка,Елиф също му е близък човек,може би и най-близкия. newsm78Както и да е,аз намирам тази приумица на СЦ за обидна и нелепа спрямо интелекта и чувствата на Елиф. PeaceДано сте прави и да има някаква основателна причина за това.
Между другото Елифче не носи римската гривна.

# 499

Ели, ами как да не крият от Йо, да не забравяме, че само преди 3 дни беше почти умрял, нима е готов да действа?  newsm78 Трябва му време да се възстанови, пък една раздяла с Елиф, макар и временна ще му дойде добре за това.  Peace

Цвети Hug как ще му дойде добре раздялата с Елиф newsm78

Тя го събуди от комата и го възстанови само за три дни, а сега ако ги разделят,
ще вземе да се влоши здравословно Joy Joy Joy

# 500
  • софия
Здрасти на всички  Hug

Човек да не излезе на непредвиден купон начи..... ooooh! ooooh! ooooh!

ма кво става бе  #Crazy..... Ел е размахала грациозно белите крила??!!  #Crazy е тва , ако бех с вас на онлайна никога немаше да се случи.... егати .. #Crazy ама тя верно ли поиска това от Йомер?? Нейния Йомер???

сега не стсига  че се разсъних, ами и ще пуша по нощите .... ooooh! ooooh!

от всички глупотевини които можеше да направят избрали са най- тъпото....само това не исках тюююо титит да ти ттитит .....псува ли некой  newsm78, а аааа... може и аз дъ съм...сори  Mr. Green

ама чакай бе....лелелеее ми тя само преди няколко серии се отказа от Йо, щото щяла да му попречи на живота и безупречната кариера.... Joy Joy Joy

ех, как ме ядосаха наште две красавици да са живи и здрави.
 то е ясно че всичко ще се  оправи, всички си гледаме сериалчето барабар с купищата му недомислици, ама туй вече на ко прилича питам аз  ooooh! ooooh! ooooh!

аз само ви изчетох де, серията ще я видя направо с превода, ама не вервам да сте сбъркали много тълкуването....

Хрисе  Heart Eyes, Хю не беше ли малко симпатичен бе, като се "препъваше в угризенията си"....

# 501
  • Варна
Бризче,какво има да стига до Чиче-още като освободят Мето,то ще е ясно и без костенури.
А дали ще го освободят?
Ако това е само постановка на Сами може и да го преместят някъде. А чиче ще научи, че Йо се е отказал и може да сгафи с нещо, но преди него, според мен, ще сгафи Хю и кълбото ще започне да се разплита.
Не ми се ще да повярвам, че Елиф ще сгафи, та дори и от любов Naughty
Бризче Hug  харесва ми този вариант. Дано да е постановка, но ако беше така
защо ще крият от Йомер.

Ами защото Йо няма да се повярва, няма да се усъмни нито за миг в брат си, нито пък в приятелите си. Просто се налага и него самия да го подведат.

# 502
  • софия
Детелинка,Елиф също му е близък човек,може би и най-близкия. newsm78Както и да е,аз намирам тази приумица на СЦ за обидна и нелепа спрямо интелекта и чувствата на Елиф. PeaceДано сте прави и да има някаква основателна причина за това.
абсолютно  Peace Peace Peace

каква основателна причина?

# 503
  • Сливен
  Хриси,  Hug благодаря за цветущия ти превод!  На места се смях като луда.    bouquet   bouquet

# 504
Момичета ,ЛЕКА НОЩ!

Благодаря за превода ,коментарите и чудесната компания!
Hug Hug Hug

# 505
  • софия
Скрит текст:
А дали ще го освободят?
Ако това е само постановка на Сами може и да го преместят някъде. А чиче ще научи, че Йо се е отказал и може да сгафи с нещо, но преди него, според мен, ще сгафи Хю и кълбото ще започне да се разплита.
Не ми се ще да повярвам, че Елиф ще сгафи, та дори и от любов Naughty

Ами защото Йо няма да се повярва, няма да се усъмни нито за миг в брат си, нито пък в приятелите си. Просто се налага и него самия да го подведат.

аааа ок, разбрах ви идеята  Peace

Бризче, мацки  Hug оффф, дано сте прави  Hug

п.п. Хрисе, момичета, темата ни е супер, ето изпуснах серията, но почти съм в час като ви изчета....благодаря на всички за коментарите  Heart Eyes Heart Eyes Hug и на Ринка, Мери и Алекс  Heart Eyes Heart Eyes за светкавичния среднощен превод  Hug Hug

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 01:44 от freespirit

# 506

Бризче Hug  харесва ми този вариант. Дано да е постановка, но ако беше така
защо ще крият от Йомер.

[/quote]

Не знам. Дано нещо да са измислили сценаристките, да не е само емоционалното
решение на Елиф и толкова. От страх за любимия да спре толкова важно разследване.
То даже не засяга само нейното семейство, а и живота на невинните деца.

# 507
Лека нощ,момичета!Някакъв горчив вкус остана в мен от тази серия. Sick

# 508
Лека нощ,момичета!Някакъв горчив вкус остана в мен от тази серия. Sick

И аз съм така ooooh!

# 509
  • В Града на Липите
 Хриси,  Hug благодаря за цветущия ти превод!  На места се смях като луда.    bouquet   bouquet

Ааа, за нищо, големи глупости съм писала пак  Joy ходих да си пооправя тук там правописа, че пак съм яла букви за мезе  ooooh!

Цитат
ама туй вече на ко прилича питам аз  ooooh! ooooh! ooooh!

Ами а де, и аз това питам  newsm78 Сега ще търсим логиката Grinning дано я намерим.

п.п. Ще дъвчем една седмица, какъв аджеба ще е грандиозния план на Сами и Ел, евентуално, ако има такъв  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт