"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 38 тема

• 31 144
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • В Града на Липите
Цитат
Според дъщеря ми, решението на Елиф не е повлияно от Сами и няма нищо общо с клопка. Тя се е свързала с него, защото вече е взела това решение и чрез него е искала да изтегли жалбите си (нейната и тази на Нилю). Той се е опитал да ѝ обясни, че това Йомер няма да го приеме, но тя е в паника от преживяното и затова взима това нерационално решение. Не мисли за нищо друго, само за Йомер. За нея най-важното е да го махне от полесражението. Паниката, шокът, който изживява, усилията, които полага да е силна, не ѝ дават на този етап да разсъждава за детайлите. А ултиматумът, който накрая поставя, не е част от решението ѝ, а една спонтанна неадекватна реакция, следствие от безсилието, защото вижда, че той тръгва и че той не приема решението ѝ.

Димони, все едно съм пила кафе с дъщеря ти, и сме стигнали до един и същ извод.  Grinning
Точно така мисля и аз, едно към едно.  Peace

# 571
Момичета,благородно е да търсим оправдание за ултиматума на Елиф,но според мен това си беше погрешна и егоистична постъпка от нейна страна,както и да го въртим,та не знам как ще се излезе от този батак. Peace

# 572
ЕЕЕЕ, изчетох ви най-накрая! Ама бърза съм, де  Laughing

Селфи и Велияна изказаха предположение, че Сами е високопоставения човек, който снася на Чиче. Но Фатих не каза високопоставен, а по-силен май. Аз разбрах, че има повече възможности за действие и реакция на ставащото в управлението. какъвто е Хюсеин - той е в отдела и получава информацията на терен, както се казва. А и е оперативен полицай и реагира веднага. Доколкото Али му е шеф, но не върши работата. Той само връчва заповеди за отстраняване.

От друга страна, Сами е шеф на Финансови престъпления, той се замеси в Организирана престъпност чрез Йомер, който искаше дъвет за прането на пари. А не за убийствата. Според мен, Сами е чист. А и според мен и той е ръководител на отдел, какъвто е Али, но в друго управление. Например, както е тук Икономическа полиция и ГДБОП.
Сега очаквам да ме опровергаят със снимки и субтитри  hahaha Така съм разбрала аз филма.

Също така, смятам, че не Сами е накарал Елиф да си оттегли жалбите с Нилюфер. Тук има някаква уловка. С уговорката, че гледам серията с полвинчат турски и бед превод. Вероятно само те двамата знаят, тъй като Сами търси костенурката. А не може да не знае и Елиф, тъй като тя трябва да оттегли жалбата си. Сега целта е да се намери една костенурка и/или Фатих да се срещне с баща си.

Колкото до бъбрека на Доктор Ивъл, ако не бъркам, човек с 1 бъбрек има риск да мине на хеводиализа, а при нея животът продължава между 3-5г, не повече. Ама не съм медицинско лице, да не се изказвам наизуст. newsm78

Като цяло, епизодът беше интересен, но не ми беше свързан... като на кино.
Чиче оживя, организираха спешно цяла операционна с лампи дори и със свързани уреди за отрицателно време в хола, че и найлони олепиха - само найлоните и товаренето на инвентара ще отнемат полови ден, през който на чичо левия бъбрек ще кърви и го пиши бегал в Ада.

Йомер е прострелян до сърцето, в интензивното е и излиза за 3 дни от болницата, като такова наблюдение продължава през 3-4 дни в интензивния сектор и после около 5-7 дни в болница.... ама не помня и аби колко стоя.
Това с интубационната тръба не го коментирам.
А да не говорим, че Хюсеин не влезе при Йомер и имаха право втори човек да влезе. Чудя си се на майчинския си инстинкт. Ще припадна почти, като ми кажат, че синът ми е прострелян и в същото време ще съм толкова благородна, че да отстъпя възможност да го види брат му или гаджето му, но не и аз... еми, като майка съм егоист. А и доколкото съм разбрала, в Турция на майката се отдава уважение от всички по веригата, тя е след бащата...

Както казах и по-рано италианския на Елиф има нужда от консултанти  hahaha винаги се слага определителен член пред съществителното, а тя милата "аз съм, сеньорина"...

Относно изместването на време-пространствения континуум в сериала, мога уверено да заявя, че бебе ще има и то ще е на Елиф!!!

Ако на Аслъ сега й е дошъл цикъла и за пръв път е прокървила след аборта, то от смъртта на Зеррин е минал само 1 месец или най-много 25-35 дни. А чаената церемония беше предната вечер  Joy Значи, ако Елиф е бременна, то първия месец е нормално да не разбере покрай всичко, което й дойде на главата  Joy
Скрит текст:
Пък повечето бременни прокървяват в дните, когато е трябвало да им дойде цикъл в първия месец на бременността

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 10 нови отговора.

# 573
KAK da niama dopirni totski Naughty
1.i 2mata sa pritsipni..
2.i 2mata davat sebesi za semesvoto si
3.i 2mata umeat da se radvat na malki nesta,,na vseki den...na drebnite raboti

# 574
  • В Града на Липите
1.i 2mata sa pritsipni..

4. Привличането им един към друг е неудържимо.
5. Имат чувство за хумор.
6. Импулсивни и вироглави са.
7. Жертвоготовни са
8. Абе определено са си лика прилика, като две чаши с мастика  Wink

п.п. дива-ойка  Joy  Joy къде ни хвърли на черешата сега с това бебе  Grinning

# 575
  • Разград

# 576

Хриси, ако снимката с бебето е излязла от човек от екипа, а то се видя сценария отгоре, и ако сметките с времето са ми верни, то бебе ще имаме.

Тук обаче няма да се задълбавам в разочарованието си, че Йомер за 1 нощ, и то първата, е стрелял в десятката и не е пазил Елиф  Joy Joy

# 577
1.i 2mata sa pritsipni..

4. Привличането им един към друг е неудържимо.
5. Имат чувство за хумор.
6. Импулсивни и вироглави са.
7. Жертвоготовни са
8. Абе определено са си лика прилика, като две чаши с мастика  Wink

п.п. дива-ойка  Joy  Joy къде ни хвърли на черешата сега с това бебе  Grinning

9. и двамата имат силно развито чувство за справедливост
10. и двамата имат еднакви критерии за добро и лошо
11. и двамата имат еднакви критерии за любовта

Аз лично не оправдавам постъпката на Елиф, но не я определям като егоистична. Тя наистина ми изглежда като акт на безсилие, защото познава Йомер и знае, че той няма да се откаже, в същото време знае вече колко опасен е врагът. Може като си е взимала решението да не е мислила за детайлите, но за Нилюфер няма как да не се е сетила. Вероятно си е казала, че тя ще се опита да пази сестра си от Метин, а и самата Нилюфер вече уж си е направила съответните изводи и няма така лесно да му се поддаде. Тъй че не си представя живота като цветя и рози. Но нейната единствена мотивационна цел е да отстрани Йомер от бойното поле. Ако разглеждаме любовта към един човек, желанието той да бъде жив и здрав като егоизъм, тогава постъпката ѝ е егоистична.
На мен просто и като акт на безсилие тази постъпка не ми харесва.

# 578
....... и на мен епизода ми беше на "парчета"...нещо му липсваше,сигурно плавността ....ама знам ли  newsm78 newsm78 newsm78 Ако е не добре свършена работа ,дано в следващите да ме компенсират ,за вас не зная  Laughing Hug

# 579

Хриси, ако снимката с бебето е излязла от човек от екипа, а то се видя сценария отгоре, и ако сметките с времето са ми верни, то бебе ще имаме.

Тук обаче няма да се задълбавам в разочарованието си, че Йомер за 1 нощ, и то първата, е стрелял в десятката и не е пазил Елиф  Joy Joy
Ами то обикновено първия път не се взимат предпазни мерки. Wink Аз обаче не искам бебе, не и при тези условия. Да вземе да се окаже, че трябва да се съберат заради бебето.  Rolling Eyes Прекалено обикновено би било. Аз по отношение на времето в сериала си мисля, че следват реалното време на заснимане. Дрехите си го показват.

# 580
  • В Града на Липите
....... и на мен епизода ми беше на "парчета"...нещо му липсваше,сигурно плавността ....ама знам ли  newsm78 newsm78 newsm78 Ако е не добре свършена работа ,дано в следващите да ме компенсират ,за вас не зная  Laughing Hug

Аз докато не я видя цялата в превод, не мога да преценя нищо.
Често пъти ми се струва едно, то се оказва съвсем друго  Grinning

# 581

Аз докато не я видя цялата в превод, не мога да преценя нищо.
Често пъти ми се струва едно, то се оказва съвсем друго  Grinning

На това се надявам и аз още от снощи и го споделих...Дано!!!

# 582
На мен точно тази серия не ми беше на парчета. Имаше други такива. Но епизодът беше пълен с абсурди. Особено от медицинска гледна точка. Излишно е обаче да се спирам на тях. Отдавна гледам само рамката, замисъла, а останалото го забелязвам и подминавам. Но недомислици се срещат не само в турските сериали, има ги навсякъде .

# 583
  • Разград

# 584

Ами то обикновено първия път не се взимат предпазни мерки. Wink Аз обаче не искам бебе, не и при тези условия. Да вземе да се окаже, че трябва да се съберат заради бебето.  Rolling Eyes Прекалено обикновено би било. Аз по отношение на времето в сериала си мисля, че следват реалното време на заснимане. Дрехите си го показват.

Аааа, те вече се уточниха, че се обичат, допризнаха си с тръби в устата. Стана ясно, че са се правили на инати и на няколко пъти са се разминавали... Вече може да усложним пейзажа и с отвличане на бебета  Joy

Общи условия

Активация на акаунт