"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 38 тема

• 30 917
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Нианта  Hug пиши, пиши... имаш да наваксваш  Grinning
Веднага, няма да чакам повторна покана Grinning  Hug Hug

Добре де, могат ли да застанат лице в лице без да се избият от сега нататък?  Thinking Чиче ще се прави, че не е разбрал опита за убийство на Хю? Или Хю ще се прави, че не се опитал да убие чиче?
Може пък сега Хю да си помисли, че е дошъл момента да се откопчи от Таяр. Да, той има компромати срещу него, но и Хю има компромати срещу Таяр. Това ще им носи някаква сигурност за собствените им кожи, но всячески ще се опитват да се елиминират един друг.

Момичета, забравих да ви кажа най-важното  ooooh!. Най-важното е, че имам нова любима сцена, която отива директно в "Любими". Сигурно я гледах един милион пъти, даже най-вероятно съм я изтъркала вече от гледане, да ме прощавате  Grinning Това е сцената, в ноща - Елифче проверява дали диша ком'саря, а той се прави на заспал и му е толкова хубаво, че ще се пръсне от кеф. После я хваща за ръката... Оххххх! Мога да напиша дисертация за тази сцена  Crazy Crazy Crazy

sabina_k,
Цитат
"Ох, разсипах сол - на кавга е!". Мъжът й отговаря:"Е, не се притеснявай, може този път да ни се размине." Но тя го репликира:"А, не! Тъкмо ми се е насъбрало!" Laughing
   Joy
За Метин и аз искам да не се вързва на внезапно прииждащите бащински пориви на Таяр, обаче залагам, че любопитството му ще надделее!

Линка, на мен не можаха да ми потънат гемиите след последната серия, защото съм прясна, прясна от преговор. Комисаря такава жена не е виждал и е лудо, непоправимо влюбен в нея!Първата му лампичка в тази посока светна, когато тя му препречи пътя с колата /една от снимките в поста ти е от тогава/, после вече, той нямаше никакъв шанс - бавно и методично потъваше в нея!
Елифче, на гроба на баща си /14 с./ каза, че за първи път се е влюбила лудо!
Амчи, те са неспасяем случай! И двамата! Това не е любов каква да е! Това е онази лудата любов, дето те хваща за гърлото, свива ти стомаха, подкосява ти краката, и през цялото време усещаш другия като себе си, може цялата вселена да се пльоснала между вас, но вие си се усещате като един до друг. Каквото и да става от тук нататък, каквото и да казват или правят сърцата им ще ги теглят един към друг! Хич не се притеснявам!

Аз даже имам предположение какво ще се случи на финала, обаче айде да не прекалявам днес, ще го драсна някой друг път  Hug Hug Hug

# 691
   нианта, Hug такова красиво описване на влюбени не съм чела и от екипа на Нора Робъртс,(то пък аз като съм я чела Outta Joint) newsm51

https://v.cdn.vine.co/r/videos/25125A9FBD1144976255813414912_32d04ea4220.0.1.14647936148003019713.mp4?versionId=3yEUB_.CBCoWDEDU4LV0LLi2aqxvI_Kj - това може да ти мига цял ден. Laughing

# 692
  • Разград

# 693
  • Разград

Последна редакция: пт, 14 ное 2014, 12:39 от vania_e

# 694
  Велижана, те псувните ги заглушават, раните с кръв ги замътняват, а пък в други сериали и чашите с алкохол(в които няма и грам реклама) са замътнени. ooooh! Техните политици са по-лицемерни и от нашите. Laughing

Хриси,, за Мелике съм съгласна, но мисля, че мама Елван би завила и двамцата. Wink

Коментар от типа "минавам за малко набързо":

С какви гривни е тук Елиф? Нали едната я взе Демет, а тя свали 2 кожени в кухнята  newsm78

# 695
"Кадрото" може да е от преди да ги свали... newsm78 newsm78 Ама и Демет си я бива ,нема лабаво...

# 696
"Кадрото" може да е от преди да ги свали... newsm78 newsm78 Ама и Демет си я бива ,нема лабаво...

Мне, те готвиха супи и пилаф за вечерята и после изпоналягаха... Има нещо тук  newsm78
Деметка е на тати момичето, бееееееееееее

# 697
  Велижана, те псувните ги заглушават, раните с кръв ги замътняват, а пък в други сериали и чашите с алкохол(в които няма и грам реклама) са замътнени. ooooh! Техните политици са по-лицемерни и от нашите. Laughing

Хриси,, за Мелике съм съгласна, но мисля, че мама Елван би завила и двамцата. Wink

С какви гривни е тук Елиф? Нали едната я взе Демет, а тя свали 2 кожени в кухнята  newsm78

Май са три!

# 698

Това е дясната ръка. Тя свали от лявата тези, които Линка е сложила. Но още преди лягането ми се видя някъде, че след свалянето има и на лявата ръка. Но подминавам, защото снимат експресно.

# 699

Не знам кога ги е сваляла и кога са ги снимали, но искам такива гривни и аааааааааааааааааз!

# 700
  • Once there was a Hushpuppy...
ЕЕ,Туба е с невероятно сетче на наградите. Влюбих се, а как й стои само!Статуетка, нежна и красива.
Страхотна е просто, нямам думи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Гърба е един път!
Прави ми впечатлание и горната тюлената част, няма подгъв ....Това сякаш е много модерно, видях Дж.Анистън с пола без подгъв Peace

Дали има някой да ни преведе текста в жълто, моля Praynig Praynig Praynig
Много ще съм благодарна   bouquet

# 701
Здравейте елмазчета!  Hug
Наистина сценаристките постигат целта си - оживените дискусии не стихнат и вълненията са на MAX!
 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3525 smile3525

Приятен петъчен следобед!  Hug

# 702
  • В Града на Липите
Не знам кога ги е сваляла и кога са ги снимали, но искам такива гривни и аааааааааааааааааз!

Ми разшетай се из някой МОЛ  Joy аз вече имам поне 5 гривни+ верига и 3 шепи пръстени  Joy

Абе няма ли да ни пускат кахърния трей  newsm78 Тия хора направо ни държат на диета  ooooh!

# 703
Тцъ! Вериги си имам от преди Елифче. Искам от тежи кожените!  Heart Eyes  coolcool

# 704
... аз вече имам поне 5 гривни+ верига и 3 шепи пръстени  Joy
Имаш, щото си връзкарка при Димони  Mr. Green    Hug Joy  Пък Селфи и останалите, нас кучета ни яли  Mr. Green Тобеее, тобеее!!! Ей сега ще заподскачам като Фатма в болницата  Grinning

sabina_k, благодарско за откъса
Скрит текст:
Може ли да стане по-дълъг до там където Йо я хваща за ръката?

Последна редакция: пт, 14 ное 2014, 13:11 от нианта

Общи условия

Активация на акаунт