Добре де, могат ли да застанат лице в лице без да се избият от сега нататък?

Може пък сега Хю да си помисли, че е дошъл момента да се откопчи от Таяр. Да, той има компромати срещу него, но и Хю има компромати срещу Таяр. Това ще им носи някаква сигурност за собствените им кожи, но всячески ще се опитват да се елиминират един друг.
Момичета, забравих да ви кажа най-важното

sabina_k,

За Метин и аз искам да не се вързва на внезапно прииждащите бащински пориви на Таяр, обаче залагам, че любопитството му ще надделее!
Линка, на мен не можаха да ми потънат гемиите след последната серия, защото съм прясна, прясна от преговор. Комисаря такава жена не е виждал и е лудо, непоправимо влюбен в нея!Първата му лампичка в тази посока светна, когато тя му препречи пътя с колата /една от снимките в поста ти е от тогава/, после вече, той нямаше никакъв шанс - бавно и методично потъваше в нея!
Елифче, на гроба на баща си /14 с./ каза, че за първи път се е влюбила лудо!
Амчи, те са неспасяем случай! И двамата! Това не е любов каква да е! Това е онази лудата любов, дето те хваща за гърлото, свива ти стомаха, подкосява ти краката, и през цялото време усещаш другия като себе си, може цялата вселена да се пльоснала между вас, но вие си се усещате като един до друг. Каквото и да става от тук нататък, каквото и да казват или правят сърцата им ще ги теглят един към друг! Хич не се притеснявам!
Аз даже имам предположение какво ще се случи на финала, обаче айде да не прекалявам днес, ще го драсна някой друг път