Отговори
# 720
# 721
  • в подножието на планината

Профи, Hug благодаря! Да попитам още нещо - Как да коригирам страницата подписите се виждат на половината страница, всичко е огромно?... ooooh! От вчера прекараха нет по групите и сега не мога се оправя... ooooh!

# 722
  • У Диспансера ...♥♥♥
Звезде, тя Проф ти е отговорила .
А за коригирането пак тя да каже, че аз изобщо не помня как ги настройвах, а иначе Киарче, да и рекламите преди клип в тубата маха  Peace

# 723
Оставете къде се натоварих като магаре, па и дъжд ме валя  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 724
Оставете къде се натоварих като магаре, па и дъжд ме валя  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
  spoko spoko spoko spoko spoko

# 725
абе нещо става с адблока ми половината неща ги скрива ,а има и такива дет не са скрити и ме дразнят  #2gunfire кво да правя кат отворя страници и изкачат  ooooh!

# 726
  • в подножието на планината

Оф, много ми е дразнеща тая страница такава огромна... ooooh!

# 727
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Еееее, няма да мога да огрея с технически съпорт навсякъде. Laughing

Илде, подписите не можеш да ги промениш. Можеш само да ги скриеш от профила си - "Настройки на изгледа".
Скрит текст:
Пак там, ако си включиш "Показване на големи аватари" ще можеш да ги "избуташ" надолу. По-добрият вариант е да си направиш изгледа, като моя - чист и максимално близък до старата версия -

Но за целта ще трябва да кача в докса файлчето с указания къде какво трябва да направиш за да разкараш цялата цигания и шарения от екрана, както и допълнително да ти напиша някои неща, което сега няма как да стане, че трябва да излизам. Може после, ако се прибера преди 5, или евентуално утре. Peace
За да намалиш цялата страница, която виждаш натисни 1-2 пъти контрол и минус. После от синьото бутонче Още, намиращо се някъде около заглавието на темата горе, или най-долу под последния пост, си увеличи (вдигни) големината на шрифта, така че да четеш буквите нормално.

Миленче, не знам какъв ти е точно проблема. По принцип трябва в Адблока да забраниш достъпа на пристигащи картинки от определени адреси. Това е най-общо казано с прости думи. Peace

# 728
Проф,как се прави това я дай разяснение  newsm78

# 729
Купих си студен чай сан бенедето праскова и мирише на котешка урина..  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Бях забравила този факт докато си го взимах  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 730
Здрасти ви Hug Hug Hug

Аз само рекламите съм махнала Peace иначе съм си у лево Mr. Green

Тая па Тера Heart Eyes само мучи ooooh! бана не ма  ooooh!

# 731
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Миленка,
Скрит текст:
С десен бутон върху картинката, която е изскочила. В менюто, което се отваря най-долу пише "Адблок плюс:блокирана картина ..." . Натискаш го и се отваря ново прозорче, в което по подразбиране са ти чекнати необходимите неща. Трябва само да натиснеш най-долу бутончето "Добави филтър" и готово. Не забравяй да си рефрешнеш отворения сайт, дето си четеш! Разбира се можеш да чекнеш други неща, така че още по  да спреш нахално заливащите те картинки, идващи от този адрес, но това е висш пилотаж, който не е за теб. Дори аз не се наемам точно да го правя, защото не знам като оправя едно, дали няма да разваля друго.  Peace

# 732

Тая па Тера Heart Eyes само мучи ooooh! бана не ма  ooooh!
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes бана не, че сана не  Mr. Green

# 733
я, задръжте малко, че требва да направя темата  Joy Joy Joy
Само да направим  комикси , че нема. Не сте пращали нищо, освен шапката  Heart Eyes

# 734
В Стрелата много станаха с лъкове и стрели ся че и женска ще има че и Купидон направо ми стават много.

Общи условия

Активация на акаунт