ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - ФИНАЛЪТ - 11

• 31 504
  • 807
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Като им гледам избраните моменти направо ми се дорева Crazy Wink Joy и се чудя, другите работи сънувала ли съм ги  Simple Smile

# 541
Как можаха да съсипят толкова интересен сезон точно на края?
Хубава работа, ама ...

# 542
# 543
Aз стрaдaм жестоко, чaк космИте си скубя от мъкa, те ми се смеят. Егaти приятелките. Ще ви номинирaм!
Не обичaм дa гледaм кaк хорaтa се излaгaт, особено хорa, които хaресвaм. Товa изпълнение, тaзи песен, този текст, кaкто и тaзи дуетнa половинкa не сa жa Дaнчето. Не и тaкaвa, кaквaто беше в моите очи.
Уф, дa се свършвa вече. Дa му връчвaт тaм нa Влaди хигиенните мaтериaли от Рефaн и дa гAси токa.

# 544
Добре, че не я изпусна.

# 545
  • София
Щели да възпитават детето си, като му дават добър пример. Още утре ще почнат всичко отначало, алкохол и скандали.

# 546
# 547
А песента на фона беше "Skinny Love" и става въпрос за болна, изкривена и невъзможна "любов".  

# 548
  • София
....нa песентa нa Дaнчето реших че aко ще се мъчa, поне дa не безцелно /.
Това не беше песен. Това беше тъпня, без мелодия и смислен текст.
Данчето нещо се страхува да пее на живо. и аз предполагам защо. Винаги съм си мислела, че тя пее фалшиво, затова пее вече само рядко познати песни, че да не си личи.
Тя и Лили Иванова не пее вече на живо! На 70 и кусур години си мисля, че е нормално!
Не съм я гледала на живо преди, а и не съм и обръщала внимание като по- млада!
Плацебо7,   #Crazy #Crazy
Не подозирах, че плацебото нанася такива вреди на слуха......  ooooh! ooooh! #Crazy

# 549
Жени сякаш се срамува от Тачо, или греша?

# 550
Подайте кърпичките, че моите свършиха. Истинската любов!! Няма такова семейство... буквално.

Заповядай Неко, ти имаш сърце!

# 551
  • SF
Благодаря ви за тези мнения! Слухът ми все пак си е наред.
Отменям часа при УНГ за утре!!!!

# 552
ох клипа на Жени и Тачо като го гледа човек ще каже, че Брулени хълмове гледа. То страсти, то любов.. никакви простотии, никаква средностическа история:-)))

Simple Smile)))))
С глaс / и през сълзи, де / се хиля.

# 553
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Каква любов...  Weary, прегърнати...  newsm45

Удариха ме в емоциите, мани...  Mr. Green

Подайте кърпичките, че моите свършиха. Истинската любов!! Няма такова семейство... буквално.

Каква целувка!  Crazy Спираща дъха...  Joy Бат Георги, задушавам са!  Mr. Green

# 554
  • София
Aз стрaдaм жестоко, чaк космИте си скубя от мъкa, те ми се смеят. Егaти приятелките. Ще ви номинирaм!
Не обичaм дa гледaм кaк хорaтa се излaгaт, особено хорa, които хaресвaм. Товa изпълнение, тaзи песен, този текст, кaкто и тaзи дуетнa половинкa не сa жa Дaнчето. Не и тaкaвa, кaквaто беше в моите очи.
Уф, дa се свършвa вече. Дa му връчвaт тaм нa Влaди хигиенните мaтериaли от Рефaн и дa гAси токa.

Като каза това и се сетих - Кучкова - кифла, кифла, ама не пропусна да  си изкара един рекламен договор.....  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт