ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - ФИНАЛЪТ - 11

• 30 637
  • 807
  •   1
Отговори
# 705
Скрит текст:
Колко много писах и сайта реши да крашне.  #2gunfire
...

Връщаш се назад с опцията от браузъра ти и си копираш мнението. После го постваш отново.

bouquet
Пробвах, не стана. Поне като го бях писала два пъти, правилния член да бях сложила, ама..'айде.

Esme, една колежка работи в модна агенция, задължена е да ходи на партита на Визаж и подобни, Жени и Тачо са си същите навън, а и по-зле. Много по-зле. Въобще не е тръгнала да се оправя, за нея път назад към нормалното, вече няма.

# 706
  • София
Искаш да кажеш, че се карат и по партитата ли? Не ги притеснява, че не са си вкъщи?

# 707
Той сайта си забива супер често, затова съм си създал практика винаги да удрям един контрол плюс це преди да натисна бутона публикувай.

Иначе по въпроса за това, което пишете, кой бил излязъл чист/мръсен, ще кажа само - всяко чудо за три дни.

# 708
Искаш да кажеш, че се карат и по партитата ли? Не ги притеснява, че не са си вкъщи?
Тя на Жени никъде не й е проблем да крещи.

# 709

Ъъъъм, че те го правиха пред цяла БГ, какво е едно парти в сравнение с това.  Rolling Eyes

# 710
А снощи кога успя да се напие толкова Тачо?
Толкова грубо прозвуча изказването му да се сравнява Данчето Христова с Кучкова...
Жени се държеше за главата май

# 711
  • Испания
Толкова грубо прозвуча изказването му да се сравнява Данчето Христова с Кучкова...

Много беше мотан.

Не, той каза друго. Каза, че не може да се сравнява Данчето Христова с Кучкова.   Peace

# 712

Ъъъъм, че те го правиха пред цяла БГ, какво е едно парти в сравнение с това.  Rolling Eyes

В Къщата, ако се чувстваш като във вас си, като нищо да забравяш за камерите.
Но, да, пред телевизорите са правят на нищо, какво остава на частни партита.
И да, карат се, напиват се до припадък, събличат се. Там са си заобиколени от себеподобни, няма какво да се притесняват и става страшно. Моята колежка каза, че се е снимала отпред, че е нужно и след това е избягала с 200. Ама ще спра дотук, че все пак не съм аз тази, която ги е видяла и не мога да говоря повече, не е редно.

# 713
Именно де, а Кучкова беше до него...много обидно за нея ми прозвуча  Peace

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4433499

Пуснали им мача с Кличко, нали беше по Нова, а защо не им пуснаха Евровизия? Ей, голяма работа конкуренцията на медиите

# 714
  • Испания
Именно де, а Кучкова беше до него...много обидно за нея ми прозвуча  Peace

...

Ааа, не съм те разбрала.  Peace Мислех, че имаш предвид, че той е сравнил едната с другата.

Искаше да каже, че не може да се сравнява такъв човек като Данчето /с изградена кариера/ и сега прохождащата /неизвестно в какво  Joy/ Кучкова. Ама така го замота, че...

# 715

Много беше мотан.

Не, той каза друго. Каза, че не може да се сравнява Данчето Христова с Кучкова.   Peace

В други ситуации, според мен, направо е чисто неуважение да се сравняват.
Обаче докато и двете са в ВБ, напълно нормално е да се сравняват действията им в тази игра.
В първата Къртица Жени разрева Любо, след като повтори 800 пъти кой известен какво е направил, а как той нищо не е постигнал и като цяло, разбирате ли, е едно голямо нищо. Може и така да е.
Е, да, де, ама сега и двамата сме в едно шоу, на едно място, на едно ниво. Кой какво е постигнал и какъв е навън, е нещо, което е ирелевантно за играта.

# 716
Точно така, в различни ситуации, различно сравнение. Проблема на някои е, че Тачо грубо се изказа, нищо ново за него. Новото е, че банковата му сметка е набъбнала от снощи.

# 717
  • Испания
... Новото е, че банковата му сметка е набъбнала от снощи.

Тц. Неговата - не, на жена му.  Naughty

Халал да са им парите! Цяла България ги видя какво представляват.  Sick

# 718
Не 3нам що, ама цялото поведение на Влади, ми се стори театро....
Уж страда, ама нещо не му вярвам....
Имам чувството, че влв3е да припомни 3а себе си, да и3играе нещастието си, барем някоя добра богата душица му удари една финансова инжекция.
От ви3итките на всички снощи, неговата беше най-бе3интересна. На Кучкова видеото беше по -интригуващо.
Ииииии пак видяхме, че тия хора пре3 повечето време са се 3абавлявали, ама що ли трябваше да ни го покажат..... ooooh!

# 719
Не 3нам що, ама цялото поведение на Влади, ми се стори театро....
Уж страда, ама нещо не му вярвам....
Имам чувството, че влв3е да припомни 3а себе си, да и3играе нещастието си, барем някоя добра богата душица му удари една финансова инжекция.
От ви3итките на всички снощи, неговата беше най-бе3интересна. На Кучкова видеото беше по -интригуващо.
Ииииии пак видяхме, че тия хора пре3 повечето време са се абавлявали, ама що ли трябваше да ни го покажат..... ooooh!

Абсолютно моите разсъждения снощи- голям купон е било, как ми се щеше да видим него, да се разтоварим малко с тях, а то...викове, скандали, обиди....Обаче жълтите вестници не познаха победителя май, четох за Жени и за Данчето.
И мен Влади въобще не спечели или докосна, права беше Илияна снощи- той е артист, играе

Общи условия

Активация на акаунт