Професионални серии за коса - тема 71

• 59 672
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Лу, благодаря... Аз още се колебая дали да взема цялата серия на Дисциплин или само маската... Имам голяма разфасофка на Денсифик шампоан и маска, но понеже много ми изсушават ги ползвам по отделно.  И си мисля дали да не взема само маската на Дисциплин и да я ползвам с шампоана на Денсифик...много хвалената комбинация... Страхувам се да не ми омазнява цялата серия Дисциплин...
Моята коса напоследък е също много суха в краищата и се заплита по-лесно от преди.. Явно трябва да минавам на по-силна хидратация, но как ще го докарвам с обема....  Mr. Green Това е върпоса..

# 586
Magnolia, изпробва ли термичния лосион на Чи?
Объркаха ми се сметките за един подарък, няма наличен никъде термичния на Лореал от лис серията и минах на вариант Чи. Чудя се между http://arlen.bg/product/1384/zashtiten-termichen-losion-s-hidrol … otect-177-ml.html и http://arlen.bg/product/1442/krem-za-izpravyane-i-priglazhdane-n … guard-251-ml.html
Ако някой има отзиви от двата, ще съм благодарна   bouquet

# 587
  • Belgium
lunna pateka, аз на твое място щях да си купя само маска Дисциплин  Peace

В крайна сметка обема можеш да постигнеш и пяната за коса и правилно сушене  Laughing

# 588
  • София
Снощи си направих една Напуро-Стемоксидинена комбинация.
Сложих си от шампоана против косопад за мазна коса докато сготвя.  Joy
След това се измих с Денсифик.
Като излязох от банята сложих половин ампула от дълбокопочистващата терапия на Напура. Ама много ми е силна миризмата  ooooh! и още я долавям даже.
Малко Л2, и пак намотах хавлия на главата.
Следо това от серума за гъстота Сериоксил и малко от термозащитното желе на Лореал.
Мислех, че серума на Лореал, който ухае разкошно, се тушира малко ампулата на Напура, но не.

# 589
Мацата, доволна ли си от желето на Лореал? Фиксацията силна ли му е?

# 590
  • София
aDaMaNt

Още не съм успяла да пробвам термичния лосион на Чи и не мога да споделя отзиви. Последните пъти се къпя късно и си лягам с мокра коса и не съм слагала термозащита. Иначе термо крема на Митик Оил с черен кимион е много добър. Него доста съм го ползвала и мога да дам мнение.

....................
lunna pateka

Вземи първо само маската, щом имаш толкова много от шампоана Денсифик - идеална комбинация са двете. Иначе на мен не ми утежнява цялата серия Дисциплин - ползвам шампоан без сулфати, маска и термо крем от серията. Косата се подрежда много добре, имам обем, макар и не като след Денсифик и не ми се омазнява по-бързо от обикновено.

......................
tsveti4kaaa

Аз имам цялата налична серия на Денсифик.  В един ден така я наденсифичих  Joy че бях като фолк дива с обемна и гъста коса /без екстеншъни  hahaha/ Измих се с шампоан Денсифик, после сложих концентрат Денсифик заедно с бустер Денсифик - постоях 30-40 минути, после маска Денсифик.  Като излязох от банята сложих ампула за възстановяване на фоликулите на Денсифик в корените, а по дължините пяната за плътност Денсифик. 
Ако искаш по-гладки краища Слагай нещо след маската за краища - крем, олио, серум за приглаждане

delqna

Разликата между двата шампоана е, че единия е без сулфати.

.............................

Letsgo

Уплътняване визуално се усеща от SE SERIOXYL,  но аз ползвам както уплътняващата грижа, която е на мястото на балсам, така и серум за уплътняване после. Ползвала съм го до днес може би 4-5 пъти и с натрупването ефекта е по-голям, но е рано още за някакви категорични твърдения. Освен това имай предвид, че аз съм не просто с омбре, а със направо съсипана коса в тази част /заради фризьора и това, че ме държа повече от час с обезцветител  #2gunfire/.

........................

Илли много благодаря за отзива  Hug

# 591
Момичета, благодаря. Вече съм оформила пред коледната си поръчка - голяма маска Дисциплин (ще я ползвам и на дъщерята, че е малка ама много й се заплита косата), серията REDKEN extrem (с балсама), лилавата топка.  Иска ми се и някакъв финиш -колебая се за L2 или митичното олио... newsm78
Нещо не случвам на финиши... Имам АgHogee Provitamin conditioner,  Alfaparf split ends recovery fluid, бамбуковия спрей на Alfaparf и няколко непрофесионални, но никакъв ефект против изсушаване на краищата... Sick Сега ще купувам друг и искам да ми хареса най-накрая... Дайте идея, моля.. Praynig

# 592
Здравейте, въпроса ми не е за тази тема, но се надявам някой с подобен проблем да отговори. Направих алергия към боя за коса, в лека форма е, но все пак се е отключила. В търсене съм на боя за коса без PPD, и попаднах на тази http://www.zlatnaribka.com/?route=articles/article&article_id=86 , някой с такава алергия ползвал и е боята и наистина ли в нея няма тази съставка?

# 593
  • София
Мацата, доволна ли си от желето на Лореал? Фиксацията силна ли му е?

Много пъти съм писала колко много ми допада. Дори повече от Цимент Термик на Керастаз.
Желето го дават, че е с 3-та степен на фиксация, но аз лично не го усещам силно фиксиращо, в смисъл като лак, да не може да се разреши косата лесно след него. Запазва косата ми изправена, въпреки влагата, и стои една идея по-твърда. Докато Цимент Термик например ми я прави много мека, и като съм си изправила косата и ползвам него, тъй като спя вързана на висока опашка, на сутринта като пусна косата и ластика се е отбелязал и трябват повече движения със сешоара и четката, за да я въведа в приличен вид. Докато с желето на Лореал не се деформира така лесно.
На ръцете се усеща по-лепкаво, по-скоро като гел. Но след това косата ми не е заплетена и в този случай консистенцията не е проблемна изобщо.

Дано и DELI да се включи, тогава и двете го бяхме взели, но тя го пусна в размените нейното, и ще ми е интересно да прочета дали не й е харесало или просто й е бил излишен продукт.

# 594
МЕрси   bouquet Звучи добре Simple Smile На мен ми трябва за подарък, но ще ида днес до Рибката и ще видя какво ще харесам. Не ще не съм изпробвала и аз 100 неща, ама нали е за съквартирантката ми искам да и взема нещо дето не сме пробвали и двете  Mr. Green
Магнолия, мерси и на теб. Имам го и аз Митика, със смесени чувства съм към него, но май по-скоро ми харесва последно време  Simple Smile

# 595
  • в матрицата
Влизам да изкажа разочарованието си от 2те стъпки протеинова терапия на Афоджи. Изобщо не ми подейства добре, едно време като си правех маски с хума, ефекта беше същия. Вчера си направих терапията, изсуших се, горе долу добре, макар и на допир косата да беше странна. Чудех се на какво ми напомня този допир - е днес като се събудих и се видях, веднага се сетих -хумааа. Явно този протеин не е за моята изрусено-боядисвана главица. Взех и 2минутния реконструктор с кератин на Афоджи на черни петък, ама се чудя дали има смисъл да го пробвам  newsm78, след този опит с протеина,  как мислите?

# 596
Suzza, сложи ли хидратираща маска след като изми протеина? Каква използва? Може от там да идва проблемът. 2 минутния няма нищо общо с протеина в две стъпки, първото си е балансирана маска, нищо повече.

# 597
Вече са пуснали маската на Алтернас хайвер  в Арлен. Цената и е колкото в Енцо- 177гр. за 89.90  Peace
Има и шампоани.

Събирам мнения за хайверната серия Simple Smile

# 598
  • в матрицата
Suzza, сложи ли хидратираща маска след като изми протеина? Каква използва? Може от там да идва проблемът. 2 минутния няма нищо общо с протеина в две стъпки, първото си е балансирана маска, нищо повече.
______Freya_______ , аз използвах протеин 2 стъпки , които са в едни пакетчета. Измих косата с Агоджи за изтощена коса - както пишешеш на упътването, наннесох протеина, суших със сешоар, измих пак и нанесох маската от другото пакетче. Посоях около 5 мин ( пишеше 2), изплакнах.
Ще го пробвам и кератина, без това се заредих с шампоан и балсам на Афоджи, но нещо не съм много вдъхновена.

# 599
  • Бургас / София
Маската хайвер е чудесна, а в комбинация с Денсифик, супер . На мен не ми действа хидратиращо, а уплътняващо, но много ми идва като цена 90 лева маската с код по миналият ден беше 30 пауда, а сега цените са завишени . Шампоанът е също много добър, ниакво утежняване, косата е плътна и с обем. Сигурно защото серията се води протеинова. Сега смятах шампоанът  е изгоден да се вземи от сайта  Peace

Общи условия

Активация на акаунт