Професионални серии за коса - тема 71

• 59 647
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Относно продуктите на Макадамия и по специално балсама за коса и спрея, истина ли е това което пише в ЗР като описание, че са особено подходящи за фини коси и че хидратират добре без да утежняват? Някой ползвал ако може да каже и благодаря Hug че вече ме сърбят ръцете за една поръчка  Mr. Green
ПП: или пък да препоръчате други леки хидратанти  Whistling

Аз използвам маската и шампоана от около половин година и мога да кажа, че това съвсем не  е най-тежко хидратиращата серия, която съм използвала. Моята коса е с тънък косъм, но не е изтощена и тези продукти ми се отразяват много добре.

# 661
Относно продуктите на Макадамия и по специално балсама за коса и спрея, истина ли е това което пише в ЗР като описание, че са особено подходящи за фини коси и че хидратират добре без да утежняват? Някой ползвал ако може да каже и благодаря Hug че вече ме сърбят ръцете за една поръчка  Mr. Green
ПП: или пък да препоръчате други леки хидратанти  Whistling

Аз използвам маската и шампоана от около половин година и мога да кажа, че това съвсем не  е най-тежко хидратиращата серия, която съм използвала. Моята коса е с тънък косъм, но не е изтощена и тези продукти ми се отразяват много добре.
Така както го описваш звучат идеални за мен, благодаря ти за пореден път  Laughing Hug

# 662
  • Бургас
Момичета и аз искам да се възползвам от намалението в Лф но слагам в кошницата травъл чантичките на алтерна и ми казва че не могат да доставят този артикул до зададения адрес вие английски адрес за доставка ли ползвате

Peace

Последна редакция: нд, 07 дек 2014, 20:43 от gicka

# 663
Не знам да ли ми е за тук молбата, но не намерих по подходяща тема. Имам нужда да си сменя  четките за сешоар (дебела и средна), до сега попадам все на боклуци. Моля ви ориентирайте ме в марки и видове, от къде си ги купувате от ЛФ или ФЮ или български сайтове. Предполагам че информацията е обширна, но и на малко инфо пак ще съм благодарна.

# 664
  • Бургас / София
На Лейбъл М четките са хубави и обсъждани, за сешоар. Предлагат се в ензо и рибката  Peace

# 665
Тази вечер за първи път си тествах шампоана на Напура за растеж на косата. Ами ако всичките им продукти са такива съм очарована - страшно лесно се нанася, макар за първи път да слагам така шампоан на суха коса; много хубава пяна стана под душа, а косата измива много нежно, без да заплита, и сега имам много хубав обем! Дано и в дългосрочен план е ефективен Praynig

# 666
Имам код за 30% в ЛФ.Намаля  и по-скъпите марки като Алтерна, Шу и Керастаз.Видях, че са пуснали и Алтерна Тен.

Ако някой го иска, да ми пише.Предполагам, че ще сработи и с друг акаунт.Аз няма да го ползвам.

ПП: дадох го, дано да сработи  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 08 дек 2014, 10:35 от martinidan

# 667
еликсир, аз съм ползвала Инициалист на Керастаз, много приятен серум, но лично аз не видях особен ефект от него, за разлика от много момичета, пишещи тук Peace
Използвам и Денсифик серията, доволна съм, макар при постоянна употреба да наблюдавам пресушаване на краищата Confused дава доволен обем и уплътняване; в темата също така многократно е коментирано и като цяло отзивите са преобладаващо положителни Peace

Много ти благодаря!  bouquet

# 668
  • София
Момичета и аз искам да се възползвам от намалението в Лф но слагам в кошницата травъл чантичките на алтерна и ми казва че не могат да доставят този артикул до зададения адрес вие английски адрес за доставка ли ползвате

Peace

Аз си взех чантичките на Алтерна за блясък, доставят ги само до Английски адрес.

Последна редакция: пн, 08 дек 2014, 11:27 от nad_tab

# 669
Момичета, моля за съвет  Praynig
Искам да помогна на приятелка в избора на продукти. Косата й е бързо омазняваща се (мие я всеки ден), тънка и доста фина, сухи дължини, боядисвана. Ако може да ми предложите по-бюджетен вариант. Благодаря   bouquet

При мен нищо ново - ползвам си Напура, редувам възстановяваща и подхранваща серия. Включих и шампоан за косопад. Определено има ефект и съм доволна  Heart Eyes

# 670
Новите стилизанти на Макадамия вече налични в Рибата - http://www.zlatnaribka.com/macadamia-natural-oil/stilizirane-oformyane-i-zashtita

# 671
  • София
Момичета, моля за съвет  Praynig
Искам да помогна на приятелка в избора на продукти. Косата й е бързо омазняваща се (мие я всеки ден), тънка и доста фина, сухи дължини, боядисвана. Ако може да ми предложите по-бюджетен вариант. Благодаря   bouquet

При мен нищо ново - ползвам си Напура, редувам възстановяваща и подхранваща серия. Включих и шампоан за косопад. Определено има ефект и съм доволна  Heart Eyes

Аз съм с такава коса, тънка, с бързоомазняващи се корени, мия я всеки ден. До сега не съм намерила продукт, който да регулира омазняването, даже напротив - всеки опит да повлияя този процес, завършва още по-трагично. Косата ми се омазнява буквално за 20-24ч в корена.
Предполагам има значение дали тази сутиация е възникнала в следствие на нещо или си е особеност на самия организъм. При мен е така от ранна тийн възраст и единственото решение е всекидневното миене.

От няколко месеца следя темата и се ориентирам в продуктите все още. За това време натрупах доста неща, но за сега не съм открила "моята" грижа.
"запис" с други думи  Mr. Green

# 672
Някой ползва ли вече новите термици на Керастаз и забелязвате ли това гланциране, за което се говори?

# 673
  • Belgium

Аз съм с такава коса, тънка, с бързоомазняващи се корени, мия я всеки ден. До сега не съм намерила продукт, който да регулира омазняването, даже напротив - всеки опит да повлияя този процес, завършва още по-трагично. Косата ми се омазнява буквално за 20-24ч в корена.

Марипоса, аз не съм с твоя тип коса, но в салона препоръчват ето този шампоан на Керастас точно за омазняваща се за 24 часа коса и сухи краища: http://www.lookfantastic.com/kerastase-specifique-bain-divalent- … 0ml/10444848.html

# 674
  • София
Благодаря Лу ,

изхабих една опаковка от дивалента. Не е лош шампоан, не ми влоши състоянието на косата, както се случва с по-агресивни продукти целящи да регулират омазняването, но по никакъв начин не го редуцира.
Но е добро предложение за Loving Simple Smile

в по-стара тема попаднах на предложение за третиране с няколко вида масла за мазен скалп. Не помня името на съфорумката, но беше "мароканска" рецепта, ако не се лъжа. Чакам поръчката с маслата и ще споделям впечатления след като ги приложа. Дори да не ми помогне, не вярвам да навреди по някакъв начин Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт